Kayseride degilim malesefEğer kayserideyseniz fakültenin genetik merkezinde test verin hem içiniz rahat eder yoksa.bir buçuk ayda falan çıkıyor sonuçlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseride degilim malesefEğer kayserideyseniz fakültenin genetik merkezinde test verin hem içiniz rahat eder yoksa.bir buçuk ayda falan çıkıyor sonuçlar.
Amin teşekkür ederim az kaldı 1 yaş olmasınaAllah kolaylik versin size. Şimdi iyi mu kac yaşında
Benim 3 kez embriyo oluşmayınca doktor sağ olsun reçete gibi yazıp altına imzasını attı üniversite hastanesinde de genetiğe gittim doktor da yapılabilen her şeyi yapalım dedi öylelik yapıldı canımKızlar herkese yapılıyor mu bu test bende günde 1 tablet coraspin kullandım..
Bende de var mı o zaman pıhtılaşma..?
Hiç bu konuda konuşmadı doktorum...
Benim 3 kez embriyo oluşmayınca doktor sağ olsun reçete gibi yazıp altına imzasını attı üniversite hastanesinde de genetiğe gittim doktor da yapılabilen her şeyi yapalım dedi öylelik yapıldı canım
Öyle miii. Insallah faydasini görürsünüz. Ben başka seyler denedim ama çakşır denemedim. Hayırlısı olur insallahhYok konu sahibi benm ztn eski yazsmalarda gene ben sormustum da. Net bi cvp alamamistm. Bu ay bende yapmayi dusunuyrm
Evet. Bu ayda hastalanmicagim tuttu.. 2 gun geçti hala gelen giden yok..Öyle miii. Insallah faydasini görürsünüz. Ben başka seyler denedim ama çakşır denemedim. Hayırlısı olur insallahh
Evet. Bu ayda hastalanmicagim tuttu.. 2 gun geçti hala gelen giden yok..
Keske guzel haber verebilseydim canim ama az once normal test yaptim hic bisey yok malesef. Ztn bu ay olsaydi mucize olurdu bu ay cok agir is yaptim
Inşallah bize umut olursun canım...
Inşallah nasip olur hayırlısı olsun...
Coraspin kullandın mı canım?Bende 6 haftalık kürtaj oldum kan prıhtılaşması çıktı bebeğin kalbinin durmasının sebebi
Dur bakalım başka bir sebebi vardır belkiEvet. Bu ayda hastalanmicagim tuttu.. 2 gun geçti hala gelen giden yok..
Kan sulandırıcı iğne yapıuordum canım karından ama dr dozun az gelmiş olabileceğini söylemişti.Coraspin kullandın mı canım?
Kan sulandırıcı iğne yapıuordum canım karından ama dr dozun az gelmiş olabileceğini söylemişti.
Aynısını yaşadım.benimki de 8.haftada durmuştu.lütfen iğneleri kullanmaya başladığınız hafta antifaktör testi de yaptırınız.Kan sulandırıcı iğne yapıuordum canım karından ama dr dozun az gelmiş olabileceğini söylemişti.
Canım hamile kalabilsem ben hiç doğal yolla hamile kalmadım.Aynısını yaşadım.benimki de 8.haftada durmuştu.lütfen iğneleri kullanmaya başladığınız hafta antifaktör testi de yaptırınız.
İnş.canım.bilemiyorum ki.dozunu neye göre ayarlıyorlar.bişi demediler.kalbinin durma sebebi kan pıhtılaşması çıktı.kürtaj yapar dr um bir daha hamile kalırsam yüksek dozda kullanmam gerektiğini söyledi.tüm bebek yapan dr.um değil.Neden baştan ayarlayamiyor mı..
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alacağın meleğin olur...
Kullanmadım canım.Coraspin kullandın mı canım?
Farkli platformlarda okudum Pihtilasma sorunu yasayanlardan; bes tane mi on tane mi ne Igne yapildiktan sonra doz testi yaptiriyorlarmis. Ilac yeterli mi degil mi diye. Hatta bazi gebeler bu testi aylik rutin yaptiriyorlarmis.Neden baştan ayarlayamiyor mı..
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alacağın meleğin olur...