Ben 1 hafta içinde yapıldım.3 ayda bir yapılacağını söylemişti doktorum.mesela bana 0.6 yetmiyor sabah ve akşam olmak üzere yani günde iki kere 0.4 yapıyorumFarkli platformlarda okudum Pihtilasma sorunu yasayanlardan; bes tane mi on tane mi ne Igne yapildiktan sonra doz testi yaptiriyorlarmis. Ilac yeterli mi degil mi diye. Hatta bazi gebeler bu testi aylik rutin yaptiriyorlarmis.
Benim bu hamileliğimde bir önceki ay adetim 3 gün geç gelmişti. (Ve o güne kadar hiç gecikme yasamamıstım. O ay olmadı .ama sonraki ay nasip oldu) Oyuzden yumurtlama da gec olmuş ve gec döllenme olmuş.adete göre 6 haftayı bitirmem gerekiyor du.ama 4 .hafta bitmiştiKizlar ya.. ben hala adet olmadim.. bugun 3. Günüm geciyor.. dün normal test yapmistim negatifti. Ve ben bu ay yumurtlama tarihimden cok gec yumurtladim. Akintim gelir benim hep seffaf. Ordan anlarm yumurtladigimi. Bu ay o cok gec oldu.. acaba gec yumurtladigim icinmi gec adet olucam anlamadim veya geç döllenmemi oluyor? Ama oyleyse cikardi dimi normal testte ? Kafamda deli sorular
Kizlar ya.. ben hala adet olmadim.. bugun 3. Günüm geciyor.. dün normal test yapmistim negatifti. Ve ben bu ay yumurtlama tarihimden cok gec yumurtladim. Akintim gelir benim hep seffaf. Ordan anlarm yumurtladigimi. Bu ay o cok gec oldu.. acaba gec yumurtladigim icinmi gec adet olucam anlamadim veya geç döllenmemi oluyor? Ama oyleyse cikardi dimi normal testte ? Kafamda deli sorular
Keske canm ama nerdeeCanım yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyor.. eğer yumurtlama gününü biliyorsan hesapla...
Inşallah güzel haberler alalım senden.. sende bize umut ol inşallah...
Peki normal testte cikmadi bu normalmi. Varsa cikarmiydi yoksaBenim bu hamileliğimde bir önceki ay adetim 3 gün geç gelmişti. (Ve o güne kadar hiç gecikme yasamamıstım. O ay olmadı .ama sonraki ay nasip oldu) Oyuzden yumurtlama da gec olmuş ve gec döllenme olmuş.adete göre 6 haftayı bitirmem gerekiyor du.ama 4 .hafta bitmişti
Öncelikle inşallah çıkar .ama ben önceki ay geciktiği için o ay da gecikmeden birşey yapmadım bir de hiç doğal gebelik uaşamadıgım için umut ediyorum ama yoktur diyorum.o arada da 4 5 günlüğüne yurt dışına tatile gittik hiç test yapmadım.sonra eve gelir gelmez yaptım test çift çizgi belirgin çıktı.hemen kan testine gittik 800 ler de çıktı.doktora da 1 hafta 10 gün sonra gittim . ozaman 4hafta bitmiş çıktı.yani kandan hemen sonra gitsem 3 hafta mı cıkacaktı bilmiyorum kiPeki normal testte cikmadi bu normalmi. Varsa cikarmiydi yoksa
Anliyamadim bu durumu ya.. insallah vardir ama bende yoktur diyorum.. olsa cikardi diyorm 2 gun gecikmeyle. Bugun 3. Gun bitti.. sadece goguslerm agriyor arada kasiklarma agri giriyo geciyo.. ne kadar daha beklemeliyim olmazsam. Erken test yapsam olsada olmasada cikar dye dusunuyorm ama acele etmeyimmi kiÖncelikle inşallah çıkar .ama ben önceki ay geciktiği için o ay da gecikmeden birşey yapmadım bir de hiç doğal gebelik uaşamadıgım için umut ediyorum ama yoktur diyorum.o arada da 4 5 günlüğüne yurt dışına tatile gittik hiç test yapmadım.sonra eve gelir gelmez yaptım test çift çizgi belirgin çıktı.hemen kan testine gittik 800 ler de çıktı.doktora da 1 hafta 10 gün sonra gittim . ozaman 4hafta bitmiş çıktı.yani kandan hemen sonra gitsem 3 hafta mı cıkacaktı bilmiyorum ki
Ben de de hiç brlirti yoktu.gögüslerim acıyordu ama adet öncesi olan birseydi ben de o yüzden hiç kesin diyemedim.hatta test yaparken elim titriyordu .çıkınca da hiç tepki veremedim anlık şok gecirmiş gibi.inşllah bugün un hürmetine gönlünüze göre versinA
Anliyamadim bu durumu ya.. insallah vardir ama bende yoktur diyorum.. olsa cikardi diyorm 2 gun gecikmeyle. Bugun 3. Gun bitti.. sadece goguslerm agriyor arada kasiklarma agri giriyo geciyo.. ne kadar daha beklemeliyim olmazsam. Erken test yapsam olsada olmasada cikar dye dusunuyorm ama acele etmeyimmi ki
Zaten 2 kere felan yaptırsin. Ve aceleye getirmesin. Benim esimin ilk 5 milyondu sonra 200 milyon civarıydı cıktı. Cok üzülmüştük boşunaBen 25 yaşındayım eşim 27 yaşında .. acaba diyorum ikinci testi verirken stres mi yaptı çünkü bir gece öncesinden bile çok stresliydi sonuç kötü çıkacak diye
İlk yapıldığında 8 milyondu ikinci de 5 milyon çıktı:)Zaten 2 kere felan yaptırsin. Ve aceleye getirmesin. Benim esimin ilk 5 milyondu sonra 200 milyon civarıydı cıktı. Cok üzülmüştük boşuna
yablıs emoji oldu üzgün olcaktıZaten 2 kere felan yaptırsin. Ve aceleye getirmesin. Benim esimin ilk 5 milyondu sonra 200 milyon civarıydı cıktı. Cok üzülmüştük boşuna
Doğrudur kürler uygula. Mesela zeytinyagina incir koy hergun yedir ben öyle yapmıştım. Bir de esim ilkinde cok morelsiz şekilde boşalmış ( afedersin) ikincisinde ise zevk alarak yaptim o yuzden de meni çok cıktı dedi.İlk yapıldığında 8 milyondu ikinci de 5 milyon çıktı:)
Olur öyle. Zaten gülsem mi aglasam mi şaşırdık hepten. 17 ay oldu gebelik yok. Hayırlısı::)Y
yablıs emoji oldu üzgün olcaktı
Olucak olucak insallah az kaldıOlur öyle. Zaten gülsem mi aglasam mi şaşırdık hepten. 17 ay oldu gebelik yok. Hayırlısı::)
Gebelik asisi icin ne kadar ucret verdinizHiç gebelik oluşmadı. Hamile kalmama engel bir sorunumuz da yok.
5. gün kaliteli embriyo transferi oldu. Ama tutmuyor işteBu seferki transfer de gebelik aşısı yaparız dedi doktorum. İnşallah işe yarar amabu aşı ile tutma olasılı ne kadar fikrim yok, yaptıran varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Aa gebelik aşısı neymis? Bu arada bol su içmek lazimmis tüp bebekte. Avakado ve ananas yemek lazimmis. Bir de eksik olan vitaminlerden almak pozitif birsey. Mesela cinko, balik yagi vs. Doktora danışarak tabiGebelik asisi icin ne kadar ucret verdiniz
Aa gebelik aşısı nedir? Bu arada bol su içmek lazimmis tüp bebekte. Avakado ve ananas yemek lazimmis. Bir de eksik olan vitaminlerden alabilirsin mesela cinko, balik yagi vs. Doktora danışarak tabiHiç gebelik oluşmadı. Hamile kalmama engel bir sorunumuz da yok.
5. gün kaliteli embriyo transferi oldu. Ama tutmuyor işteBu seferki transfer de gebelik aşısı yaparız dedi doktorum. İnşallah işe yarar amabu aşı ile tutma olasılı ne kadar fikrim yok, yaptıran varsa bilgi verirse çok sevinirim.
A
Anliyamadim bu durumu ya.. insallah vardir ama bende yoktur diyorum.. olsa cikardi diyorm 2 gun gecikmeyle. Bugun 3. Gun bitti.. sadece goguslerm agriyor arada kasiklarma agri giriyo geciyo.. ne kadar daha beklemeliyim olmazsam. Erken test yapsam olsada olmasada cikar dye dusunuyorm ama acele etmeyimmi ki
Olur öyle. Zaten gülsem mi aglasam mi şaşırdık hepten. 17 ay oldu gebelik yok. Hayırlısı::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?