Tüp bebek de tutmazsa...

Kızlar herkese yapılıyor mu bu test bende günde 1 tablet coraspin kullandım..
Bende de var mı o zaman pıhtılaşma..?
Hiç bu konuda konuşmadı doktorum...
Benim 3 kez embriyo oluşmayınca doktor sağ olsun reçete gibi yazıp altına imzasını attı üniversite hastanesinde de genetiğe gittim doktor da yapılabilen her şeyi yapalım dedi öylelik yapıldı canım

Kızlar ya bende genetiğe gittim pıhtılaşma +kromozom için 2 faktörlü kan pıhtılaşma testi yapıyormuş devlet sizce yeter mi özele de yaptırsam mı ayrıca (hiç hamile kalmadım ama bu sebeplerden düşük yaşarsam çok üzülürüm iyice öğrenmek istiyorum )

Benim 3 kez embriyo oluşmayınca doktor sağ olsun reçete gibi yazıp altına imzasını attı üniversite hastanesinde de genetiğe gittim doktor da yapılabilen her şeyi yapalım dedi öylelik yapıldı canım

Sağol canim benim..25 mayis da randevum var bende sorayım bakayım Ne diyecek doktorum...

Bende 6 haftalık kürtaj oldum kan prıhtılaşması çıktı bebeğin kalbinin durmasının sebebi

Kan sulandırıcı iğne yapıuordum canım karından ama dr dozun az gelmiş olabileceğini söylemişti.
Aynısını yaşadım.benimki de 8.haftada durmuştu.lütfen iğneleri kullanmaya başladığınız hafta antifaktör testi de yaptırınız.

Neden baştan ayarlayamiyor mı..
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alacağın meleğin olur...
İnş.canım.bilemiyorum ki.dozunu neye göre ayarlıyorlar.bişi demediler.kalbinin durma sebebi kan pıhtılaşması çıktı.kürtaj yapar dr um bir daha hamile kalırsam yüksek dozda kullanmam gerektiğini söyledi.tüm bebek yapan dr.um değil.

Neden baştan ayarlayamiyor mı..
Hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu kez sağlıkla kucağına alacağın meleğin olur...
Farkli platformlarda okudum Pihtilasma sorunu yasayanlardan; bes tane mi on tane mi ne Igne yapildiktan sonra doz testi yaptiriyorlarmis. Ilac yeterli mi degil mi diye. Hatta bazi gebeler bu testi aylik rutin yaptiriyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…