Tüp bebek de tutmazsa...

:) doğru haklisin dedigin gibi dua etmek lazım peki neden öyle diyorsun bebek cok mu yordu seni.

:) doğru haklisin dedigin gibi dua etmek lazım peki neden öyle diyorsun bebek cok mu yordu seni.
Benim bebeğim down sendromlu kalp hastalığı ile doğdu yoğun bakımda aylarca yanında kaldım sandalye üzerinde ayaklarım şişmişti . Ateşsiz havale geçirdi ameliyattan önxe bi 20 günde öyle yattık yoğun bakımda uykusuz bi şekilde düşün taburcu olduk bi hafta evde durduk dinlendik ameliyata gittik ayy çok zordu yazarken bile nefesim kesildi Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Solunum sıkıntısı vardı evde oksijen tüpü ayrıyeten oksijen makinesi elektrikli, birde bipap yavrum neler çekti bir daha yaşatmasın Rabbim korusun bütün hastalıklardan

Allah kolaylik versin size. Şimdi iyi mu kac yaşında

Bende bende bendeeeeeeeeee valla razıyım ağlamalarına uykusuzluğa her an yanında olmaya . Bi olsun da sıpa gelsin bak. Nasıl öpücük manyağı yapcam onu

Ne öpücüğü ben poposuna poposuna vurup dövmeyi düşünüyorum..
Neler çektim senin yüzünden neler al sana al sana diye mıncıklayacagim hele bi gelsin de görsün.. bunca yılın nazını

Ne öpücüğü ben poposuna poposuna vurup dövmeyi düşünüyorum..
Neler çektim senin yüzünden neler al sana al sana diye mıncıklayacagim hele bi gelsin de görsün.. bunca yılın nazını
Haklisin ya doveriz aglayinca öperiz Ben de vurayım o zaman sıpalara. Evet çok naz yaptılar bize .

Haklisin ya doveriz aglayinca öperiz Ben de vurayım o zaman sıpalara. Evet çok naz yaptılar bize .

Onlar en özel en güzel evlat hiç başka bebekler le kıyas bile edilmez.. emek verilmiş acı çekilmiş..şanslı evlatlar.. keşke benim annem babam da beni gece gündüz dileseydi bekleseydi keşke...

Kıskanmak nazar falan değil...senin olmadığı için canının yakmamak adına uzaklaşmışlardır..İNŞALLAH tez zamanda sanada nasip etsin

Merhaba. Ben evlendiğim ay hamile kaldım. 3 yıllık evliyim. Ailemle aynı şehirde değiliz eşim başka bir şehirde. Evlendik buraya geldim eltimin 5 yıl çocuğu olmamış ablamın da öyle. Neyse memlekete gittim ilk bayram kapıdan girer girmez annem sende Bi şey var dedi ben anlamadım çünkü aklımda yoktu öyle bir şey. Zorla test yaptırdı zaten testi yaptığım gibi çöpe attım hatta test yapmadan önceki gün kaynanam aradı hastalandın mı dedi yok dedim. Eltime söylemiş eltim yalan olmasın 7 8 defa aradı test yaptın mı diye. Sonra anlamlar geldi testi yaptım çöpe attım kardeşim çöpten çıkardı ve çığlık attı teyze oluyorum diye sonra ablam ağlamaya başladı evet ben onu anlıyorum eltimi de. Kaynanamı aradık tabi eltim duydu aramadı ablam ağlıyor nasıl ama eşim de gidelim dedi. Ertesi gün hastaneye gideceğiz kan vermeye kanama başladı ve düşük yaptım birden hüngür hüngür ağlayan ablam gülmeye espriler yapmaya başladı. Aradan 1,5 yıl geçti eltim hamile kaldı ve her şeyiyle ben ilgilendim hastaneye dahi ben götürdüm ve asla kıskanmadım eşim bazen onların nazarı yüzünden düştü diye düşünüyor. Bilemiyorum. Şimdi 3. Yılım ve hamile kalamıyorum kalsam kimseye söyler miyim bilemiyorum. Eltim doğurdu kızına benim istediğim ismi verdi. Ama doğurduktan sonra değişti doğurmadan önce ödü kopuyordu hamile kalırım diye. Bebeğini çok seviyorum ALLAH bağışlasın. Eltim test yapacağı gün ben kaynanamlardaydım kaynanam görümcemi aradı ve ben açtım bana telefonu ona ver dedi sonra neyse eltin hamile dedi ve ben halay çektim sevinçten ben 2 yıllık olmama rağmen bu kadar istiyorum o kim bilir nasıldı dedim kaynanam geldi kusura bakma kıskanırsın diye sana demek istemedim dedi. Demem o ki kimse sizi anlamaz. Kimse demez ki ulan evet belki hiç olmayacak onun ama biz yanındayız bizi bilsin en azından bizden çekmesin diye düşünmez kimse. O yüzden değmez kendi ailenize bile değmez. Üzülmeyin her gelene he he diyin ve geçin.

Onlar en özel en güzel evlat hiç başka bebekler le kıyas bile edilmez.. emek verilmiş acı çekilmiş..şanslı evlatlar.. keşke benim annem babam da beni gece gündüz dileseydi bekleseydi keşke...
Yeter ki gelsinler biz bekliyoruz dört gozle . Allah biliyor ama çabuk gelsinler ISSIZZ ya . Herkes okula gonderirken biz de başlayalım bi ucundan

Merhaba canım..
Cümlelerinize katılıyorum ama lütfen 3 sene evlilik te bende hiç umursamiyordum elbet olur diyordum.. ama bikac gün sonra ben 9. Yıl evli olacağım.. bide tüp bebek dünyası çok farklı bir dünya.. o yüzden insan biraz olsun empati yapar... bide lütfen herkesten rica ediyorum KISKANÇLIK kelimesi ile tabir edilemez bu acı içindeki sızı.. emek.. özlem.. ümit.. bambaşka bir duygu bu ama asla ama asla kıskançlık değil.. herkes kendi yaşadığını bilir canım aynen dediğin gibi.. kimsenin umrunda bile değilim farkındayım.. insanoğlu bencil bir varlık 'ne yazıkki bu böyle.. dilerim hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah..

İnsanların içleri kötülük dolu resmen ondan besleniyorlar ablanıxa ayrı şaşırdım

O kadar haklisiniz ki Allahim bu Ramazan ayi hurmetine isteyen herkese saglikli ve salih evlat nasip etsinmuhtemelen ben geneetik taramali yaptiracagim tup bebegi ama ne olur sonuc bilemedigm gbi simdiden cok korkuyorum

Kayseride hangi doktorda yaptırdı orasida iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…