Çakşır ictin mi pekiay napiim valla iyi geliyor hamile kalanlar olmuş deseler içicem . Hala başlamadım tüp bebeğe adeti bekliyoruz. bu ay da hayıt suyu içmiştim o da zehir gibi bişey yani. Ne kadar farklı olabilir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çakşır ictin mi pekiay napiim valla iyi geliyor hamile kalanlar olmuş deseler içicem . Hala başlamadım tüp bebeğe adeti bekliyoruz. bu ay da hayıt suyu içmiştim o da zehir gibi bişey yani. Ne kadar farklı olabilir ki
Yok onu denemedim bi . Tüp bebek yapmaya karar verince o da bu adette olacak diye çakşır a denk gelemedik . bana mı yaramıyor anlamıyorum . Herkes hamile sankiÇakşır ictin mi peki
Ben de tüp yaptıracağım insallah eger tutmazsa çakşır deneyim diyorum. Insallaj tutar ikimizindeYok onu denemedim bi . Tüp bebek yapmaya karar verince o da bu adette olacak diye çakşır a denk gelemedik . bana mı yaramıyor anlamıyorum . Herkes hamile sanki
Senin sorun neydi canım . Ay inşallah tüp bebekte olur hiç gerek kalmaz çakşır a. Ben özelde yaptırıyorum . Sürekli para biriktirmek de ayrı yıpratır insanı . İnşallah tutar .Ben de tüp yaptıracağım insallah eger tutmazsa çakşır deneyim diyorum. Insallaj tutar ikimizinde
Benim pkom var ama ileri seviye degil. Esimde de problem yok sadece verimli cinsel iliskimiz olmadı belki de bundan dolayi tutmuyordur. 17. Ayımızdayız. Tup bebek icin nereyi önerirsinSenin sorun neydi canım . Ay inşallah tüp bebekte olur hiç gerek kalmaz çakşır a. Ben özelde yaptırıyorum . Sürekli para biriktirmek de ayrı yıpratır insanı . İnşallah tutar .
Hangi şehirdesin canımBenim pkom var ama ileri seviye degil. Esimde de problem yok sadece verimli cinsel iliskimiz olmadı belki de bundan dolayi tutmuyordur. 17. Ayımızdayız. Tup bebek icin nereyi önerirsin
IstanbuldayimHangi şehirdesin canım
Kesinlikle bahceciye git derim cem bey çok iyi onun olduğu hastane Avrupa yakasındaydı sanırım ama yer değiştiriyor da olabilir. Bahceciyi ara çok ilgililer beni sürekli aradılar gittim ben de görüştük her biri ayrı ilgiliydi . Ama benim orda nasip olmadı korona surecinde memleketime geldim Malatya burada yapmaya karar verdim çok başarılı bi doktor bulunca. Burdakiler de işlerinin uzmanı . Bursada yaşıyorum normalde git gel zor olacaktı ama annemin yaninda daha iyi olur gibi hissediyorum .Istanbuldayim
Canım karıştırıyor olabilirim . Altunuzadede de olabilir . İnternete bi bak istersenIstanbuldayim
Bahçeci cok pahalı diye biliyorumCanım karıştırıyor olabilirim . Altunuzadede de olabilir . İnternete bi bak istersen
12 -13 000 tl gibi bişey tutuyordu bahçeci ilacla birlikte .Malatya'da yaptırcam ben . sadece 1000 TL gibi bi fark yaptı . O yüzden bana artık çok da pahalı gelmiyor. Arkadaşım kayseri acibadem de yaptırdı 1 ay önce o da hemen hemen aynıydı . Bilemiyorum belki diğer hastanelerde daha uygunu da vardır. Medikanayi da söylüyorlardı . Bi oraya da sor istersen. Ha bi de anatolia var oraya da sor mutlaka orası da uzmanlardan . Ve İstanbulda merkezleri .Bahçeci cok pahalı diye biliyorum
Memorial var bi de oraya da soracağım. Sagol canim. Ve inşallah mutli haberi aliriz senden12 -13 000 tl gibi bişey tutuyordu bahçeci ilacla birlikte .Malatya'da yaptırcam ben . sadece 1000 TL gibi bi fark yaptı . O yüzden bana artık çok da pahalı gelmiyor. Arkadaşım kayseri acibadem de yaptırdı 1 ay önce o da hemen hemen aynıydı . Bilemiyorum belki diğer hastanelerde daha uygunu da vardır. Medikanayi da söylüyorlardı . Bi oraya da sor istersen. Ha bi de anatolia var oraya da sor mutlaka orası da uzmanlardan . Ve İstanbulda merkezleri .
Amin canım inşallah olur . Umudum çok büyük . bu ilk tüp bebek inşallah tek olur da tutar .belki ilk diye bu kadar ümitliyim. İnsanlar kaçıncıyı deniyor . Allahım daha fazla aratmasın hiçbirimizeMemorial var bi de oraya da soracağım. Sagol canim. Ve inşallah mutli haberi aliriz senden
Nedense beb de ümitliyim. Hatta şimdiden heyecanlanıyorum. Hatta ve hatta tup bebek düşse bile 10-15 gunde olsa karnımda bi bebek olacak bu cok mutlu ediyorAmin canım inşallah olur . Umudum çok büyük . bu ilk tüp bebek inşallah tek olur da tutar .belki ilk diye bu kadar ümitliyim. İnsanlar kaçıncıyı deniyor . Allahım daha fazla aratmasın hiçbirimize
Yaaaaaaa biz mutlu olmayı hakediyoruz yaa. Allahım bizi de güldürecek eminim . Bugün sabah bebisimin doğduğu ve bi kaç günlük olduğu hayaliyle uyandım öyle mutluydum ki anlatamam . Zaten o enerjiyle inandım olacağına dusunsene hastane çıkışı kıyafetleri üstünde ağlıyor aglarken öpüyosun sesi bile güzel gelir insana . Allahım bize de yaşat kurban olayım nolur . Tabi bazı günler de karanlığa uyanıyorum ama oluyor işte . Daha çok ümidim var . OlacakNedense beb de ümitliyim. Hatta şimdiden heyecanlanıyorum. Hatta ve hatta tup bebek düşse bile 10-15 gunde olsa karnımda bi bebek olacak bu cok mutlu ediyor
Cok hakediyoruz hem de allahin izniyle olur insallah. Bu derdi cekmeyen bilemezYaaaaaaa biz mutlu olmayı hakediyoruz yaa. Allahım bizi de güldürecek eminim . Bugün sabah bebisimin doğduğu ve bi kaç günlük olduğu hayaliyle uyandım öyle mutluydum ki anlatamam . Zaten o enerjiyle inandım olacağına dusunsene hastane çıkışı kıyafetleri üstünde ağlıyor aglarken öpüyosun sesi bile güzel gelir insana . Allahım bize de yaşat kurban olayım nolur . Tabi bazı günler de karanlığa uyanıyorum ama oluyor işte . Daha çok ümidim var . Olacak
Ama en önemli şey tedavide hormon takibi neden bakılmadı ki acaba bende ilk tedavide ohss olmuştum karnım şişmişti eğilemiyordum opudan sonra oldu dr bi bakalım dedi ultrasonda o küçük toplanmayan yumurtalar kocaman olmuş artı ödem hemen kan aldı taze transferdi bi değere kanaki htc değerine baktı çok yüksek değil dedi transferi yaptı o dönem tüplerin zarar görmüş olabilir demişti bi dr. Çünkü afedersin inanılmaz bi akıntım oluyordu ped koyuyordum koyu renkli bi akıntı o akıntıda embryo nasıl tutunsunYurt dışında yaşıyorum canım..
Brüksel de tedavi görüyorum..
Ilk iki tüp bebek tedavisi tr de Acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım...
Şahin bey Brüksel e gelip burdan öğrenim görüyormuş...
Burda ince eleyip sık dokuyorlar..
Şahin bey 2. Dondurulmuş embriyo transferinde bir kere bile kan testi yapmadı..
Burda tedavi olanlara sordum 3 kez kan alıp takip etmişler ...
Inşallah bu kez emin ellerdeyim...
RABBİM de ol derse olur inşallah...
Bende bende bendeeeeeeeeee valla razıyım ağlamalarına uykusuzluğa her an yanında olmaya . Bi olsun da sıpa gelsin bak. Nasıl öpücük manyağı yapcam onuCok hakediyoruz hem de allahin izniyle olur insallah. Bu derdi cekmeyen bilemez
Bezini almaya, gece uyumamaya, hayatimi adamaya talibim :)
Yaa çok güzel niyetler ama öyle deme yinede deki Allahımm akıllı uslu gece uykusu olan beni çok yormayan bi evlat nasip et :) yukarda yazmıştım yaşadıklarımı kolay şeyler değildi bende öyle diyordum hayatımı adarım gece uyumam hiç sıkıntılı bevekler geceleri uyumazmış öğrendim , o yüzden ne diyoruzz yukarıdaki pozitif olumlamayı yaoıyıruz hep birlikte:) bana kızımın dru ikinci çocuk için baskı yapıyor tüp olduğunu bilmiyormuş hocam bunu zor bulduk diyorum olsunn yinede uğraşın diyo:)Cok hakediyoruz hem de allahin izniyle olur insallah. Bu derdi cekmeyen bilemez
Bezini almaya, gece uyumamaya, hayatimi adamaya talibim :)
Çok zor canım burada yazıyorum yalnız değilsiniz hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz evladım engelli doğdu onu bile bana çok gören oldu. O kadar sıkıntı yaşadık ki yavrum aylarca yoğun bakımda kaldı o yoğun bakımda yatarken ağlamaktan gözğm kimseyi görmüyordu kp zoruna gitmiş bana etmediğini bırakmadı şuan sadece selam o kadar!! ki babamdan çok ona hizmet ettim.. Bi evladım oldu hamdolsun bu günümüze bende çok üzülüyordum ama umudumu kaybetmedim.. Engelli de olsa evlat evlattır öyle değil mi? Rabbim İnşaAllah sağlıkla sıhhatle nasip etsin buradaki bütün arkadaşlarıma ❤burda yazılanların çoğunu yaşadım. 5 yıldır uğraşıyorum. 32 yaşındayım ilk başladığımda yaşın küçük diyip durdular ama zaman nasıl geçiyor bilmiyorum. 2 tüp bebek negatif oldu hatta 3 ama birinde yumurtam çıkmadı. şimdi de başka yerde başladım. eşim canına yazık boşver diyor. koronadan dolayı kaldı. şehir dışındayım açılırsa nasıl giderim. hastalık da var. sürekli düşünmekten artık kafam kalmadı. Bazen unutuyorum ama içimde hep bi boşluk, hüzün var. Olmayacak diyorum sonra Allahtan ümit kesilmez diyorum ama o kadar imkansız geliyor ki. Arkadaş sohbetlerinden bıktım artık çocuktan başka şey konuşulmuyor. Benim gibi uğraşan çocuğu olan arkadaşım bile yaşadıklarını unutmuş gibi evlat başka falan diyor. Çocuğu olanları duydukça gerçekten üzülüyorum. Her anestezi alıp soğuk ameliyathanelerde bekledikçe neden demeden duramıyorum. çok zor sınav Allah sağlık versin tabii daha büyük sınavlar vermesin ama çok zormuş.