- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Rabbim verir insallah üzülmeyin bende karnimda kaybettim büyüktü bende uzuluyorum yiyip bitiriyorum kendimi benim çevremde de herkes hamile hatta eltimde bile hamile.oldugumu duydugunda 2 tane büyük cocugu varken hamile kaldi sonrada bana teselli olsun diye onca sozler soyledi ama teselli olmuyo iste sanki herkes bana inat hamile kaliyo hamilelik haberini verince cevremdekilerin gözüme bakmasi deli ediyo beni boynum bükük sanki kusurluyum tam degilim gibi geliyor ama iste ne yapacaksin elden bisey gelmiyo cnm takdiri ilahi Allahim bizimde yüzümüzü güldürür insallah ben umutluyum umudumu hala yitirmedim
Bizim sınavımız büyük..peygamber sınavı..
Bizim asıl derdimiz olmayışı değil.. umudumuz hep var şükürler olsun..
Insanlar merhametsiz insanların arasında olmak dahada zor...
Dün gece bir arkadaş aradı..
Yanlışlıkla 4. Çocuğa hamile kalmış bana ağlıyor bana lütfen...
Beni niye arıyorsun biliyorsun durumumu..
Bide kazayla demesi allahım sen yardım et bize...
Hiç bir şey diyemedim hayırlısı dedim sadece..
Baktı yorum yapmiyo kapattı...
Içimden gecirmedim değil ALLAH biliyor ya..
Allahım ona istemediği hamilelik vermiş üzülüyor bana verseydi şükürler edip hıçkırıklara ağlardım...
Ama diyorum ya bizim sınavımız büyük..
Inşallah sonumuz da büyük MUTLULUK olacak allahın izniyle...
Seneye yine bu topik de kızlar şükürler olsun oldu sonunda diyeceğiz.. inanın her namazım da allahım benimle birlikte KK da emek veren herkesin kucağını doldur hayırlı sağlıklı evlatlar ver inşallah diyorum..
Allahım tek olmak yalnız olmak sana yakışır..
Bizi bu dünya da kimsesiz sahipsiz koyma..
Salih saliha evlatlar ver senin yolunu seven senin yolundan ayrılmayan Merhametli uzun ömürlü sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah Allahım....