- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Ben meditasyona bugun başladim bile. Ellerimde uyuşma ve karincalanma oldu cok garip. Uyumusum sonrasinda da. Sahura kadar ruyalarimda hep bu konu vardi. Baya huzursuz uyudum. Bir yerler etkilendi demektir bu. Insallah hepimizin isine yarar. Yarindan sonra adetim bitiyor. Hatime baslicam ben de. Cok iyi degilim ama youtubedan diyanetin sayfasindan takip ederim diyorum insallah. Bugunlerde bos oturcagimiza Kurana sarilalim bari.Ben aşırı stresli bir insanım.. huyum böyle.. Çok takıntılıyım...
Şuan bende hiç bir problem yok olmaması için.. prolaktinim yüksek çıkıyordu.. araştırma yapıldı emar bile çekildi beyinden.. sonuç ne cıktı tahmin edin? STRES... hap kullanmak zorundayım hamile kalana kadar haftada 1 kere.. stres yüzünden tekrar hormon yükselmesin diye...
o yüzden meditasyon a karar verdim 1.mayis başlıyorum ve adet bitiminde de meryem süresini okuyacağım inşallah...
Ben meditasyona bugun başladim bile. Ellerimde uyuşma ve karincalanma oldu cok garip. Uyumusum sonrasinda da. Sahura kadar ruyalarimda hep bu konu vardi. Baya huzursuz uyudum. Bir yerler etkilendi demektir bu. Insallah hepimizin isine yarar. Yarindan sonra adetim bitiyor. Hatime baslicam ben de. Cok iyi degilim ama youtubedan diyanetin sayfasindan takip ederim diyorum insallah. Bugunlerde bos oturcagimiza Kurana sarilalim bari.
Bu bende de var her asilama öncesi veya normal zaman olsun adetliyken deli gibi temizlk yaparm sonra bdaha agir is yapmaym tutarsa dusmesin diye :))) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsn insallahKendini rahatlatmak çok iyi olur senin için. Ben acele ettim Eylülde İlki için. Hemen olsun bitsin istedim. Yumurtam çok olduğu için transfer yapılmadan direkt embriyoları dondurma İhtimalimiz var demişti doktorum, içim burkuldu ya ertelenirse diye. Ertelenmedi ama tutmadıda. Sonra dondurulmuş için 2.adetin bitsin gel dediler, o ay transfer yapılacak gibi düşündüm, bu ay olmasa keşke ocakta olsa dedim içimden giderkende, aceleyle sonuç alamayacağımı farkettim sanki. Gittim dediler ki bu ay bi iğne yapıcaksın, ocaktaki adetinle transfer olacaksın. Nasıl rahatlamıştım. Eşimde şaşırmıştı, benim gibi sabırsız birinin ileriki aya kaldı diye sevinmesine. Sonra transfer tarihi belli olunca kendimi sanki kesin hamile kalacakmış gibi hazırladım. Evimin işlerini bitirdim, cam kapı dolaplar heryeri elden geçirdim, hep hamile kalacağım için yapamam diye düşündüm. Psikoloji çok önemli inan ki. Çok şükür rabbim nasip etti. Düşündüğüm gibi ilerledi şimdiye kadar.
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Bu bende de var her asilama öncesi veya normal zaman olsun adetliyken deli gibi temizlk yaparm sonra bdaha agir is yapmaym tutarsa dusmesin diye :))) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsn insallah
Çok güzel bir gelişme bu bende yarın başlayacağım meditasyona..demekki bilinç altına iyi gelmiş.. bakalım ben neler hissedeceğim muhakkak yazarım.. 1. De başlamak istedim ki 21. Hatırlayayım ve mola verip 1 hafta tekrar başlayayım diye.. olana kadar devam etmek istiyorum.. çünkü benim bilinç altımda gerçekten bir sorun olabileceğini düşünüyorum.. ben istenmeyen bir bebektim annem beni 1 kere bile emzirmemiş...benim hayatım sınavım çok ağır.. kuran da okuyacağım...
adet bitiminde de kurana.. meryem süresine başlayacağım.. adet olduğum zamanda eşim okuyacak yerime...
Kızlar ne oldu son durum . meditasyon nasıl gidiyor var mı bi gelişmeBen meditasyona bugun başladim bile. Ellerimde uyuşma ve karincalanma oldu cok garip. Uyumusum sonrasinda da. Sahura kadar ruyalarimda hep bu konu vardi. Baya huzursuz uyudum. Bir yerler etkilendi demektir bu. Insallah hepimizin isine yarar. Yarindan sonra adetim bitiyor. Hatime baslicam ben de. Cok iyi degilim ama youtubedan diyanetin sayfasindan takip ederim diyorum insallah. Bugunlerde bos oturcagimiza Kurana sarilalim bari.
Kızlar ne oldu son durum . meditasyon nasıl gidiyor var mı bi gelişme
Harikasın. Ben de yarın baslicam tekrar 7 günlük ara bitti . Bebiş olana kadar devamBen ilk dün başladım canım...
Telkinler gerçekten rahatlatıcı..
Bedenim de bi gevşeme hissettim..
Rahatlama...
Bendeki sorun piskolojik olduğunu düşünüyorum ve meditasyona meleğim gelene kadar devam edeceğim.. pes etmek yok...
Canım hiç kendini suçlama asıl onların dikkatli davranması gerekiyor. Tüm olgunluk bizim gibi olanlardan bekleniyor malesef. Senin olduğun yerlerde daha düşünceli davranmalilar psikoloji bu 5 sene geçmiş olmamış sende bi hata yok. Kıskanırsın da üzülürsün de bunlarin hepsini biz de yaşıyoruz ben sırf bu yüzden tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Benim çocuk istediğim zaman kardeşim hamileydi sırf ben üzülmeyim diye benim begendigim ismi koymadi çocuğuna. Hatta ben dedim sen koy çocuğa benim olacak mı olmayacak mı olursa ben de başka bi isim koyarım dedim ama yine de koymadi çocuk lafı bile etmediler yanimda. Destek çok önemli bu aşamada gerçekten zorlu bi süreç. Bu arada tedavi oldun mi hiç neler yaptın 5 sene içerisindeKızlar.. bana yardımcı olun lütfen..
Ben 8 yıllık evliyim ve 5 yıldır olmuyor bebek..
Bunu ailem biliyor zaten..
Kız kardeşim hamile ve nerdeyse her gün ailemizin olduğu whup dan ya bebek hakkında yazar yada ultrason resmi koyar...
Bugün de tutturmuş iki isim buldum sizce hangisi olsun.. erkek olacak bebek..
Bende yazmadım bişey.. özelden ablam niye gruba bişey yazmıyorsun dedi.. babamla konuşmuşlar beni babam aradı..
Ve şöyle diyor..
Sen çok alıngansın.. Allah ne yazmışsa o olur..
Allah ona vermiş sanada belkide vakti gelince verecek zoruna gidecek ne var bunda.. oda bizim evladımız..
Kendi babam bile empati yapamıyor..
Beni bu aile ile çok zor günler bekliyor..
Gerçekten bende mi Bi sorun var nolur söyleyin arkadaşlar.. dün gece uyuyamadim bile.. beni aslında kıskançlık la suçluyorlar..
Ama benim yüreğimdeki yangın bambaşka..
Kendimi anlatamıyorum benmi yanlışım benmi alınganım.. sürekli gözüme sokması normal bişey mi nolur söyleyin bana...
Canım hiç kendini suçlama asıl onların dikkatli davranması gerekiyor. Tüm olgunluk bizim gibi olanlardan bekleniyor malesef. Senin olduğun yerlerde daha düşünceli davranmalilar psikoloji bu 5 sene geçmiş olmamış sende bi hata yok. Kıskanırsın da üzülürsün de bunlarin hepsini biz de yaşıyoruz ben sırf bu yüzden tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Benim çocuk istediğim zaman kardeşim hamileydi sırf ben üzülmeyim diye benim begendigim ismi koymadi çocuğuna. Hatta ben dedim sen koy çocuğa benim olacak mı olmayacak mı olursa ben de başka bi isim koyarım dedim ama yine de koymadi çocuk lafı bile etmediler yanimda. Destek çok önemli bu aşamada gerçekten zorlu bi süreç. Bu arada tedavi oldun mi hiç neler yaptın 5 sene içerisinde
Canım moral çok önemli üzme kendini. Nerede yapacaktın 3.tüp bebek denemesini. Ben youtubdan bi hikaye görmüştüm tüp bebek denemesi 4 5 kez iptal olmuş en son vazgeçmiş olursa olur olmazsa olmaz artık istemiyorum demiş gerçekten vazgeçmiştim diyor o ay hamile olduğunu öğrenmiş. Demekki gerçekten moral en önemli şey helede tedavi olup sorun kalmayınca.Beni suçluyorlar ne yazıkki sizin aileniz gibi empati yok benim ailem de .. Allah yardımcım olsun beni çok zor günler bekliyor...
Evet canım tedavi oldum..
Hidrosalpenks vardı bende sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse..
Hidrosalpenks varken transfer yapıldı..
Hidrosalpenks tüp deki sıvı rahme akıp embriyoyu öldürüyor...
2 negatif tüp bebek deneyimim var yakında 3. Tedavi ye başlayacaktım iptal oldu korona dan dolayı iptal oldu Nisan da transferim vardı..
Nasip değilmiş...
Yazdıklarını okuyunca çok içten dua ettim. Şuan burda yagmur yagıyor. Orucluyum. Abdest almıstım namaz için kılmadan Kur'an'mi okudum .üstüne de basta senin için ordaki tüm herkes için tez zamanda kavusun meleklerinze diye dua ettimKızlar.. bana yardımcı olun lütfen..
Kız kardeşim hamile ve nerdeyse her gün ailemizin olduğu whup dan ya bebek hakkında yazar yada ultrason resmi koyar...
Bende yazmadım bişey.. özelden ablam niye gruba bişey yazmıyorsun dedi.. babamla konuşmuşlar beni babam aradı..
Ve şöyle diyor..
Allah ona vermiş sanada belkide vakti gelince verecek zoruna gidecek ne var bunda.. oda bizim evladımız..
Gerçekten bende mi Bi sorun var nolur söyleyin arkadaşlar.. dün gece uyuyamadim bile.. beni aslında kıskançlık la suçluyorlar..
Kendimi anlatamıyorum benmi yanlışım benmi alınganım.. sürekli gözüme sokması normal bişey mi nolur söyleyin bana...
Yazdıklarını okuyunca çok içten dua ettim. Şuan burda yagmur yagıyor. Orucluyum. Abdest almıstım namaz için kılmadan Kur'an'mi okudum .üstüne de basta senin için ordaki tüm herkes için tez zamanda kavusun meleklerinze diye dua ettimİnsallah Rabbim kabul etsin
Aynı şeyi benim görümcem yapıyo gözüme soka soka yasadi hamileliğini sindi de oldu bebegu yine aynı seyi yapıyo. Nasıl canımız yanıyo bilmiyo.. Bu zamaba kadar da aramız hep sıkıntılıydı zaten ara ara sorunlar yasadik düzelttik. Herkesin icinde hamileliğini açıkladıKızlar.. bana yardımcı olun lütfen..
Ve şöyle diyor..
Eminim bizimki de aynısını yapacak.. kıyafetleri yatağı a dan z ye gözümüze sokacak eşim çık gruptan dedi.. ama aile grubu ben napayım.. insanın ailesi bile anlamıyorsa kime ne diyeyim ben..Aynı şeyi benim görümcem yapıyo gözüme soka soka yasadi hamileliğini sindi de oldu bebegu yine aynı seyi yapıyo. Nasıl canımız yanıyo bilmiyo.. Bu zamaba kadar da aramız hep sıkıntılıydı zaten ara ara sorunlar yasadik düzelttik. Herkesin icinde hamileliğini açıkladıinsanlar niye böyle bilmiyorum. Cok dua ediyorum Rabbim su mübarek günlerin hürmetine herkesin gönlüne merhamet versin..
Evimi açıp 1 ay tedavi sürecinde baktığım eltim bebeğinin cinsiyetini sakladı benden o zamanlar yeni evliydim bebek düşüncemi bilmiyordu bileEminim bizimki de aynısını yapacak.. kıyafetleri yatağı a dan z ye gözümüze sokacak eşim çık gruptan dedi.. ama aile grubu ben napayım.. insanın ailesi bile anlamıyorsa kime ne diyeyim ben..
Gruptan çıksam kıskandı diyecekler.. anlatamıyorum kendimi sadece yaşayan anlar...
Canım ateş düştüğü yeri yakar. Hele bu infertilite öyle bişey ki insanlar anlamıyor. Çünkü çocuk doğurmak yemek içmek gibi doğal bişey. Bu onlar İçin çok sıradan. Tok açın halinden anlamaz derler ya aynen öyle. Eşimin ailesinde tüp bebek çok yaygın zaten bizde eşim kaynaklı tedavi oluyoruz, o taraftan tek bir kelime duymadım bu konuda. Yaşamışlar öğrenmişler nasıl bişey olduğunu. Benim de annem çok duyarsız bu konuda, beni çok üzecek hareketler yapıyor. Mesela ilk transferim annem yüzünden tutmadı benim. Annem şehir dışındaydı, kayınvalidem geldi yardıma. Şehir dışında olduğu halde kıskançlık yaptı, ordan buraya rezalet çıkarmayı başardı. Bize kendimizden başka çare yok, birbirimizden başka dost yok. Gerçekten bu tedavi başarılı olsun istiyorsan, ilerde sağlıklı ve çocuğuna faydalı bir anne olmak istiyorsan şimdiden bebek, hamile veya bebek muhabbeti gördüğünde üzülmemeliyi öğrenmek zorundasın. Bunu söyleyen ben 2 yıl boyunca her bebek gördüğünde, hamile gördüğünde ağladı. Arkadaşları yanına çocuklarını getiriyor diye kavga etti, üzüntüden hastanelik oldu. Hala üzülüyorum ama bunun beni tüketmesine izin vermiyorum. İnsanlar beni böyle güçlü görünce saçma sapan konuşmayı da bıraktı. Hayat sana ne düşünürsen onu verir. 2 yıl boyunca asla anne olamıycam diye ölesiye korktum, çok korktum. Ama şimdi korkmuyorum, eminim çok yakında anne olucam. Hepimiz olucaz.Kızlar.. bana yardımcı olun lütfen..
Ve şöyle diyor..
Canım evdeysen bir iki gün sadece komedi filmleri dizi fln izle. Düşünmemeye çalış. İmkanı olmadığı İçin tedavi olamayan çok insan var. Tedavi olabiliyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Mutlaka anne olacaksın, Başarıcaz.Kızlar beni yine aldı bi korku Hiç hamile olamayacakmisim gibi geliyor. İnişli çıkışlı bi dönem geçiriyorum resmen
Daha yolun başındasın bak ilk tedavin olacak böyle başlama inşallah iyi olacak bak bana 3 tedavi ama boş beni düşün moralin düzelsin :)Kızlar beni yine aldı bi korku Hiç hamile olamayacakmisim gibi geliyor. İnişli çıkışlı bi dönem geçiriyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?