Tüp bebek de tutmazsa...

Bende bu gece başlayacağım meditasyon a..
Çünkü bilinç altımda bi korku olduğunu düşünüyorum.. doğum korkum var.. bu etkiler mi bilmiyorum.. deneyeceğim..
Ve adet bitiminde de 41 gün meryem süresine başlayacağım... inşallah bizimde olacak melegimiz..

İnşallah hep dua ediyorum sizlere.isteyen herkese.bu sayfanın önüme cıkmasının bir anlamı olduğunu düşünüyorum.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Emin ol hep dualarımdasınız. %80 ihtimalle erkek olacak dedi doktorumuz. Haftaya iyice netleşecek.

Amin canım olacak inancımız tam. Ama gerçekten bilinç altı korkusu çok etkiliyor olmasını. Vücut kabul etmiyor ya düşükle sonuçlanıyor yada hiç tutunamiyor . Ben de o yüzden başlamıştım varsa diye. Her şey bi ümit işte inşallah çare olur

Aslında ben beynimde hamileliği çok büyütüyorum canım.. hamilelik mucize bişey kendimi hamile düşünemiyorum.. herkese yakışıyor da sanki bi benim olmaz.. kendimi karnı şiş düşünemiyorum.. eskiden öyle değildim 1. Negatif tüp bebek sonrası böyle hissediyorum.. imkânsiz diyor sanki beynim.. allah'a hiç bir şey imkansız değil evel allah bu piskoloji den de kurtulacağım.. rahimim var yumurtam var embriyolarım kaliteli o bebek de olacak birgün inşallah.. o bebek buraya gelecek
Sizde de böyle bi düşünce var mı?
O yüzden bu meditasyona bu gece başlamak istiyorum inşallah işe yarar...

Ben geçmişte böyle bi korku yaşamış olabilirim gibi hissedip başlamıştım. Tam hatırlamıyorum ama bi zamanlar ben çocuk yapmam hiç asla dediğimi anımsıyordum. Birden aklıma geliverdi sonra araştırdım baktım çok kişi var meditasyon yapıp hamile kalan bilinç altını yöneterek. Yada öyle diyorlar bilemiyorum. Benim için her şey bi ümit işte. Benim de her şey normal diyor doktorlar o kadar çok doktora gittim ki sayısını inan bilmiyorum 2 senede sayısız doktor muayene hiç sorun yok ama olmadı. İnşallah bu kez olacak. Bazen çok sıkılıyo canım olmayacak korkusu çok ağır basıyor ölmek bile istiyorum ama sonra bi ferahlama geliyor. Eminim benim gibi düşünen de çok o yüzden artık çok takmamaya çalışıyorum. Elimden geldiğince

Ben kendimde şunu farkettim ki adete bir hafta kala hormonal sebeplerle depresiflesiyorum. Tam bu zamanlarda vuruyor beni cocuksuzluk uzuntusu. Ama bu zaman disinda daha sakinim sanirim. Eses44 canim ben de inanirim psikolojinin etkisine. Betul demirkiran in bir kitabi var "duygusal iyileşme". Hastaliklarimizin aslinda ebeveynlerimiz ya da daha oncesinin bilinçaltindan kaynaklandigini soyluyor. Ben de babam dolayisiyla cok problem yasadim. Hatta ilginctirki infertiliteyle ugrasan cogu arkadasim da babalariyla ilgili sıkıntılar yasamis kisiler. Bu kitabi oneririm, alerjinin bile bilincaltindan kaynaklandigini ileri suruyor ve kaynagi bulununca alrjiler geciyor falan.. ben de hamile kalmak icin denemeler yapiyorum kendi capimda. Bende adenomyozis diye bir rahatsizlik var. Cikolata kistinin rahim icinde gelisen versiyonu. Rahatsizligim rahimdeki fazla kan tabakasindan kaynaklandigi icin hacamat ve suluk tedavisi denicem. Sonucta o bolgedeki kirli kani cekicek. Daha once de bir kere hacamat yaptirmistim ve kuş gibi hafiflemistim. Sirt agrilarim gecti ve inanirmisiniz sorunlu yumurtaligimin ustunden pihtili koyu renk kan gelmisti. Kadin direk sordu yumurtaliginda bir sorunmu var diye. Ben de simdi buna umut bagladim. Haziranda hacamat ve suluk tedavisinden sonra insallah tup bebek denicem. Insallah nasibimde vardir ve olur. Hepinize Allahtan bir an evvel gonlunuzdeki evlatlari kucaginiza almanizi diliyorum..

Ben de hamileliğimden birkaç ay önce esimle birlikte hacamat yaptırmıştım. Alerjik durumunda vardı hem de gebe kalmak. İçin iyi olur demişti kadın doğum doktorum.zaten kendisi yapıyordu. Etkisi olmuştur illaki.ilk hamileliğim tüp bebek ti.2. dogal oldu.inşallah size de şifa olsun

Allah sifani versin canım inşallah olur dertlerin çözülür ve hamile kalirsin. Hacamat duymamıştım gebelik için ilk defa duyuyorum. Ben onun sadece ağrılar ve diğer hastalıklar için olduğunu sanırdım. Ama araştırırım onu da neden olmasın ki şimdi doktorlar bile doğala yöneldi. Acibademdeki bi doktor arkadaşım ve eşine tüp bebek öncesi incir ve keçi boynuzu pekmezi yiyin demiş 1 ay öncesinden. Çift embriyo nakli oldu 5 hafta önce 1 tanesi tutunmuş çok şükür şimdi 5 haftalık hamile kalp atışlarını duymuslar. ALLAH hepimize nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin hattına.

Hepimiz aynı durumdayız canım.. ilk evlendigim de hiç unutmam.. doğum kontrol hapı kullanıyordum o ay 1 gün unuttum içmeyi.. adetim gecikti.. ben sabaha kadar ağladım ya hamileysem diye ben o çocuğa bakamam daha kendime bakamıyorum.. asla istemiyorum dedim.. şimdi 8 yıllık evliyim.. 5 yıldır bazen sabahı buluyor düşünmekten uyuyamıyorum.. şuan bütün engelleri kaldırdık hala olmuyor.. ama olacak inşallah Allah büyük.. burda hepimiz yine yazacağız ne günlerdi kızlar hatırlıyormusunuz şükürler olsun bu günümüze diyeceğiz inşallah...

Ah ah şimdi kahroluyorum o ilk zamanları hatırladıkça neden ilk geceden denemeye başlamadım diye ama geçti gitti işte. Nasibimiz bu zamanlardadir inşallah. Şimdi de icmedigim yemediğim şey kalmadı her şeyi deniyorum yeter ki sağlıkla gelsin diye. Bir zamanlar bekleyelim şimdi olmaz dediğimizi allah mumla arttırıyor inşallah buldurur hepimize. Ya bide bende acayip bi vicdan gelişti . Eskiden bu kadar diildi çok garip en ufak bişeyde özellikle çocuk ve hayvanlar için gatip bi his. Sürekli gözlerim doluyor. Geçen bi kedi doğum yapmışti 2 tane bizim bodruma saklamış ikisini de sevdik biraz sonra çıktık yukarı birini almış gitmiş diğerini bırakmış ama görseniz öyle tatlı ki annesini ariyordu daha yürüyemiyo bile. Evden süt götürdük siringayla icirmeye çalıştık resmen ağladım. 1 saat sonra annesi gelip aldı diğerini de ay şimdi bile gözlerim doldu

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah gerçekten zorlu bi surec geçirmişsin. Bende şimdi her saniye boşa geçiyormuş hissi var. Çok aceleci oldum birden . Aslında çok rahat biriyimdir kırılsın dökülsün yıkılsın yansın can sağ olsun da her sey atlatilir gözüyle bakan biriyimdir ama bu öyle olmadı bu başka kendimi aşamiyorum kontrol edemiyorum. Şunu da biliyorum ki benden kötü durumda olan cok kisi var ama anlatamıyorum içimdeki bi yerlere

İnşallah hep dua ediyorum sizlere.isteyen herkese.bu sayfanın önüme cıkmasının bir anlamı olduğunu düşünüyorum.
Hamilesin duaların duyulur. belki biz doğru duayı edemiyoruz ama sen biliyosun derdimizi. Belki seninki daha etkili olur biz de seviniriz .

Kendini rahatlatmak çok iyi olur senin için. Ben acele ettim Eylülde İlki için. Hemen olsun bitsin istedim. Yumurtam çok olduğu için transfer yapılmadan direkt embriyoları dondurma İhtimalimiz var demişti doktorum, içim burkuldu ya ertelenirse diye. Ertelenmedi ama tutmadıda. Sonra dondurulmuş için 2.adetin bitsin gel dediler, o ay transfer yapılacak gibi düşündüm, bu ay olmasa keşke ocakta olsa dedim içimden giderkende, aceleyle sonuç alamayacağımı farkettim sanki. Gittim dediler ki bu ay bi iğne yapıcaksın, ocaktaki adetinle transfer olacaksın. Nasıl rahatlamıştım. Eşimde şaşırmıştı, benim gibi sabırsız birinin ileriki aya kaldı diye sevinmesine. Sonra transfer tarihi belli olunca kendimi sanki kesin hamile kalacakmış gibi hazırladım. Evimin işlerini bitirdim, cam kapı dolaplar heryeri elden geçirdim, hep hamile kalacağım için yapamam diye düşündüm. Psikoloji çok önemli inan ki. Çok şükür rabbim nasip etti. Düşündüğüm gibi ilerledi şimdiye kadar.

Ayy maşallah Allah nazardan saklasın. Ne güzel olmuş o öyle. Dediğin gibi kendimi biraz serbest bırakmam lazım.

Bende de var maalesef bazen kendimi teselli ederken buluyorum herkes anne olmak zorunda değil ki diyorum hiç olmayacakmış gibi bu düşünceleri nasıl atarım bilmiyorum ama nedense olmayacak gibi geliyor

Bende de var maalesef bazen kendimi teselli ederken buluyorum herkes anne olmak zorunda değil ki diyorum hiç olmayacakmış gibi bu düşünceleri nasıl atarım bilmiyorum ama nedense olmayacak gibi geliyor

Ben bugün bi karar aldım be bir daha olumsuz hiç bir şey dilime getirmeyeceğim.. o bebek olacak allahın izniyle.. RABBİM kimlere nasip etmiş bizede edecek.. 1 mayıs tan itibaren meditasyona başlıyoruz kızlar.. ve 41 kez meryem süresini okuyalım hep birlikte yarın başlayalım.. pes etmek yok biz güçlü anneleriz tüp bebek anneleri olarak pes etmeyeceğiz... hep birlikte birbirimize güç vereceğiz...olumsuz hiç bir şey dilimize getirmeyeceğiz..

Ayy maşallah Allah nazardan saklasın. Ne güzel olmuş o öyle. Dediğin gibi kendimi biraz serbest bırakmam lazım.
Biz acele ettikçe aksilik çıkıyor emin ol. Kendimizi strese soktukça hormonlar etkileniyor. Hamile kalmak için kafamızı bi şekilde boşaltmamız lazım. Zorlu yollardan geçiyoruz ama stres çok daha kötü etkiliyor bizi.

Olur canım ben Ramazan basından beri her gün yasin okuyup dua ediyorum Meryem de okurum insallah kendim ve hepimiz için

Ben aşırı stresli bir insanım.. huyum böyle.. Çok takıntılıyım...
Şuan bende hiç bir problem yok olmaması için.. prolaktinim yüksek çıkıyordu.. araştırma yapıldı emar bile çekildi beyinden.. sonuç ne cıktı tahmin edin? STRES... hap kullanmak zorundayım hamile kalana kadar haftada 1 kere.. stres yüzünden tekrar hormon yükselmesin diye...
o yüzden meditasyon a karar verdim 1.mayis başlıyorum ve adet bitiminde de meryem süresini okuyacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…