Tüp bebek de tutmazsa...

gerçekten öyle çok normal gibi geliyor insana sanki tüp bebeği hemen gidip yaptırıyor hamile kalıyoruz saniyolar ben yaptırmaya karar verdimde heyecanim başlıyor taki kan tahlil sonuçlarımi görene kadar aradaki 2.3 ay ne uyku ne yemek hep bunu düşünüyoruz yedimiz iğne ilacın haddi hesabı yok psikolojimiz hep tutacakmi diye düşünüyor ama kendilinden kalanlar bunu bilmez süreci yaşayan anlar

Yok canim asla parasinda degilim zaten 2.5 sene hep ozele gittim ama gittigim 2 doktoru da aciklama yapmadigi icin biseyi düzgün anlatmadigi icin biraktim suan iyiki prof. Dr bulmusum diyorum emek beyi bilen bilir umuttepede. O kdr naif bir adam ki size a dan z ye herseyi anlatiyor sizi rahatlatiyor gercekten özelde görmem gereken bu ilgiyi devlette gördm canim. Galiba ben özeldeki doktorlarimi iyi secemedimm bilemiyorum. Bana oyle denk geldi heralde. Ama suanki doktorumdan cok memnunum resmen psikolojik olark insani rahatlatiyor ve çok kibar sakin biri. Ve şu var özelde gittigim 2 doktor da bayandi. Bu devletteki erkek.. buda fark ediyor diyolar

Aynen yaa bu korku herkeste var gercekten
Psikolojik olark kendimizi nasil rahatlaticaz bu dusunceden nasil kurtulucaz acaba bi yolu yokmu ki..
Tutup hamilelik haberini alana kadar hatta bebek doğana kadar ben rahatlayacak herhalde aklımda sürekli aynı şeyler dönüyor olmazsa ne olacak

Evet..bende ne yaparim diye dusunuyorum. O yuzden erteliyorum iste cesaret edemiyorum
Sorununuz ne bilmiyorum kuzum ama erteleme tüp bebek dendiyse bizim erkek faktörü düzelir diye bekledik durduk en son bir doktor olmaz dedi hemen gittik görüştük virüs çıktı şimdi de hazirana kaldı

Benim doktorumda erkekti ve proftu şans işi biraz inşallah sıkıntı yaşamazsın

Canım gebeliğimde kalbi durduktan sonra ben de kendimi çok suçladım. Ama o öyle olmuyormuş. Örneğin merdivenden filan yuvarlanmadıysan ya da çok şiddetli bir kaza geçirmediysen o öyle kolay kolay düşmüyor. Sağlıksız gebeliktir. Hatta doktorum kürtajdan önce inşallah kendi düşer de kürtajdan kurtulursun demişti, bir hafta neler yaptım düşmedi. İkizlerinin kalbi durduysa sağlıksızdırlar ya da kan pıhtılaşması vardır, baktırdın mı?

O nasıl bisey canım 21 gün hamile kalma meditasyonu?
Uyumadan önce youtube a yaz 21 gün uyumadan önce dinleyip uykuya geçiyorsun. Eğer bilinç altında hamile kalmakla ilgili bi sorun varsa onla ilgili seni rahatlatacak yenmeni falan sağlayacak sözlerle bilinç altını hazırlıyor bu sürece. Ben yaptım 1 hafta oldu biteli. Umut dünyası belli mi olur belki işe yarar diye. Zaten yapacak bişey yok takım kulaklığı dinledim 21 gun boyunca aynı meditasyonu. Hatta akapunktur ile hamile kalanlar bile varmış bu meditasyondan sonra gördüm onu da nerede yapılıyor hiç bilgim yok. zaten onu yapacak gücüm de yok madden ve manen

aynı şeyi bende soracaktım neki o
Uyumadan önce youtube a yaz 21 gün uyumadan önce dinleyip uykuya geçiyorsun. Eğer bilinç altında hamile kalmakla ilgili bi sorun varsa onla ilgili seni rahatlatacak yenmeni falan sağlayacak sözlerle bilinç altını hazırlıyor bu sürece. Ben yaptım 1 hafta oldu biteli. Umut dünyası belli mi olur belki işe yarar diye. Zaten yapacak bişey yok takım kulaklığı dinledim 21 gun boyunca aynı meditasyonu. Hatta akapunktur ile hamile kalanlar bile varmış bu meditasyondan sonra gördüm onu da nerede yapılıyor hiç bilgim yok. zaten onu yapacak gücüm de yok madden ve manen

Sorununuz ne bilmiyorum kuzum ama erteleme tüp bebek dendiyse bizim erkek faktörü düzelir diye bekledik durduk en son bir doktor olmaz dedi hemen gittik görüştük virüs çıktı şimdi de hazirana kaldı
Canm 3 basarisz asilama oldu benmde konu sahibi benim. Suan sonuc her turlu tüpe çikiyor yani.. sebep yok ama olmuyor.. daha once kendiliginden 2 kez kimyasal gecirdim ama tedaviyle hic olmadi

Canm 3 basarisz asilama oldu benmde konu sahibi benim. Suan sonuc her turlu tüpe çikiyor yani.. sebep yok ama olmuyor.. daha once kendiliginden 2 kez kimyasal gecirdim ama tedaviyle hic olmadi
Anladım canım tüple olur insallah Bizim aşılama olmuyor spermsayısı yeterli değil insallah tüpte tutar

Bende Aralık 2018de ilk aşılamamı oldum tutmadı, 2019 ocakta ikinci aşılamam tuttu, düşük yaptım. Düşükten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım, kimyasal olarak sonlandı. 2019 eylülde 1.tüp bebek tedavimi yaptırdım, tutmadı. Ocak 2020 2. tüp bebek tedavimi yaptırdım, şükürler olsun bi sorunumuz yok. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın. Zor yollardan geçtik, geçiyoruz. Mükafatını almak nasip olsun hepimize.

Canım allah bağışlasın senin sorun neydi ki oncesinde olmadi. Ben de bu ay sonunda tüp bebek tedavisine geçicem. Çok korkuyurum buradaki herkes gibi . Nasıl başettin o stresle

Canım allah bağışlasın senin sorun neydi ki oncesinde olmadi. Ben de bu ay sonunda tüp bebek tedavisine geçicem. Çok korkuyurum buradaki herkes gibi . Nasıl başettin o stresle
Çok teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşimin morfolojisi düşüktü, ileri hızlı hareket yetersizdi. Zaman zaman normal deniyordu sonuçlara. Bende hafif pcos görünümü vardı, ama kan sonuçlarımda amh yüksekliği dışında başka bi bulgu yoktu. Sebepsiz infertilite dediler en son. Hatta kendiliğinden olur denildi ama 3 yıl olmadı, aşılama sonrası olan kimyasal kendiliğinden olmuştu sadece.

Benim için herşeyden üzücüsü geçen seneki düşüğümdü. Onu atlatmam zaman aldı, hala aklımda zaten ama alışıyor insan daha beterinden korusun rabbim. İlk tüp bebek tutmadığında ağlamadım bile hissetmiştim olmadığını. 2.de içimde garip bi his vardı. 2019 ocakta hamile kalmıştım, 2020 ocakta yine rabbim nasip edecek diyodum hep. Arasında 5 gün var zaten. Aşılama 2019 25 ocaktı, transfer 2020 20 ocak.

Canım ben seni takip ediyorum.. zor yollardan geçtin ama çok şükür meleğin yolda artık.. cinsiyeti belli oldumu canım? sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım.. bizlerede dua eder misin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…