- 13 Ocak 2015
- 162
- 121
- 303
- 35
- Konu Sahibi eflatun899
Merhaba herkese.32 yaşındayım erken menapoz ve rezerv düşüklüğü tehlikesi vardı.2.tüp bebek denememizde hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu ilk bebeğimiz olacaktı. Sabırsızlıkla keseyi görmeyi bekledik gördük de çok şükür sonrası yok hepsi bu kadarmış.7+3 gebelik haftamda boş gebelik olduğunu öğrendim. Önümüzdeki hafta kürtaj olacağım.
Gerçekten çok zor bir süreç allah kimseye yaşatmasın.Bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim tâ ki kendi başıma gelene dek.
Kötü bir insan değilim olmadım da hiçbir zaman ama anne olmaya layık değilim belki de her şey allahtan dilerim gerçekten isteyen tüm iyi kalpli insanlara allah nasip etsin.İçimi dökmek istedim sadece herhangi bir sorum yok.
Gerçekten çok zor bir süreç allah kimseye yaşatmasın.Bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim tâ ki kendi başıma gelene dek.
Kötü bir insan değilim olmadım da hiçbir zaman ama anne olmaya layık değilim belki de her şey allahtan dilerim gerçekten isteyen tüm iyi kalpli insanlara allah nasip etsin.İçimi dökmek istedim sadece herhangi bir sorum yok.