Malesef kimyasal gebelik kuzumMerhaba arkadaşlar,
İkinci tüp bebek denemem 11 gün de Beta-hCG 16.5 iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım ve sonuç 14.63 gerileme var. Doktoruma ulaşamıyorum. Psikolojik olarak malesef çöktüm. Bunu benzer Bi durum yaşayan var mı acaba? Bu ne demek oluyor ?
Bana bilgi verebilirmisiniz ?
Pek saglikli artis olmamis ne yazikki 2 ye katlamasi gerekiyordu 48 saat sonra. Muhtemelen kimyasal
Geri dönüşünüz için teşekkür.Pek saglikli artis olmamis ne yazikki 2 ye katlamasi gerekiyordu 48 saat sonra. Muhtemelen kimyasal gebelik olabilir
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Malesef kimyasal gebelik kuzum
Evet çift embriyo transferi olmuştum.merhaba çift embrio transferi mi oldunuz
aaa hiç korkmayın biri tutup biri düşünce bu şekilde hcg de dalgalanma olabiliyorEvet çift embriyo transferi olmuştum.
Sahi mi .. doktoruma ulaşamıyorum kendisi maalesef pek ilgili değil ama yardimcısı pek umut verici konuşmadı. Teşekkür ederim sizeaaa hiç korkmayın biri tutup biri düşünce bu şekilde hcg de dalgalanma olabiliyor
merhaba merak ettım sonucunuz ne olduSahi mi .. doktoruma ulaşamıyorum kendisi maalesef pek ilgili değil ama yardimcısı pek umut verici konuşmadı. Teşekkür ederim size
Kimyasal gebelik gbi görünüyor inşallah öyle değildirMerhaba arkadaşlar,
İkinci tüp bebek denemem 11 gün de Beta-hCG 16.5 iki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım ve sonuç 14.63 gerileme var. Doktoruma ulaşamıyorum. Psikolojik olarak malesef çöktüm. Bunu benzer Bi durum yaşayan var mı acaba? Bu ne demek oluyor ?
Bana bilgi verebilirmisiniz ?
Merhaba .maalesef ikinci defa negatif .merhaba merak ettım sonucunuz ne oldu
hayırlısı olsunMerhaba .maalesef ikinci defa negatif .
Merhaba 3.gun embriyosu taze 13 Nisan çift transfer yapıldı 10. Gün 15 12.gun 34 14. Gün 70 16.gun 230 ve 20.gun 2480 olmuş sizin de arttı eminim sonuç nedirMeraba kızlar bnmde 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi
13.gün 18.05
15.gğn 37.75
18.gün 118.57 çıktı doktorum düşük dedi sizce sağlıklı mıdır ? Geç tutunma olmuş olabilr mi ?
Benim daha 1000lere çıkmadı maalesef bekliyorum inşallah benimde sizin gibi birden artış gösterirMerhaba 3.gun embriyosu taze 13 Nisan çift transfer yapıldı 10. Gün 15 12.gun 34 14. Gün 70 16.gun 230 ve 20.gun 2480 olmuş sizin de arttı eminim sonuç nedir
Merhaba gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu peki . Benim de beta değerlerim aynı sizin gibi şu an . Endişeyle bekliyorum çok düşük . O yüzden merak ettim siziMerhaba 3.gun embriyosu taze 13 Nisan çift transfer yapıldı 10. Gün 15 12.gun 34 14. Gün 70 16.gun 230 ve 20.gun 2480 olmuş sizin de arttı eminim sonuç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?