• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Beta-hCG değerleri 11 gün 16.5 iki gun sonra 14.63 bu ne demek oluyor?

Senin kaçıncı gün embriyosu bdeger kaç çıktı
Benim 5. Gün embriyosu ama çözülürken maalesef hasar aldı hücreler .
9.gün: 12
11.gün : 26
Dr um hasar aldığı için hücreleri onarmaya çalışıyor olabilir embriyo dedi . Pazartesi tekrar vericem bakalım artık .

Dr um hasar aldığı için hücreleri onarmaya çalışıyor olabilir embriyo dedi . Pazartesi tekrar vericem bakalım artık .
İnşallah tutmuştur canım o kadar emek harcıyoruz canımız yaniyor ben o masada o kadar agladimki damarı bulamıyorlar benim patladı heryerim çok şükür rabbim kabul etti sende bol bol dua et elini karnına koy RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR de ben hep bunu ve Ayetel Kürsi okuyorum fayda görürsün inşallah

İnşallah tutmuştur canım o kadar emek harcıyoruz canımız yaniyor ben o masada o kadar agladimki damarı bulamıyorlar benim patladı heryerim çok şükür rabbim kabul etti sende bol bol dua et elini karnına koy RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR de ben hep bunu ve Ayetel Kürsi okuyorum fayda görürsün inşallah
İnşallah 🤲 benimde 4. Transferim . Çok yoruldum . 2 transferim tutmuştu ama maalesef 7. Haftalarda kalbi durdu ikisininde. Okuyorum sürekli . Teşekkür ederim .inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız sizde

Merhaba benim de sizinki gibi bir durum söz konusu 5. Gün embriyosu ama taze transfer 7. Gün 4 iken 10. Gün 28 çıktı geç tutunma olabilir dediler umarım ikimizin kide sağlıkla ilerler 😊🙏

Merhaba benim de sizinki gibi bir durum söz konusu 5. Gün embriyosu ama taze transfer 7. Gün 4 iken 10. Gün 28 çıktı geç tutunma olabilir dediler umarım ikimizin kide sağlıkla ilerler 😊🙏
Amin inşallah . Benim katlama şu an iyi gidiyor gibi ama yine bi soru işareti var illa ki . Sizinde iyi katlamış . Rabbim sağ Salim nasip etsin

Back