Tüp Bebek başarı hikayem

Bende bu ay tup bebek denedim ve senin yasadigina benzer birsey basima geldi canim 1 yurtam toplandi ve dollenemedi bile amh degerim 0.97 olmasina fagmen boyle birsey basima geldi doktorumdan ve hastaneden memnun kalmadim sen nerede tedavi gordun canim doktor arayisindayim

Merhaba, hayırlı olsun

Ya adınıza çok ama çok sevindim hele eşinizin size destek olması da çok güzel bn de 8 opu 1 prp 4 transfer oldum maalesef bnm de hepsi hüsran o ipneler o tedavi süreçleri o kadr zor ki bmm eşim para gidiyor para gidiyor diye diye bni daha çok sterese sokuyor hem istiyor evliliğim biticek o kadr kötü konuşmalar geçiyor hem eşiniz sizin yanınızdaymış ve. Bebeğinie kavuşmuşsunuz şükür en son negatif aldığımda benim dr da yumurta donasyonu dedi bana ve bn yıkıldım şimdi başka bi dr gidiyorum şuan yumurta büyütme aşamasındayız 3 tane gözüküyor bakalım çarşamba toplycaklar 9 cu opu 5.tranferde bn de bebeğime kavuşurum

Merhaba sizin amh mi düşük yaşınız kaç? Kime gidiyorsunuz ? Benimde düşük rezerv benim eşimle de maddi acıdan sorunlar oluyor ne yapacağımı şaştım kaldım huzur kalmadı resmen evde

Merhaba sizin amh mi düşük yaşınız kaç? Kime gidiyorsunuz ? Benimde düşük rezerv benim eşimle de maddi acıdan sorunlar oluyor ne yapacağımı şaştım kaldım huzur kalmadı resmen evde
Evet amh düşük yaşım 36 oldu 5 yıldıldır uğraşıyoruz nerdeyse 2 yıl normal denedik meğer tüpler kapalıymış ameliyat lar operasyon tranfer ler en son oldu derken kalp atışı durfu o daha da büyük tranva oldu bize boşanmanın eşiğindeyiz bizde

Inşallah boşanmazsınız aile ici huzur herşeyden önemli. Bende cok yıprandım 2 senedie bende gebe kalamadim 32 yaşındayım 30 yaşımdan beri gebe kalamadım. Rahim filmi hiç getirmedim bende benim bir doğal yolla çocuğum var ama yinede çekilse iyi olur. Inşallah Allah nasip eder sizede amh değeriniz kaç? Bizde ikinci icin uğraşıyoruz daha doğrusu ben kendim çabalıyorum desem yeri eşim boşver diyor ben çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…