Tüp Bebek başarı hikayem

Merhaba, normalde duygularımı saklayan ve kolay ağlayamayan bir insanım. Ama bu hikayenizi okuduğumda resmen hüngür hüngür ağladım ve sizin için nasıl mutlu olduğumu anlatamamBenim de ilk transfer başarısız oldu ve 1 dondurulmuşum var. Tekrar opu yapılacak kasım ayında. Çikolata kistinden kaynaklı olduğu söyleniyor ve baskılama sonrası transfer yapılacak. 2 embriyo konmuştu ve o kadar emindim ki tutacağından. Eşimle sarılarak ağladık negatif sonucu görünce. İnşallah bizim hikayemiz de mutlu sonla biterSevgiler

37 ve 25 yaşında size denildiği gibi denildi.

özelden doktor ismi verebilir misiniz lütfen

buarada bebeğinizle birlikte çok mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmenizi diliyorum.

Merhabalar,
Benimde 2 adet yumurtam toplandı 1 tanesi dollendi. 3.gun embiryosu 7 hücreli imiş. Bi ay dinlendi rahim persembe transfer olcak inşallah. Umarim sizin gibi güzel bi sonuca ulasirim

Merhabalar yazinizi bastan sona okudum gözyaşlarimi tutamadan okudum 40 yasındayım yılalrdir bebek sahibi olma çabasindayiz klomendi çatlatma igeneleri aşlama derken yoruldum bi ara biraktim sonra bir baktim normal duzenli regl olur iken birden bire 40 gunde bir ilaçla anca regl gorebildim tabi stres hat safahada omunda etkisi kesin dr gittim erken menepoz yasta 40 heme tup bebek dendi karar veridk tup bebege ignelere basladik dr her kontrolde hersey yolunda çok gzl büyüyor yunurtalar dedi oyle umutluyumki tarifsiz olucak olmicak diye tek bir dusuncem yok yumurta toplama gunu geldi 4 yumurta toplandi dr yasina gore harika dedi dedim tamam oldu ertesi gun bir telefon 4 yumurtada kalitesiz hic biri döllenmedi drla gorusun o an yıkıldım drla görüsecek gucum bile yok esim gitti dr yanina tekrar denemeyin yine ayni sonucu alirsiniz kibris tek çozum dedi umutlarim hayellerim hersey elkimden uçtu gitti simdi esim bi kaç ay sonra başka dr başka hastanede deneyelim diyor okadar çok korkuyorum ki tekrar başarisiz olucak diye ama yazini biraz umut oldu halen kararsizim tekrar o umudu yaşamak ve haya kirikligi çok korkutuyor

Daha ilk denemede kibrisa göndermek ne demek ya. 4 yumurta çok iyi. Size kendi dr mu öneririm istanbulda yaşıyorsanız. Amerikan hastanesi cengiz alataş.
Beni de ilk başarısızlıkta başka dr kibrisa yönlendirmişti onlar yumurta kalitesiz demişti ama amerikan hastanesi laboratuvarında hep çok iyi sonuçlar alındı
Artık her dr tüp bebek yapmaya başladı ama bilgileri yetersiz ezbere iş yapıyorlar, laboratuvarları da yeterli donanıma sahip olmayınca sucu hastaya atıyorlar.
Hiç umudunuzu kaybetmeyin ve lütfen dediğim dra gidin

Adanada yaşıyorum malesef ist gelmek zor ama burda da aci bademde bulduk bi dr prof ve sadece alanı tüp bebek ona gidicez galiba bakalim yeni yapildi ya 2 ay beklemek gerekiyormus araliktaki reglde olursam gidicem dr bakalım asla olmaz dedi ama inşallah olur

Inşallah olacak umudunuzu asla kaybetmeyin. Insan kendini zaman zaman güçsüz, yorgun, umutsuz hissedebiliyor biliyorum. Herşeye rağmen olumlu düşünmek bizim elimizde.
Güzel haberlerinizi bekliyorum

Inşallah olacak umudunuzu asla kaybetmeyin. Insan kendini zaman zaman güçsüz, yorgun, umutsuz hissedebiliyor biliyorum. Herşeye rağmen olumlu düşünmek bizim elimizde.
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok tşk ederim iyi geldiniz biraz daha umutlu hissediyorum haber edicem mutlaka

hangi merkeze gittiniz ben 2 merkeze gittim 5. güne gelmeden gelişmesini durduruyor ve ne dersem diyim 3. günde transfer yapmıyorlar 3 denemedir transfere bile gelemeden elim boş kalıyorum

hangi merkeze gittiniz ben 2 merkeze gittim 5. güne gelmeden gelişmesini durduruyor ve ne dersem diyim 3. günde transfer yapmıyorlar 3 denemedir transfere bile gelemeden elim boş kalıyorum
Ben amerikan hastanesine gittim. Laboratuvarı çok çok iyi gerçekten.
5.güne gidemeyen kötüdür diye bisey yokki diretmelerini pek anlayamıyorum.
Sonuçta embriyoları beklettikleri sıvı rahim içi sıvısının bir taklidi. Rahmin kendisi gibi olur mu hiç.
Eğer iatanbuldaysaniz amerikan hastanesiyle mutlaka görüşün derim. Daha kimsenin tüp bebekten haberi bile yokken tüp bebek yapan bir hastane ve laboratuvar sonuçta. Basari oranları çok iyi

teşekkür ederim 3. merkez olarak orayı denicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…