Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangimiz oyle degil ki keyfimiz tup bebek istediaslında ben doğal hamile kalabiliyordum ama keyfimden tüp yaptırdım
pfffffffffffff![]()
Banada kenarda kaynananim yaptığı numunelik 2 tane bilezik batiyordu bozdurayim dedim ne yapsam ne yapsam derken tüp yapayım dedimaslında ben doğal hamile kalabiliyordum ama keyfimden tüp yaptırdım
pfffffffffffff![]()
Hangimiz oyle degil ki keyfimiz tup bebek istedi![]()
Banada kenarda kaynananim yaptığı numunelik 2 tane bilezik batiyordu bozdurayim dedim ne yapsam ne yapsam derken tüp yapayım dedim![]()
Kac yil beklediniz siz canim konu acilmisken merak ettimhayır yani doktor size bekleyin diyor.. bu sabırsızlık nie nie... hey Allahım ya![]()
hiç beklemedim... doktor dedi olur dedi yok dedim bekliememKac yil beklediniz siz canim konu acilmisken merak ettim![]()
Cok sukur sonu guzel olmushiç beklemedim... doktor dedi olur dedi yok dedim bekliemem![]()
![]()
![]()
sonra gittim doktora olmaz sana yapamam dedi zor ikna ettim yaptı![]()
şaka bir yana 3 sene cnm :) benm eşimde sperm sorunu vardı... ciddi oranda
aa ne kadar cok benzer noktamız varCok sukur sonu guzel olmus
Ben 2 sene hic bir sebep yoktu ve cidden bekleyin dedi ama dedim doktor bey yas olmus 30![]()
Bizim aciklanamayan infertilite dedim hocam 2 yildir olmadi beklemeyelim aciklamaya tıp yetersiz kaliyor olabilir ama belliki var biseaa ne kadar cok benzer noktamız var![]()
Bizde 3 sene bekledik 2 sene tedavi oldum. Sebepsizdi. 2 asilama sonrası beklemiyelim artık dedikCok sukur sonu guzel olmus
Ben 2 sene hic bir sebep yoktu ve cidden bekleyin dedi ama dedim doktor bey yas olmus 30![]()
Asilama da hic yok bende direkt tup bebekBizde 3 sene bekledik 2 sene tedavi oldum. Sebepsizdi. 2 asilama sonrası beklemiyelim artık dedik
Bal0ncuk doğal hamile kalırdıkta neyseeeee
![]()
Herifin dırdırına bende var..Asilama da hic yok bende direkt tup bebek![]()
Ohhh masallahh kuzuyaBiz kontrolden geldik cok şükür herşey yolunda teyzeler
Bexsero 2. Doz olduk..
Nimenrix yerine nemetra cıkmış..
Onu olacaz... 9.ayda
Bexsero 3. Ve son doz ağustosta :
Bexseroya bugün 533 verdimOhhh masallahh kuzuya
Adı değişmiş peki ya fiyatlar nasil![]()
Zaten az para çıksa akşamına uyuyamayiz çünkü alıştık tek seferde cüzdanı boşaltmayaBexseroya bugün 533 verdim
Fiş parası 135
İlaçlar 158
Tşkler türkiye![]()
Sifa olsun kuzuyaBiz kontrolden geldik cok şükür herşey yolunda teyzeler
Bexsero 2. Doz olduk..
Nimenrix yerine nemetra cıkmış..
Onu olacaz... 9.ayda
Bexsero 3. Ve son doz ağustosta :
Tam başlama 180 gn öncedenBal0ncuk ek gıda nasıl gidiyor canım doktor bir şey dedi mi ek gıda için
Tşkler cnmSifa olsun kuzuya![]()