O nezaketlilik her şeyi dengede tutmaya çalışmaktan geliyor cok yorucuBenim eşim de terazi. Ben bu kadar nezaketli, kibar, ince düşünceli, zevkli burç görmedim.
Ay evet öyleymiş baloncuk napalım başa gelen çekilir
Ayyy sorma Kızzz esıme tam benzemez insallah aslan burcunun iyi yonleride vardr herhldeaslan burcu iyi ama cok dikbenimde öyle sabırlı bir yapım yok valla
o yüzden iyiki yengeçama siz sabırlısınız ondan aslanla anlaşırsınız
ama fuli senin için bişi diemem
düşünsene evde bir enişte daha
Evet ya hep bi denge kurma çabası, aman ağzımızın tadı kaçmasın hali.O nezaketlilik her şeyi dengede tutmaya çalışmaktan geliyor cok yorucu
Ayyy sorma Kızzz esıme tam benzemez insallah aslan burcunun iyi yonleride vardr herhlde
İlk baslarken de koyuluyor mu sarımsak soganZeytinyagi sogan sarimsak mutlaka koy canim
Cevremde bır cok kısı aynı seyı soyluyor. Erken daha cok otutturma dıo.. Bende kısa kısa otutturma yapıom1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar
6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem
Püre için erken değilmi
Dr sulardan tattır 20 gn diyince
Tarifleri bekliyorm kızlarilk 10 gün felan neler yaptnz
Help meAslimuu93 Masalim01
Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam
Suyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydum1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar
6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem
Püre için erken değilmi
Dr sulardan tattır 20 gn diyince
Tarifleri bekliyorm kızlarilk 10 gün felan neler yaptnz
Help meAslimuu93 Masalim01
Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam
Aynen bizde kucakta basladık sımdı yerde calısmalar basladı kısa kısaBenimkiler premature olmasina ragmen 4 ayliktan itibaren kucakta oturttuk canim doktor kontrolunde tabiki bakma sen insanlara
Evet ek gidayla birlikte baslayabilir ikisi de zaten cok az miktarla baslayip artirdim ben halen cok az sayilir yani soyle ki tek bebege ceyrek sarimsak dusuyor meselaİlk baslarken de koyuluyor mu sarımsak sogan
Evet ya hep bi denge kurma çabası, aman ağzımızın tadı kaçmasın hali.
Ayy nasıl oluyo ki aslan
Anlatılmaz yaşanırEvet ya hep bi denge kurma çabası, aman ağzımızın tadı kaçmasın hali.
Ayy nasıl oluyo ki aslan
kız yok şimdi değil püre vermek ileriki zaman için diorumSuyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydumAslimuu93
Havuc patates pirinc zeytin yagi hatta cok az sogan sarimsak duduklude hasliyosun yeterli miktar suyla ezip ya da az blend edip hazirliyosun canim pure vererek hata edersin sonra yutma ve cignemede sorun yasarsin canim tabiki kendi kararin ama tecrubelerim bu yonde hic pure vermedim
Bende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep. Başlarda çorba olabilir ama herşey sivi olursa cignemz diye biliyorumSuyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydumAslimuu93
Havuc patates pirinc zeytin yagi hatta cok az sogan sarimsak duduklude hasliyosun yeterli miktar suyla ezip ya da az blend edip hazirliyosun canim pure vererek hata edersin sonra yutma ve cignemede sorun yasarsin canim tabiki kendi kararin ama tecrubelerim bu yonde hic pure vermedim
püre 6+ aydan itibaren daha doğru olur fulim ben öyle bilirimBende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep.
cnm idare edeceksin.. evet uykusu kaçınca uyumayabiliyorlar ama alışacakSizler mutlaka 2 3 saat dediniz diye gece kaldırdım benim kızı saat 4 ve biz ancak 7 de uyutabildik ağladı ağladı susmadı bı turlu beslessn bibdert beslemesen ayrı bı dertbugünler geçmeli ya
İdare ediyoruz ama çok yıpratıyor eme savaşları veriyoruz o yüzden aslında çok ağlıyor emmek istiyor veriyorum kendini geri çekip basıyor yaygarayi içi dışına çıkıyor ağlaya ağlayacnm idare edeceksin.. evet uykusu kaçınca uyumayabiliyorlar ama alışacak
allah korusun uzamış sarılık felan olmasın... o bakımdan
Evet zaten ek gıdaya başlama genel itibari ile 6.aydan. Hep ona göre bilgiler. Erken basliyacagimizi için pure erken olur. Sebzeyi Haşlayıp mama ile kıvamı açıp verebilrsin.püre 6+ aydan itibaren daha doğru olur fulim ben öyle bilirim
öyle okudum yani
zaten sanırım dr o yüzden bekle dedi bana.. gittiğimizde 5 bitmiş olacak
Canım emzirdigin için uzun bir süre 3 saati asmaman gerekir. Süt üretiminin devamlılığı için. Eğer ki uyandırmak istemiyorsan o surecte sağ en azındanİdare ediyoruz ama çok yıpratıyor eme savaşları veriyoruz o yüzden aslında çok ağlıyor emmek istiyor veriyorum kendini geri çekip basıyor yaygarayi içi dışına çıkıyor ağlaya ağlaya
Bende ondan korkuyorum zaten şu satilik muhabbeti bı bitsin ellemeyecem ne zaman uyanırsa o zaman emer
sen lohusa yaşıosun dibine kadar :)İdare ediyoruz ama çok yıpratıyor eme savaşları veriyoruz o yüzden aslında çok ağlıyor emmek istiyor veriyorum kendini geri çekip basıyor yaygarayi içi dışına çıkıyor ağlaya ağlaya
Bende ondan korkuyorum zaten şu satilik muhabbeti bı bitsin ellemeyecem ne zaman uyanırsa o zaman emer
aynen cnm öylede yapabilirimEvet zaten ek gıdaya başlama genel itibari ile 6.aydan. Hep ona göre bilgiler. Erken basliyacagimizi için pure erken olur. Sebzeyi Haşlayıp mama ile kıvamı açıp verebilrsin.
kız yok şimdi değil püre vermek ileriki zaman için diorum
şimdi suyunda bile panik yapıorumpüre amanın
çorbayı deneyeyim ben
Corba sivi kivamda bizim ictigimiz sekilde degilBende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep. Başlarda çorba olabilir ama herşey sivi olursa cignemz diye biliyorum
Şimdi anladımCorba sivi kivamda bizim ictigimiz sekilde degilpismemis kek hamuru kivaminda ama pure haline gelmeyecek yani su miktari kivam verecek kadar olacak sadece.
Baloncuk kuzum pure verirsen cigneme yutma zorlugu olabilir biraz daha buyudugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?