Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Her bebek sevmiyor canım bunuda denemeden bilemiyoruz tabi

Selam kızlar öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
Tesekkur ederim kuzum
3ten 4e gecis hizli oluyor ve 4 cok uzun kullaniliyor halen 4 kullaniyorum ben kuzu stok dusunuyosan 4 al

Kuzum masalın dediği gibi 3 çok az kullandım ben de. Defne hala 4 kullanıyor 8.5 kiloydu en son ama artık son paketler 5e geçeceğim sıkıyor. Ama kereme yaklaşık 4 aydır 5 kullanıyorum onu baz alma

Kuzum masalın dediği gibi 3 çok az kullandım ben de. Defne hala 4 kullanıyor 8.5 kiloydu en son ama artık son paketler 5e geçeceğim sıkıyor. Ama kereme yaklaşık 4 aydır 5 kullanıyorum onu baz alma
Keremi tahmin etmiştim zaten masallahi var tosunumun defne kuşum minnoşum kibar kızım
4 stoklamistim o zman simdilik kalayım cunku baya var

Gazlı bezle sil canm obur bezler hem hijyen hemde kalınlık acısından uygun degil

Malesef
Dolar yükselince herşey yükseliyor ama dolar düşünce hiç bişey düşmüyor

Cnm ben sorunu şimdi gördm ama tüm yazılanları okudum..
Fly3646 söylenmesi gereken herşeyi sçylemiş onunla aynı fikirdeym..
Kucak olayı için Allah yardımcın olsun
Hazır daha cok küçükken alıştırmaya başla bence, kilo aldkça zorlanırsn
Ben hç kucağa alıştırmadm

Dil silmekmi
Ben hiç silmedim

Aslı aen premium care kullanmıormusun artk cnm?
Lena 7.300 ama yaklaşık 1 ay daha 3 giyer
Sonra 4e geçecez 4te 14 kiloya kdar dio..
Hadi 10 olsun

Bugün bizim bebeğin kakaları çokça köpüklü geliyor ya normal mi acaba kızlar? Foşur foşur gidiyor altını açtığımızda Bile her seferinde alezini de kirletiyor
Köpük gazdan dolayı olur genelde cnm
Gazlımı senin minnoş? Enfeksiyonda yapar
Anne sütünden geçer... Senin yediiin bişeyde dokunmuş olabilir cnm..
Takip et birkaç gün daha.. Devam ederse dr danış

Vla ben şimdiden zorlanıyorum yorgunluktan halim kalmıyor kızı gezdireyim babası gezdiriyor şimdi bıraksa bu huyu iyi olacak yalnız

Bugün bizim bebeğin kakaları çokça köpüklü geliyor ya normal mi acaba kızlar? Foşur foşur gidiyor altını açtığımızda Bile her seferinde alezini de kirletiyor
Annenın beslenmesinde yer alan süt ve aüt ürünlerinden kaynaklı oldugunu biliyorum.. Ama köpük kakadan daha cok fazlaysa bunun ıcınde bebısın, bır kaka tahlili vermesi gerekiyor canım

Süt alerjisi olabilir canım. Dediğin kadar fazla ise bence bir doktorunla görüş

Yok canım gazlı değil öyle. Dün doktor kontrolde bi probiyotik damlaya başlattı o mu yaptı acaba? Biogala mı ne var ya onun muadiliymiş. Başka bir bulgu yok şükür ateş halsizlik filan hani, bakim bi doktora ileticem
Annenın beslenmesinde yer alan süt ve aüt ürünlerinden kaynaklı oldugunu biliyorum.. Ama köpük kakadan daha cok fazlaysa bunun ıcınde bebısın, bır kaka tahlili vermesi gerekiyor canım

aa öyle mi? Bi çıkarayım beslenmemden öyleyse bakalım değişecek mi sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…