• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Konak nasıl anlaşılıo?

İnş 4.ay atağı değildir cnkü o kalıcı olabiliyormuş..
Sendromlu hafta atağıdır biran önce 20de kurtulursunuz cnm

İkinizinde gözüniz aydn kızlar 🎈♥️
Sağol canım.
Sana birşey soracağım. Sağdığım sütü buzdolabına koymuştum hemen içer diye üst kısmında 3 gün duruyormuş sanırım . Ama içmedi. Şimdi no frost kısmına alsam olur mu?
Yok kuzum pamuga sıkıyorum, hafif ıslanmış pamukla silmek rahat oluyor, kaseye sok çıkar çok ıslak olur öyle.. bi dene istersen ben böyle çok rahat hallediyorum.
Deneriz canım sağol 🙏🏼

Sağol canım.
Sana birşey soracağım. Sağdığım sütü buzdolabına koymuştum hemen içer diye üst kısmında 3 gün duruyormuş sanırım . Ama içmedi. Şimdi no frost kısmına alsam olur mu?

Deneriz canım sağol 🙏🏼
3 gün geçtiyse olmuyor cnm :(

Sağol canım.

Deneriz canım sağol 🙏🏼
3 gun asagida 3 ay buzlukta durabiliyor canim asagi tarafa koyali ne kadar oldu, koyali 72 saati gecmediyse buzluga alabilirsin

Kalıcı olabilme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.. inşallah geçecek canım🙏🏻🙏🏻
Kalıcılığı şu şekilde canım. Artık yetişkinler gibi uyku döngüleri oluyor. Ama daha kısa mesela 20 dk. O yirmi dk. geçtikten sonra uyanıyor. Tekrar nasıl uyunacağını bilmediğinden nasıl uyutulduysa ilk başta tekrar öyle dalmak istiyor. Biz de daha uzunmuş o döngüler farzedelim 1.5 saat. O saat geçtikten sonra biz de uyanıyormuşuz ama çoğu zaman fark etmeden tekrar dalıyormuşuz. İşte uyku eğitiminde bebeğe de bunu öğretmek amaçlanıyor. Yöntemler farklı farklı tabi. Ben gazı çok olduğu için ne zaman verebilirim bilmiyorum. Gazı olunca çok verimli olmuyormuş eğitim. Ne zaman uyanacağı belli olmuyor çünkü. Başlayınca da bırakmamak sabretmek gerekiyor

Kalıcılığı şu şekilde canım. Artık yetişkinler gibi uyku döngüleri oluyor. Ama daha kısa mesela 20 dk. O yirmi dk. geçtikten sonra uyanıyor. Tekrar nasıl uyunacağını bilmediğinden nasıl uyutulduysa ilk başta tekrar öyle dalmak istiyor. Biz de daha uzunmuş o döngüler farzedelim 1.5 saat. O saat geçtikten sonra biz de uyanıyormuşuz ama çoğu zaman fark etmeden tekrar dalıyormuşuz. İşte uyku eğitiminde bebeğe de bunu öğretmek amaçlanıyor. Yöntemler farklı farklı tabi. Ben gazı çok olduğu için ne zaman verebilirim bilmiyorum. Gazı olunca çok verimli olmuyormuş eğitim. Ne zaman uyanacağı belli olmuyor çünkü. Başlayınca da bırakmamak sabretmek gerekiyor
Uyku eğitimi düşünmüyorum şuan ben de canım kendimce bi düzen kurmaya çalışıyorum.

Şaştım kaldım kızlar ya kızım göğsümu tuttu iyi emiyor dedim bu sefer de 5 dk emiyor uyuyor göğsümde tam doymadigi için 1 saat olmuyor geri uyanıyor hem kendini hemde beni çok yoruyor bu durum siz nasıl ediyorsunuz
Canım emerken cenesinden destekle hem uyanır hem emmeye devam eder. Anne sütü cabuk sindirilir cabuk uyanması normal 🙂

Canım emerken cenesinden destekle hem uyanır hem emmeye devam eder. Anne sütü cabuk sindirilir cabuk uyanması normal 🙂
Nasıl destekleyecem anlamadım 😬 çok çabuk uyuyor sonra çabucak geri uyanıyor aranıyor bu seferde tekrar emiyor geceden beri sürekli böyle o da yoruldu uykusuzluktan bende vallahi. 🙄🥴

Nasıl destekleyecem anlamadım 😬 çok çabuk uyuyor sonra çabucak geri uyanıyor aranıyor bu seferde tekrar emiyor geceden beri sürekli böyle o da yoruldu uykusuzluktan bende vallahi. 🙄🥴
Parmağınla cenesini dürt 😂 bazen emmeyi unutup uyuyakalıyorlar.
Yaşadığın cok normal canım bizlerin de ilk başlarda oyleydı

Parmağınla cenesini dürt 😂 bazen emmeyi unutup uyuyakalıyorlar.
Yaşadığın cok normal canım bizlerin de ilk başlarda oyleydı
Çok asabi bizim kız deneyelim bakalım nasıl tepki verecek 🤭 bizim hastanedeki çocuk Dr u biogaia ek olarak metsil de kullan dedi gaz sancısı çok olunca metsil i verince yüz şeklini gören vallahi eziyet ediyorlar çocuğa der 🤭😅

Back