• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

20.11.2020- 20.11.2021 zaman hızlı ♥️

Geçen sene bugn hamile olduğumu öğrenmiştim :KK42:
İnsan geçen zamana hayret ediyo di mi baloncuk:KK35: bana sanki hiç hamile kalmamışım gibi geliyo şimdi. Hamilelik de güzel geçmemişti ama şimdi diyorum ki daha kolaymış:KK37: sence😄

aaa ne zaman başladın işe.. alıştınmı?
anne sütü alerjisi olabilirmi ? yinede inşallah testleriniz temiz çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz..
valla bende nasıl olayım kendi kendime nazar değdirdim sanrıım
kötü bir akşamdı... lena uyuyana kadar canımızı cıkardı
gazı yok kakasını yaptı karnı tok masajda yaptık
dişini kaşıyoruz istemiyor
inanılmaz bir huysuzluk ağlama vardı... belkide aşıdandı bilmiyorum :KK43:
3 hafta oldu canım başlayalı, bana çok çok iyi geldi nankörlük olacak belki ama dışarıda da bir hayat varmış dedim :sus: inşallah canım kilo alımının düşük olmasını ve gıda kabul etmemesini de ona bağladılar.
Aşıdan olabilir bide atak dönemi olabilir takip ediyor musun haftalarını
Geçmiş olsun canım, alerjiyi çözmek zor küçücük bebeklerde, inek sütüne oluyor genelde ve geçici oluyor 1 yaş gibi vücutları tolere etmeye başlıyormuş.
İnşAllah çabucak geçer canım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım inşallah testler temiz çıkar

Eşimin kalcaginin verdiği bir rahatlikla uyumussundr canım yoksa tek olsan kesin duyardin. Ne güzel dinlenmissin 🤩

Canım senin bebis nasıl oldu sakinledi biraz daha uyuyor mu 😁
Teşekkür ederim canım 😉
Az önce pazardan pancar aldık, şimdi ona bakıyodum yesem mi gaz yapar mı diye, pişirip hafif sulu turşu gibi yapıyoruz biz de yapalım da yiyim o zaman.
Boza gaz yapar mı acaba?
Herşeyde böyleyim ben ya gaz yapar mı ki diye düşünüp duruyorum, annem ye üstüne kimyon iç diyo😄
Ay yemesek de yapmıyor mu zaten bu zamana kadar çok dikkat ettim de noldu🙄 artık her şeyi yemeye başlıcam iyice direncim düştü. Her şey gaz yapıyor bakınca

İnsan geçen zamana hayret ediyo di mi baloncuk:KK35: bana sanki hiç hamile kalmamışım gibi geliyo şimdi. Hamilelik de güzel geçmemişti ama şimdi diyorum ki daha kolaymış:KK37: sence😄
Benim hamileliğim de çok zor geçmişti, ama şimdi çok özlüyorum. Karnı tok gazı yok sen mutluysan o da mutlu biliyorsun 😏 şimdi sürekli en iyisini yapmak için endişe duymak çok zor

Dördüncü sıçrama yani bizim bulunduğumuz haftalar kızlar açıklaması

Eklentiler

• 4F3A8EF4-8E84-4CFD-B681-21C93E5EBAC5.jpeg
    4F3A8EF4-8E84-4CFD-B681-21C93E5EBAC5.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 24
Benim hamileliğim de çok zor geçmişti, ama şimdi çok özlüyorum. Karnı tok gazı yok sen mutluysan o da mutlu biliyorsun 😏 şimdi sürekli en iyisini yapmak için endişe duymak çok zor
Ben özlüyorum demiyim de bazen arıyorum tekme atışlarını filan:KK16: ayy gazının olmadığı nadir zamanlarda vallahi aşırı mutlu oluyorum canım🤭 şimdi dediğin gibi en iyisini yapmaya çalışmak acaba şöyle mi demek zor oluyor.

Dördüncü sıçrama yani bizim bulunduğumuz haftalar kızlar açıklaması
Aynen canım 14-19. Hafta arası atak zamanı. Bizim kız da etrafını dikkatle inceliyor, ellerini birleştirip inceliyor, herkese bi gülücükler, dönmeye başladı bir de:KK36:altını değiştiriyorum bezini atıp gelene kadar bi geliyorum dönmüş yüzüstü. Huzursuz zamanında da basıyo çığlığı, çok zor uyuyo artık zaten. Gece gene uykusuzduk.

Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl 😘
Çok geçmiş olsun bu arada, sadece egzama mı var? Alerji testlerinde çıkar inşallah neye olduğu. Gazı vs. de alerji kaynaklı olabiliyormuş. İnek sütü, yumurta gibi şeyler alerji yapıyormuş anne yediği zaman. Anne sütü alerjisiyse de sanırım alerji maması varmış ondan veriliyormuş. Genelde çocuklar onun tadını sevmediği için de vanilya özü ekleyin diye okumuştum.
Bizim de arada kakası mukuslu oluyor ve çok gazı var ondan araştırmıştım yeni. Ama tek başına mukus sanırım bi anlam ifade etmiyormuş.

Ben de doğduğundan beri her şeyi yiyorum. Bi iki kestim baktım faydası yok devam ediyorum. Sadece süt ve yoğurt tüketmiyorum. Her gün benzer şeyler yiyorum bazen iyi oluyo bazen kötü

Gunaydın kızlar Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. bebege rezene yı nasıl verıyorsun tarıf verırmısın bıde kimyon verıyorsun sanırım ikisinin de tarifini alabılırmıyım
Cnm bir çay kaşığı rezeneyi atıorm 1 dk demlemeiriorm cok koyu olmayacak şekilde.. Ve bi 10ml veriorm sadeve
Kimyon vermedim hç ben

Gerçekten zaman su diyorım ya ♥️
Cnm ben hamileliğimi hiç özlemiorm..
Benim tüp bebek sürecim transferm felan cok rahattı ağrısız sızısız..
Ama gebeliğim berbattı..
İkizdi ben 3.5 ay kanama yaşadm..
Hastanelerde en az 1 hafta olmak üzere 3 kere yattm
Bir bebeğimi kaybettm..
6 ay ayağa kalkmam yasaktı
Gibi gibi.. Hiç hatırlamak bile istemiorm 🙄

Günaydın bu arada, atak haftasına girdik sanırım kızlar biz de, ilk kez kahkahayla gülmeye başladı, tepkileri çok değişti ama aşırı da ağlıyor ve sinirleniyor🤷🏻‍♀️
17-19 hafta arası atak haftası..
Benimde bu atak haftasında sinirlerim geriliyor oldukça 🙄🙄

Cnm bir çay kaşığı rezeneyi atıorm 1 dk demlemeiriorm cok koyu olmayacak şekilde.. Ve bi 10ml veriorm sadeve
Kimyon vermedim hç ben

Ama gebeliğim berbattı..
Bir bebeğimi kaybettm..
Gunde kac defa verıyorsun

17-19 hafta arası atak haftası..
Benimde bu atak haftasında sinirlerim geriliyor oldukça 🙄🙄
Bende cok gerginim cok uykusuz vede yorgun oluyorum gece kac defa kalkıyoruz. Gunduz de hep kucakta olmak istiyor yada tv ızlemek istiyor anlamadım yani nerden biliyor tv yı ızletmıyorz guya ama bilmesi beni şaşırtıyor ve tahammül sınırım dolmak uzere cok bunaldım

Ama gebeliğim berbattı..
Bir bebeğimi kaybettm..
Şükür ki o günleri atlatmışsın bak şimdi Lena kucağında canım🥰 tabi keşke böyle olmasaydı, insan çok üzülüyor o zamanları düşündükçe. çift mi koymuşlardı embriyoyu yoksa tek olup bölünmüş müydü?

Gunde kac defa verıyorsun
Cnm cok gazı olduğu zamanlar günde 1 kere veriodm
Şimdi sadece sancısı oldupunu hissedersem veriorm
Bazen haftada 1 bazen 2
Bazen 10 günde 1
Gözlemlerime göre
Yani artk hergn vermiorm

Bende cok gerginim cok uykusuz vede yorgun oluyorum gece kac defa kalkıyoruz. Gunduz de hep kucakta olmak istiyor yada tv ızlemek istiyor anlamadım yani nerden biliyor tv yı ızletmıyorz guya ama bilmesi beni şaşırtıyor ve tahammül sınırım dolmak uzere cok bunaldım
Kuzum geçecek.. Dişleri kaşınıomu?
Bizde dişten dolayı oluo
Diş kaşıyıcıyı veriorm eline 2 dk sonra delirio resmen yemek istio
O kdar kaşınıo garibim

Şükür ki o günleri atlatmışsın bak şimdi Lena kucağında canım🥰 tabi keşke böyle olmasaydı, insan çok üzülüyor o zamanları düşündükçe. çift mi koymuşlardı embriyoyu yoksa tek olup bölünmüş müydü?
Cok şükür cnm.. Zaten o zamanlarda lenaya bişi olacak korkusuyla üzüntümü yaşayamadm.. Doğumdan snra bir bebek kaybettiğimin acısını yaşamştm manevi olarak..
Çift embriyo koydurmuştm cnm

Uykusuzluk çok gergin yapıyor ya en azından gece uyusun diyoruz ama yok yani. Uyanıp duruyor. Hele dün bütün gece kaka yapıcam gaz yapıcam diye uğraştı benim kız da. Kucağa da babannesiyle alışıyor hemen. Tv değişik geliyo herhalde renkli hareketli ya bizimki de hiç kaçırmıyor o olunca kapatıyoruz mecbur.
Şöyle ev gezmesine filan gitsen canım biliyorum hastalık var ama güvendiğin bi yerlere mesela

Cok şükür cnm.. Zaten o zamanlarda lenaya bişi olacak korkusuyla üzüntümü yaşayamadm.. Doğumdan snra bir bebek kaybettiğimin acısını yaşamştm manevi olarak..
Çift embriyo koydurmuştm cnm
Allah Lena'ya sağlıklı ömür versin canım. Düşünme o zamanları. Demek kolay biliyorum ama sağlıklı değilmiş demek ki.
Ben de ayrıntılıda kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. Tesadüfen kan sulandırıcıyı birkaç hafta önce bırakmıştım. Suyu azalmış. Öyle öğrendik. Allahtan bi şey olmadı. Burnu küçük, kalbinde parlaklık var, safra kesesi yok demişti doktor. Nifty yaptırdım. Sonradan göründü safra kesesi. Nifty temiz geldi. Suyum da kan sulandırıcıdan sonra normale döndü. Burnu da annesine çekmiş meğersem🤭 ama o ara baya kötü olmuştum aldırmam gerekirse diye😔

Allah Lena'ya sağlıklı ömür versin canım. Düşünme o zamanları. Demek kolay biliyorum ama sağlıklı değilmiş demek ki.
Ben de ayrıntılıda kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. Tesadüfen kan sulandırıcıyı birkaç hafta önce bırakmıştım. Suyu azalmış. Öyle öğrendik. Allahtan bi şey olmadı. Burnu küçük, kalbinde parlaklık var, safra kesesi yok demişti doktor. Nifty yaptırdım. Sonradan göründü safra kesesi. Nifty temiz geldi. Suyum da kan sulandırıcıdan sonra normale döndü. Burnu da annesine çekmiş meğersem🤭 ama o ara baya kötü olmuştum aldırmam gerekirse diye😔
Oyyy sende neler yaşamşsn cnm ya..
Anlaşılan hepimiz aksion yaşamışız
Ah bu bebeler...

Back