• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

ben hep toplu aldım cnm.. şuan 2 ay önce aldığım 4 katına cıkmış şoktaym
aptamil kullanıorum değişmiyecem
Bizimki de aptamil, başka denemedim hiç..
Tek sorun uykudan uyanırken hemen yetiştirmem gerek mamayı ancak öyle yiyor, uyanırsa istemiyor. Memede de artık süt yetmiyor..
sizde beslenme nasıl kıZlar?

Tek sorun uykudan uyanırken hemen yetiştirmem gerek mamayı ancak öyle yiyor, uyanırsa istemiyor. Memede de artık süt yetmiyor..
bizim en baştan emme problemi olduğu için mama takviyesi hep yaptım alışık benm kız... zorlanmıyoruz..
ama bu 17. hafta atağı denilen şey cok illet bişey..
onu yaşıyoruz.. uyku gerilemesi ve mama reddi yaşıyoruz
19. haftaya kadar devam ediyormuş

15 günlük daha ama birşey olur mu küçük ya
Canim benim inan gunune bakmadan yazdim cunku gaz durumu en erken 16 gunluk basliyor diye biliyodum ben istisna bebisler anneleri erken uzmeye baslamis oglumun tam 16.gun baslamisti koligi.
2 hafta daha bekle canim o zaman 1 aydan sonra verilebiyor

mamayıda stoklarsam rahtlayacam
8. aydan snra mama vermeyi düşünmüyorum artık
Doktor mu dedi 8. Ayı? Ne zaman bırakılması gerek mamanın hiç bilmiyorum..
Ama 9. Ayda artık 3 öğün yemek yiyolar diye biliyorum, ara öğünlerde var, doyarlar heralde

Ben genelde 2 saatte bir mama veriyorum uykuya denk geldiyse 3 saatte bir oluyor. Gece kendi kalkmadigi sürece kaldırıp beslemiyorum. Şimdilik 60cc veriyorum canim

Canim benim inan gunune bakmadan yazdim cunku gaz durumu en erken 16 gunluk basliyor diye biliyodum ben istisna bebisler anneleri erken uzmeye baslamis oglumun tam 16.gun baslamisti koligi.
2 hafta daha bekle canim o zaman 1 aydan sonra verilebiyor
Sorun yok canım olabilir tabiki dalgınlık sıkıntı yok 2 hafta sonra başlarız bizde hiç sorma çok erken başladı bizimki biberonla besleniyor benim kızım ondan diye düşünüyorum aslında

Sorun yok canım olabilir tabiki dalgınlık sıkıntı yok 2 hafta sonra başlarız bizde hiç sorma çok erken başladı bizimki biberonla besleniyor benim kızım ondan diye düşünüyorum aslında
Hala memeyi tutmuyor mu canım. Kaşik biberon aldın mı

Canim bi arkadaşimda o durumdan dolayı gidip şikayet etti dilekçe vermiş hesap hala kapanmadı 2 gündür

Aynen cok iyi olduda birazda ürktüm nasıl ıyanmam die ama sanırım bilinç altıyla alakalı bi durum.. İnsan tek olunca illa uyanır die düşünüorum

Hayatımda hiç içmedim tadını cok merak ediorm ama hiç satan yerde görmedm burada 🙈🙈🙈

Günaydnnnnn keremi ben alabilirim aslı 🙈
Bakıcı içine sindimi?

Rezene benmde hoşuma gitmedi ama bi süre sonra alışıosn

Ben sabah öğle akşam bide yatmadan önce büyük kupa bardğı içiodum
Hem gaz ve şişkinliğe iyi geliodu hemde süt için iyi diolar ben hala sağıorm

Allah onları bildiği gibi yapsn....
Gerçektne işleri güçleri yok bu insanlarn yahu....
Geri alabildinzmi cnm???.

Aynen yaptm gitti 🙈🙈🙈

Cnm işte bizde kartlar var
Masal anlatan kuzu var
Telefon var
Ördek var
Çıngıraklae var....
Bide nene dede dayı var :KK70: o yüzden bi şekilde vakit geçio
Bizde oyun halısı yk mesela

Cnmmm iyiyin sen nasılsın??

Bu aralar ne çok hesap çalıyolar aynı bu şekilde para paylaşımları yapıyolar.. geçmiş olsun canım inşallah hızlıca alırsın geri🙏🏻
Sağolun Kızlar ama hala alamadık hesap da duruyor bakalım bugün sonuç alabilecek miyiz 🙏🏻

Doktor mu dedi 8. Ayı? Ne zaman bırakılması gerek mamanın hiç bilmiyorum..
Ama 9. Ayda artık 3 öğün yemek yiyolar diye biliyorum, ara öğünlerde var, doyarlar heralde
yok cnm dr demedi ama mamayıda nereye kadar yani
ek gıdaya ben aralıkta başlayacam aralık ortası sonu gibi.. 8.aya artık kavrıyorlar... bence doyacak..
belki günde 1 kere veririm.. yani umarım öyle olur

Sağolun Kızlar ama hala alamadık hesap da duruyor bakalım bugün sonuç alabilecek miyiz 🙏🏻
bende şikayet ettireyim mi kuzum kurumdakilere ? iznini alaym dedimde önce

Hala memeyi tutmuyor mu canım. Kaşik biberon aldın mı
Kaşık biberon almadım canım evde kaşıkla vermeye çalıştım bı sure onunla almadı çok ağlıyor hircinlasiyor malesef biberonla devam ediyoruz memeyi de keyfi isterse tutuyor yoksa istemiyor

yok cnm dr demedi ama mamayıda nereye kadar yani
ek gıdaya ben aralıkta başlayacam aralık ortası sonu gibi.. 8.aya artık kavrıyorlar... bence doyacak..
belki günde 1 kere veririm.. yani umarım öyle olur

bende şikayet ettireyim mi kuzum kurumdakilere ? iznini alaym dedimde önce
Kuzum bakalım instagramdan haber çıkmazsa söylerim sana 🙏🏻
kızlar size bişey sormak istiyorum..
şimdi temmuzda bizim bebeler 1 yaşında olacak...
sezon sonu kışlıkları 1.5 yaş almak yeterli olurmu ?
2 yaşta cok büyük gelir ya

Masalim01 Masalim01 ve Aslimuu93 Aslimuu93 tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım bence bebeğin gelişime göre al benim hep elimde kaldı önceden aldığım kıyafetler hele kereme artık o an gidip bakıp alıyorum yoksa boşa almış oluyorum ve her markanın bedenleri de çok değişiyor

Biberon benimkiler de hic meme almadi kuzum gaz olacaksa ne meme ne mama farketmiyor canim insallah uzun surmez kolik derecede olmaz
kızlar size bişey sormak istiyorum..
şimdi temmuzda bizim bebeler 1 yaşında olacak...
sezon sonu kışlıkları 1.5 yaş almak yeterli olurmu ?
2 yaşta cok büyük gelir ya

Masalim01 Masalim01 ve Aslimuu93 Aslimuu93 tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canim indirimden almak cazip geliyor ama beden tutmazsa yazik oluyor sezonunda almak garanti oluyor bebegin gelisimini kestiremiyosun ama cok uygundur hosuna da giden urunler olur o sezon bedeni kac olacaksa bir buyugunu alirsin kisin 1.5 yas olacaksa bebis 2 yas almak daha mantikli kisliklari

Kuzum bakalım instagramdan haber çıkmazsa söylerim sana 🙏🏻

Canım bence bebeğin gelişime göre al benim hep elimde kaldı önceden aldığım kıyafetler hele kereme artık o an gidip bakıp alıyorum yoksa boşa almış oluyorum ve her markanın bedenleri de çok değişiyor

Biberon benimkiler de hic meme almadi kuzum gaz olacaksa ne meme ne mama farketmiyor canim insallah uzun surmez kolik derecede olmaz

Canim indirimden almak cazip geliyor ama beden tutmazsa yazik oluyor sezonunda almak garanti oluyor bebegin gelisimini kestiremiyosun ama cok uygundur hosuna da giden urunler olur o sezon bedeni kac olacaksa bir buyugunu alirsin kisin 1.5 yas olacaksa bebis 2 yas almak daha mantikli kisliklari

teşekkür ederim kızlar

Mama vermiyorum canım sürümü sağıp veriyorum ama ne

Anne sütü veriyorum canım ben ama biberon olunca gaza engel olamıyorum malesef inşallah kolik derecede olmaz

Mama vermiyorum canım sürümü sağıp veriyorum ama ne
Anne sütü veriyorum canım ben ama biberon olunca gaza engel olamıyorum malesef inşallah kolik derecede olmaz
Anne sutuyle mamanin gaza kolige hic bir farki yok canim yuzde yuz mama icen kuzenimin oglu gazin g sini yasamadi yuzde yuz anne sutu alan kolik

Biberona bağlıyorum ben zaten canım bu durumu
Canım biberona bağlıyorsan gaz yapmayan biberonlar var ne kadar faydası vardr bilmiyorum istersen dene.
Benim kızım bol gazını çıkartan bir bebekti gaz sancısı olmadı çok ama yinede 15. Günden sonra aşısı huysuz ağlayan bir bebekti bir süre sonra geçti. Her bebekte dönemsel olabiliyor. Sen ağızdan mutlaka gazını çıkart

Back