• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım biberona bağlıyorsan gaz yapmayan biberonlar var ne kadar faydası vardr bilmiyorum istersen dene.
Benim kızım bol gazını çıkartan bir bebekti gaz sancısı olmadı çok ama yinede 15. Günden sonra aşısı huysuz ağlayan bir bebekti bir süre sonra geçti. Her bebekte dönemsel olabiliyor. Sen ağızdan mutlaka gazını çıkart
Yok kuzum yok dunya para dokuyosun ama biberon falan hic yani tecrubeyle sabit

Hayir yizde yuz anne sutu dedigim meme aliyor biberon degil gaz olayi tamamen barsakla alakali kolik bebekler sadece biberonla beslenen bebekler degil canim insallah ilerlemez zamanla azalir
Yaa inşallah canım probiyotik damla da kullanıyorum bakalım inşallah ilerlemeden son bulur

Canım biberona bağlıyorsan gaz yapmayan biberonlar var ne kadar faydası vardr bilmiyorum istersen dene.
Benim kızım bol gazını çıkartan bir bebekti gaz sancısı olmadı çok ama yinede 15. Günden sonra aşısı huysuz ağlayan bir bebekti bir süre sonra geçti. Her bebekte dönemsel olabiliyor. Sen ağızdan mutlaka gazını çıkart
Zaten anti kolik biberon kullanıyorum canım normal kullansam demekki vay halimize.agizdan gezini çıkartıyor benim kızım aslında kakasını ve alttan gaz çıkarma olayını zorlayarak yapıyor kızarıyor bozariyor yapana kadar

Gunaydın kızlar
kızlar size bişey sormak istiyorum..
şimdi temmuzda bizim bebeler 1 yaşında olacak...
sezon sonu kışlıkları 1.5 yaş almak yeterli olurmu ?
2 yaşta cok büyük gelir ya

Masalim01 Masalim01 ve @Aslimuu93 tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Mama alan bebekler aylara gore daha cok kılo almıs oluyor sımdıden alma.. Sonra elınde patlar

Zaten anti kolik biberon kullanıyorum canım normal kullansam demekki vay halimize.agizdan gezini çıkartıyor benim kızım aslında kakasını ve alttan gaz çıkarma olayını zorlayarak yapıyor kızarıyor bozariyor yapana kadar
Egzersiz yaptır canım sureklı.. Baska caresı malesef yok gaz basa bela.. 3 saat uyutmadım keremı... Uyuttum yarım saatte gaz sancısı yla uyandı uyku egıtımınr basladık 🤩🤩🤩

Egzersiz yaptır canım sureklı.. Baska caresı malesef yok gaz basa bela.. 3 saat uyutmadım keremı... Uyuttum yarım saatte gaz sancısı yla uyandı uyku egıtımınr basladık 🤩🤩🤩
Yeni yeni seylee deniyoruz bakalım inşallah sonuçları güzel olur 🙏

Kızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.

Yeni doğum yapan kızlar 1 1mucize1umut Optimussprime Optimussprime ihtiyaciniz olursa aklınızda olsun

1 1mucize1umut günde 1 fincan rezene icebilirsin dedi 2~3 içebilir miyim diye sordum onermedi bitki çaylarında hassas olmak gerekir dedi.

Kızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.

Yeni doğum yapan kızlar 1 1mucize1umut Optimussprime Optimussprime ihtiyaciniz olursa aklınızda olsun

1 1mucize1umut günde 1 fincan rezene icebilirsin dedi 2~3 içebilir miyim diye sordum onermedi bitki çaylarında hassas olmak gerekir dedi.
Yaaa bende senin dediğin gibi dün bugün 2 fincan içtim bı daha tek içerim o zaman

Deneyelim belki faydalı olur bizim için

Valla ben içiom :D çevremde içmeyen yoktur :D ay hele küçük görümcem rezene içtikçe sütü göğsünden akardı :D
Keşke o kdar şanslı olsak :D
Bide ben o e bebek cartunu curtunu duymuştm bi ara bakmştm ama bi türlü üye olamamştm sistemseldi sanırım teeeee o zamanlar
Ücret alıolarmı

Valla ben içiom :KK70: çevremde içmeyen yoktur :KK70: ay hele küçük görümcem rezene içtikçe sütü göğsünden akardı :KK70:
Keşke o kdar şanslı olsak :KK70:
Bide ben o e bebek cartunu curtunu duymuştm bi ara bakmştm ama bi türlü üye olamamştm sistemseldi sanırım teeeee o zamanlar
Ücret alıolarmı
Yok canım ucret alınmıyor.

Canım b

Canım ben bulamadım o kısmı e bebekte nerden giriyirsun sen

Back