Yok kuzum yok dunya para dokuyosun ama biberon falan hic yani tecrubeyle sabitCanım biberona bağlıyorsan gaz yapmayan biberonlar var ne kadar faydası vardr bilmiyorum istersen dene.
Benim kızım bol gazını çıkartan bir bebekti gaz sancısı olmadı çok ama yinede 15. Günden sonra aşısı huysuz ağlayan bir bebekti bir süre sonra geçti. Her bebekte dönemsel olabiliyor. Sen ağızdan mutlaka gazını çıkart
Para tuzağı o zamanYok kuzum yok dunya para dokuyosun ama biberon falan hic yani tecrubeyle sabit
Kesinklikle para tuzagi gaz damlalari da ayni sekilde bizim doktorumuz dedi ki keyfi yetince gececek kolik damla falan hikayePara tuzağı o zamantabi insan o an care arıyor kendine
Yaa inşallah canım probiyotik damla da kullanıyorum bakalım inşallah ilerlemeden son bulurHayir yizde yuz anne sutu dedigim meme aliyor biberon degil gaz olayi tamamen barsakla alakali kolik bebekler sadece biberonla beslenen bebekler degil canim insallah ilerlemez zamanla azalir
Zaten anti kolik biberon kullanıyorum canım normal kullansam demekki vay halimize.agizdan gezini çıkartıyor benim kızım aslında kakasını ve alttan gaz çıkarma olayını zorlayarak yapıyor kızarıyor bozariyor yapana kadarCanım biberona bağlıyorsan gaz yapmayan biberonlar var ne kadar faydası vardr bilmiyorum istersen dene.
Benim kızım bol gazını çıkartan bir bebekti gaz sancısı olmadı çok ama yinede 15. Günden sonra aşısı huysuz ağlayan bir bebekti bir süre sonra geçti. Her bebekte dönemsel olabiliyor. Sen ağızdan mutlaka gazını çıkart
Mama alan bebekler aylara gore daha cok kılo almıs oluyor sımdıden alma.. Sonra elınde patlarkızlar size bişey sormak istiyorum..
şimdi temmuzda bizim bebeler 1 yaşında olacak...
sezon sonu kışlıkları 1.5 yaş almak yeterli olurmu ?
2 yaşta cok büyük gelir ya
Masalim01 ve @Aslimuu93 tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Egzersiz yaptır canım sureklı.. Baska caresı malesef yok gaz basa bela.. 3 saat uyutmadım keremı... Uyuttum yarım saatte gaz sancısı yla uyandı uyku egıtımınr basladıkZaten anti kolik biberon kullanıyorum canım normal kullansam demekki vay halimize.agizdan gezini çıkartıyor benim kızım aslında kakasını ve alttan gaz çıkarma olayını zorlayarak yapıyor kızarıyor bozariyor yapana kadar
Yeni yeni seylee deniyoruz bakalım inşallah sonuçları güzel olurEgzersiz yaptır canım sureklı.. Baska caresı malesef yok gaz basa bela.. 3 saat uyutmadım keremı... Uyuttum yarım saatte gaz sancısı yla uyandı uyku egıtımınr basladık
Yaaa bende senin dediğin gibi dün bugün 2 fincan içtim bı daha tek içerim o zamanKızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.
Yeni doğum yapan kızlar 1 1mucize1umutOptimussprime ihtiyaciniz olursa aklınızda olsun
1 1mucize1umut günde 1 fincan rezene icebilirsin dedi 2~3 içebilir miyim diye sordum onermedi bitki çaylarında hassas olmak gerekir dedi.
Deneyelim belki faydalı olur bizim içinKızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.
Yeni doğum yapan kızlar 1 1mucize1umutOptimussprime ihtiyaciniz olursa aklınızda olsun
1 1mucize1umut günde 1 fincan rezene icebilirsin dedi 2~3 içebilir miyim diye sordum onermedi bitki çaylarında hassas olmak gerekir dedi.
Valla ben içiomKızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.
Yok canım ucret alınmıyor.Valla ben içiomçevremde içmeyen yoktur ay hele küçük görümcem rezene içtikçe sütü göğsünden akardı
Keşke o kdar şanslı olsak
Bide ben o e bebek cartunu curtunu duymuştm bi ara bakmştm ama bi türlü üye olamamştm sistemseldi sanırım teeeee o zamanlar
Ücret alıolarmı
Canım ben bulamadım o kısmı e bebekte nerden giriyirsun senKızlar belki duyaniniz vardır. E bebeğin emzirme danışmanlığı var. Kayıt olup il seciyorsunuz. İlimizdeki emzirme danışmani ile whatsaptan gorusuyorsunuz. Bana süt artması için bazı seyler söyledi. İçecek tarifi verdi. Aynı zmanda ek gıda döneminde de yazabilirsiniz dedi.
Canım instagramda e bebeğe gir. One cikanlarda EDP yazıyor ona tıklayınca yönlendiriyor seniCanım b
Canım ben bulamadım o kısmı e bebekte nerden giriyirsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?