• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayy hatta ekran görüntüsü almıştım sana atmak için. Alabildiniz mi geri canım
Henüz değil canım telefon numaramı ve email adresimi de değiştirdiler 🙄 instagrama mail attım kimlik doğrulamak için bakalım

Akşam ağıtları azıcık azaldı canım ama gece 2 saate 1 uyanmalar devam..
Canim biz 2 aylık olduk kilo sıkıntısı olmadığı için çocuğu artık gece ve gündüze alıştırın dedi
Ben ise başlayacağım nasıl yapabilirim diye sordum.Doktor sen gece uyanmıyorsa uyandırma dedi çocuğu 10 veya 11 de besle yatır uyut uyanmasaz uyandırma dedi sende dinlen bebekte gece ve gündüzü ayırt etsin dedi

1 2 defa mama yedi yine cabuk uyandı.. Bilmiyorum artık razıyım sık uyanmalara yeter ki bebe uyuuyunca ben de uyuyim..

Kısa kısa da olsa emzirmeye devam ettir canım emdikçe gelir ne emse kar..
Mama yedirdikten sonra bana emzir dediler tekrar bebek için iyice doysun 2 saat değilde 3 saat olsun uyusun dinlensin

Kızlar gun ıcınde bebeklerınız neyle vakıt gecırıyor benımkı oyun halısından da bıktı.. Artık durmak ıstemıo
Gün içinde yalnızken ordan alıp oraya yatırıyorum canım ben de bi oyun halısı bi ana kucağı bi puset derken hepsinde de ayrı oyuncak var. Arada da şu kartlar var ya onlardan gösteriyorum. Ama evde tekken ikimiz de çok sıkılıyoruz:rolleyes:

Babannesi ile dedesi geldi de onlar konuşup ilgilenince vakit geçiyo. Sosyallik istiyo olabilir yavruşun.

Gün içinde yalnızken ordan alıp oraya yatırıyorum canım ben de bi oyun halısı bi ana kucağı bi puset derken hepsinde de ayrı oyuncak var. Arada da şu kartlar var ya onlardan gösteriyorum. Ama evde tekken ikimiz de çok sıkılıyoruz:rolleyes:

Babannesi ile dedesi geldi de onlar konuşup ilgilenince vakit geçiyo. Sosyallik istiyo olabilir yavruşun.
Evet degısık insanlar, degısık ortamlar istiyor, istiyor ıstemesınede ben nerden bulayım anam ona habıre degısık insanlar 🤣🤣 sosyal olacaZ diye mahalleyi topluycam yakındır 😜😜

Çok iyi olmuş canım, iş başa düşünce yine uyanırsın merak etme. En azından o varken dinlen. Zaten erkenden kalkıyorsun bi de işe gidiyorsun. İzin olayında da çok zorlanırsan alırsın tüm gece sen bakıyosun sonuçta. İdare edebildiğin kadar daha çok küçük kızın çünkü.
Aynen cok iyi olduda birazda ürktüm nasıl ıyanmam die ama sanırım bilinç altıyla alakalı bi durum.. İnsan tek olunca illa uyanır die düşünüorum

Pimpiriklila Pimpiriklila Kriel Kriel 1 1mucize1umut @Optimussprime Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. emziren kizlar severmisiniz bilmem ama süt için boza tuketin bu ara tam zamanı 🤩
Hayatımda hiç içmedim tadını cok merak ediorm ama hiç satan yerde görmedm burada 🙈🙈🙈

Günaydın kızlar
Benim ikizcanlar öyle hareketlendi ki anlatamam annemle zaptedemiyoruz bi yürüseler de rahatlasak
Bakıcı buldum bi tane çok bunaldım 😔
Günaydnnnnn keremi ben alabilirim aslı 🙈
Bakıcı içine sindimi?

Tadını bile bilmem desem inanır mısın 🤭 dün ilk defa rezene çayı içtim o da hoşuma gitmedi ama şifa niyetine içtim 🤭
Rezene benmde hoşuma gitmedi ama bi süre sonra alışıosn

Kızlar rezeneyi günde kaç kere içiyorsunuz bı de ben nette kaynatarak değil demlenerek yapıldığını gördüm ılık oluyor o şekilde siz nasıl yapıyorsunuz
Ben sabah öğle akşam bide yatmadan önce büyük kupa bardğı içiodum
Hem gaz ve şişkinliğe iyi geliodu hemde süt için iyi diolar ben hala sağıorm

Fly3646 Fly3646 Kriel Kriel @Optimussprime kızlar ig hesabım çalındı gelen mesajlara bakmayın sakın geri almaya çalışıyoruz haber ederim
Allah onları bildiği gibi yapsn....
Gerçektne işleri güçleri yok bu insanlarn yahu....
Geri alabildinzmi cnm???.

Ben fazla içmedim. Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. daha fazla icmisti gelince yorum yapsın 😁
Aynen yaptm gitti 🙈🙈🙈

Kızlar gun ıcınde bebeklerınız neyle vakıt gecırıyor benımkı oyun halısından da bıktı.. Artık durmak ıstemıo
Cnm işte bizde kartlar var
Masal anlatan kuzu var
Telefon var
Ördek var
Çıngıraklae var....
Bide nene dede dayı var :D o yüzden bi şekilde vakit geçio
Bizde oyun halısı yk mesela

Canim nasılsın 💙
Cnmmm iyiyin sen nasılsın??

Back