Sabah öğle akşam diye düşündüm de canım o zaman sabah akşam içerimBilgim yok canım ama bitki çayları için genelde 2~3 bardak öneriliyor. Sen yinede fazla içme her şeyin fazlası zarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah öğle akşam diye düşündüm de canım o zaman sabah akşam içerimBilgim yok canım ama bitki çayları için genelde 2~3 bardak öneriliyor. Sen yinede fazla içme her şeyin fazlası zarar
Ben fazla içmedim. Bal0ncuk daha fazla icmisti gelince yorum yapsınSabah öğle akşam diye düşündüm de canım o zaman sabah akşam içerim
Yok fulyam ben öyle şey paylaşır mıyım hiçAyy gerçekten mi son story sana ait değil mi o zman borsa dan para kazanildigina dair inşallah hemen geri alırsınız canım
Çok sağol canımEvet canım fark ettim ben de sana haber vermek için gelmiştim şuan
Ayy hatta ekran görüntüsü almıştım sana atmak için. Alabildiniz mi geri canımYok fulyam ben öyle şey paylaşır mıyım hiç
Çok sağol canım
Henüz değil canım telefon numaramı ve email adresimi de değiştirdiler instagrama mail attım kimlik doğrulamak için bakalımAyy hatta ekran görüntüsü almıştım sana atmak için. Alabildiniz mi geri canım
Yakınların dan rica etsen herkes sikayet etse hesap kapanr belkiHenüz değil canım telefon numaramı ve email adresimi de değiştirdiler instagrama mail attım kimlik doğrulamak için bakalım
Eşimden duyurduk herkes ediyor da hala açık duruyor hesapYakınların dan rica etsen herkes sikayet etse hesap kapanr belki
Sütten sonra mutlaka sırtını sivazlayip gazını çıkartın.Yaklasik 1 haftadır kullanıyorum canım biogaia
Canim nasılsınGünaydın kızlar
Canim biz 2 aylık olduk kilo sıkıntısı olmadığı için çocuğu artık gece ve gündüze alıştırın dediAkşam ağıtları azıcık azaldı canım ama gece 2 saate 1 uyanmalar devam..
Mama yedirdikten sonra bana emzir dediler tekrar bebek için iyice doysun 2 saat değilde 3 saat olsun uyusun dinlensin1 2 defa mama yedi yine cabuk uyandı.. Bilmiyorum artık razıyım sık uyanmalara yeter ki bebe uyuuyunca ben de uyuyim..
Kısa kısa da olsa emzirmeye devam ettir canım emdikçe gelir ne emse kar..
Canim bi arkadaşimda o durumdan dolayı gidip şikayet etti dilekçe vermiş hesap hala kapanmadı 2 gündürYok fulyam ben öyle şey paylaşır mıyım hiç
Çok sağol canım
Yapiyiruz canım dedigin gibi yine de oluyor amaSütten sonra mutlaka sırtını sivazlayip gazını çıkartın.
Gaz sancısı çekiyordur benimki de öyleydi mutlaka sırtını sivazlayip getirtmeye çalışıyordum gene de oluyordu
Gün içinde yalnızken ordan alıp oraya yatırıyorum canım ben de bi oyun halısı bi ana kucağı bi puset derken hepsinde de ayrı oyuncak var. Arada da şu kartlar var ya onlardan gösteriyorum. Ama evde tekken ikimiz de çok sıkılıyoruzKızlar gun ıcınde bebeklerınız neyle vakıt gecırıyor benımkı oyun halısından da bıktı.. Artık durmak ıstemıo
Evet degısık insanlar, degısık ortamlar istiyor, istiyor ıstemesınede ben nerden bulayım anam ona habıre degısık insanlar sosyal olacaZ diye mahalleyi topluycam yakındırGün içinde yalnızken ordan alıp oraya yatırıyorum canım ben de bi oyun halısı bi ana kucağı bi puset derken hepsinde de ayrı oyuncak var. Arada da şu kartlar var ya onlardan gösteriyorum. Ama evde tekken ikimiz de çok sıkılıyoruz
Babannesi ile dedesi geldi de onlar konuşup ilgilenince vakit geçiyo. Sosyallik istiyo olabilir yavruşun.
Aynen cok iyi olduda birazda ürktüm nasıl ıyanmam die ama sanırım bilinç altıyla alakalı bi durum.. İnsan tek olunca illa uyanır die düşünüorumÇok iyi olmuş canım, iş başa düşünce yine uyanırsın merak etme. En azından o varken dinlen. Zaten erkenden kalkıyorsun bi de işe gidiyorsun. İzin olayında da çok zorlanırsan alırsın tüm gece sen bakıyosun sonuçta. İdare edebildiğin kadar daha çok küçük kızın çünkü.
Hayatımda hiç içmedim tadını cok merak ediorm ama hiç satan yerde görmedm buradaPimpiriklila Kriel 1 1mucize1umut @Optimussprime Bal0ncuk emziren kizlar severmisiniz bilmem ama süt için boza tuketin bu ara tam zamanı
Günaydnnnnn keremi ben alabilirim aslıGünaydın kızlar
Benim ikizcanlar öyle hareketlendi ki anlatamam annemle zaptedemiyoruz bi yürüseler de rahatlasak
Bakıcı buldum bi tane çok bunaldım
Rezene benmde hoşuma gitmedi ama bi süre sonra alışıosnTadını bile bilmem desem inanır mısın dün ilk defa rezene çayı içtim o da hoşuma gitmedi ama şifa niyetine içtim
Ben sabah öğle akşam bide yatmadan önce büyük kupa bardğı içiodumKızlar rezeneyi günde kaç kere içiyorsunuz bı de ben nette kaynatarak değil demlenerek yapıldığını gördüm ılık oluyor o şekilde siz nasıl yapıyorsunuz
Allah onları bildiği gibi yapsn....Fly3646 Kriel @Optimussprime kızlar ig hesabım çalındı gelen mesajlara bakmayın sakın geri almaya çalışıyoruz haber ederim
Aynen yaptm gittiBen fazla içmedim. Bal0ncuk daha fazla icmisti gelince yorum yapsın
Cnm işte bizde kartlar varKızlar gun ıcınde bebeklerınız neyle vakıt gecırıyor benımkı oyun halısından da bıktı.. Artık durmak ıstemıo
Cnmmm iyiyin sen nasılsın??Canim nasılsın