Ben de tekken oyalamakta zorlanıyorum.. oyuncaklardı, oyun halısıydı, yaoacak bişe bulamayınca alıyorum kucagıma geziyoruz oda oda, balkona falan cıkarıyorum hava alsın diye..Evet degısık insanlar, degısık ortamlar istiyor, istiyor ıstemesınede ben nerden bulayım anam ona habıre degısık insanlarsosyal olacaZ diye mahalleyi topluycam yakındır
Bu aralar ne çok hesap çalıyolar aynı bu şekilde para paylaşımları yapıyolar.. geçmiş olsun canım inşallah hızlıca alırsın geriFly3646 Kriel @Optimussprime kızlar ig hesabım çalındı gelen mesajlara bakmayın sakın geri almaya çalışıyoruz haber ederim
Yaa o zaman pek birşey olmaz içmektenAynen cok iyi olduda birazda ürktüm nasıl ıyanmam die ama sanırım bilinç altıyla alakalı bi durum.. İnsan tek olunca illa uyanır die düşünüorum
Hayatımda hiç içmedim tadını cok merak ediorm ama hiç satan yerde görmedm burada
Günaydnnnnn keremi ben alabilirim aslı
Bakıcı içine sindimi?
Rezene benmde hoşuma gitmedi ama bi süre sonra alışıosn
Ben sabah öğle akşam bide yatmadan önce büyük kupa bardğı içiodum
Hem gaz ve şişkinliğe iyi geliodu hemde süt için iyi diolar ben hala sağıorm
Allah onları bildiği gibi yapsn....
Gerçektne işleri güçleri yok bu insanlarn yahu....
Geri alabildinzmi cnm???.
Aynen yaptm gitti
Cnm işte bizde kartlar var
Masal anlatan kuzu var
Telefon var
Ördek var
Çıngıraklae var....
Bide nene dede dayı varo yüzden bi şekilde vakit geçio
Bizde oyun halısı yk mesela
Cnmmm iyiyin sen nasılsın??
oluyordu cnm.. illa tüm bebeklerde oluyorYaa o zaman pek birşey olmaz içmekten
Senin kızında çok gaz sancısı oluyor muydu canim
İnşallah bizde fayda görürüz rezenedenoluyordu cnm.. illa tüm bebeklerde oluyor
Bebise kimyon ver canim kaynatipİnşallah bizde fayda görürüz rezeneden
15 günlük daha ama birşey olur mu küçük yaBebise kimyon ver canim kaynatip
Kasım indirimlerinden ben de çoğu şeyi toplu aldım attım kenara.. bi süre masraf olmayacak aynenresmen delilik yaptım...
3 paket 4 numara bez siparişi verdim.. 600 tl
teşekkürler Türkiye
Fly3646 tek iyi yanı puan gelecek
kendimi giden parayı bunla avutayım
artık 3 ay bez almıacam die kendimi avutuyorum
yok cnm 3le devam ediyorum...Kasım indirimlerinden ben de çoğu şeyi toplu aldım attım kenara.. bi süre masraf olmayacak aynen
4numaraya geçtin mi bezde ben 3 ile devam ediyorum.
Ayyy geçen ay 240 bu ay indirimden 300 tane bez aldimresmen delilik yaptım...
3 paket 4 numara bez siparişi verdim.. 600 tl
teşekkürler Türkiye
Fly3646 tek iyi yanı puan gelecek
kendimi giden parayı bunla avutayım
artık 3 ay bez almıacam die kendimi avutuyorum
Bu gidişle daha çok artcak fiyatlar, bebeğin de masrafları bitmez, Allah yardımcımız olsun..yok cnm 3le devam ediyorum...
3 almıştım 144lük yeni almıştım daha
baktım dolar uçuyor... fiyatlar oynayıp duruyor... sonra 4ün kilosuna baktım felan... oo dedm rahat gider... elinde sonunda alacam die aldım koydum kenara her paket 126lık 3 paket aldım.. uzun bir süre bez almam diye umud ediyorum
hala hediye geliyor... gelen hediyeleri değiştirip 1.5 yaş alıyorum gelecek kış için...
sezon sonundada kışlıkları toplarım.. yoksa batacaz..
bitek mama bulamıorum kampanyada
2. bebeye asla prima almayacamAyyy geçen ay 240 bu ay indirimden 300 tane bez aldimbenimde tek iyi yanı prima olmaması
Hadi hemen kaparsın primadan bi paket ücretsiz bezi benimki bugün yarın gelecek
mamayıda stoklarsam rahtlayacamBu gidişle daha çok artcak fiyatlar, bebeğin de masrafları bitmez, Allah yardımcımız olsun..
Ben de mama aldım az önce indirimli bulamadım hiç..
Sleppy daha önceki ay stoklamistim 3 numara2. bebeye asla prima almayacamama sleepylerde uçmuş valla
valla bebeğin herşeyi kabl edio cok şanslısınSleppy daha önceki ay stoklamistim 3 numaraama şimdi aldığım baby turco aldık 4 numara. Ne indirimde ise ona gidiyorum başka türlü yetişemem. Bez neyse de en çok mama koyuyor yaa
Aynen canım o konuda şanslıyım. Bakarım bir dahakinevalla bebeğin herşeyi kabl edio cok şanslısın
e bebekte goo var en uygunu o
ona bak kabul ederse
ben hep toplu aldım cnm.. şuan 2 ay önce aldığım 4 katına cıkmış şoktaymAynen canım o konuda şanslıyım. Bakarım bir dahakine
Senin aldığın mamanin fiyatı ne kadar kaç gün gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?