Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Evet degısık insanlar, degısık ortamlar istiyor, istiyor ıstemesınede ben nerden bulayım anam ona habıre degısık insanlar sosyal olacaZ diye mahalleyi topluycam yakındır
Ben de tekken oyalamakta zorlanıyorum.. oyuncaklardı, oyun halısıydı, yaoacak bişe bulamayınca alıyorum kucagıma geziyoruz oda oda, balkona falan cıkarıyorum hava alsın diye..

Yaa o zaman pek birşey olmaz içmekten
Senin kızında çok gaz sancısı oluyor muydu canim

Kasım indirimlerinden ben de çoğu şeyi toplu aldım attım kenara.. bi süre masraf olmayacak aynen
4numaraya geçtin mi bezde ben 3 ile devam ediyorum.

Kasım indirimlerinden ben de çoğu şeyi toplu aldım attım kenara.. bi süre masraf olmayacak aynen
4numaraya geçtin mi bezde ben 3 ile devam ediyorum.
yok cnm 3le devam ediyorum...
3 almıştım 144lük yeni almıştım daha
baktım dolar uçuyor... fiyatlar oynayıp duruyor... sonra 4ün kilosuna baktım felan... oo dedm rahat gider... elinde sonunda alacam die aldım koydum kenara her paket 126lık 3 paket aldım.. uzun bir süre bez almam diye umud ediyorum
hala hediye geliyor... gelen hediyeleri değiştirip 1.5 yaş alıyorum gelecek kış için...
sezon sonundada kışlıkları toplarım.. yoksa batacaz..
bitek mama bulamıorum kampanyada

Ayyy geçen ay 240 bu ay indirimden 300 tane bez aldim benimde tek iyi yanı prima olmaması

Hadi hemen kaparsın primadan bi paket ücretsiz bezi benimki bugün yarın gelecek

Bu gidişle daha çok artcak fiyatlar, bebeğin de masrafları bitmez, Allah yardımcımız olsun..
Ben de mama aldım az önce indirimli bulamadım hiç..

Ayyy geçen ay 240 bu ay indirimden 300 tane bez aldim benimde tek iyi yanı prima olmaması

Hadi hemen kaparsın primadan bi paket ücretsiz bezi benimki bugün yarın gelecek
2. bebeye asla prima almayacam ama sleepylerde uçmuş valla

Bu gidişle daha çok artcak fiyatlar, bebeğin de masrafları bitmez, Allah yardımcımız olsun..
Ben de mama aldım az önce indirimli bulamadım hiç..
mamayıda stoklarsam rahtlayacam
8. aydan snra mama vermeyi düşünmüyorum artık

2. bebeye asla prima almayacam ama sleepylerde uçmuş valla
Sleppy daha önceki ay stoklamistim 3 numara ama şimdi aldığım baby turco aldık 4 numara. Ne indirimde ise ona gidiyorum başka türlü yetişemem. Bez neyse de en çok mama koyuyor yaa

Sleppy daha önceki ay stoklamistim 3 numara ama şimdi aldığım baby turco aldık 4 numara. Ne indirimde ise ona gidiyorum başka türlü yetişemem. Bez neyse de en çok mama koyuyor yaa
valla bebeğin herşeyi kabl edio cok şanslısın
e bebekte goo var en uygunu o
ona bak kabul ederse

valla bebeğin herşeyi kabl edio cok şanslısın
e bebekte goo var en uygunu o
ona bak kabul ederse
Aynen canım o konuda şanslıyım. Bakarım bir dahakine
Senin aldığın mamanin fiyatı ne kadar kaç gün gidiyor

Aynen canım o konuda şanslıyım. Bakarım bir dahakine
Senin aldığın mamanin fiyatı ne kadar kaç gün gidiyor
ben hep toplu aldım cnm.. şuan 2 ay önce aldığım 4 katına cıkmış şoktaym
aptamil kullanıorum değişmiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…