• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sert olması olumsuz bi durummuş ama yumuşak olması sürekli süt ürettiği anlamına geliyormuş. Bu aylarda özellikle yetmiyor endişesi oluyormuş ama çişli bez sayısı ve kilo alımı fikir veriyormuş.
İyi bari inşallah öyledir kuzum sevindim☺️ Bezleri de takipteyim aynen

Aynen canım bizde haşlıyoruz sarımsak sirke limon ile yapıyoruz.
Gaz yapmasi herkese göre değişir canım sen bir dene bakalım gaz olacak mı diye. Bana ebe kendin bulacaksın deneyerek ne gaz yapar yapmaz diye demişti. Ben her şey yiyorum şu gaz yapar mı diye yememezlik yapmadım hiç
İşte denemeye cekiniyorum bazen fena ağlıyor.. pancarı yicem ama çok severim tadını.. karşı apt.daki kadın sesi buralara geliyor diyo geçen balkondan..

Bende başta çoğu zaman sagdim. Süt artıp Nisa emmeyi arttirinca bıraktım.
Galiba dediğin gibi yalancı meme reddi sanırım benim kide baya iğrenç bir şeymis muamelesi yapıyor memeye 🤣
Aynen ek gıdaya geçene kadar idare etsin artık ne kadar emerse devam 😁
Ya aynen ben de yaşıyorum bu aralar🤭 önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kız:KK68:
Sen memeyi teklif et almazsa sağ canım ne kaldı ek gıdaya zaten🤗

Evet kuzum yani nefes alınmıyor markete gidilecek yok birşeyler alınacak yok en azından 2 yaşa kadar götürsün bizi
Tek çocukla bu kadar yoruluyosak sizin nasıl zordur.. arada işlerini halledecek, dinlenecek zamanın olsun canım..
İşe ne zaman başlamayı düşünüyosun?

Ya aynen ben de yaşıyorum bu aralar🤭 önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kız:KK68:
Sen memeyi teklif et almazsa sağ canım ne kaldı ek gıdaya zaten🤗
Aynen canım öyle yapıyorum 😍
Benim için ek gıdaya az kaldı. Mama aldığı icin doktor 4.aydan sonra geçebilirsin demişti. Yavaş yavaş tadimlara başlayacağım 🤩

Kızlar rezeneyi günde kaç kere içiyorsunuz bı de ben nette kaynatarak değil demlenerek yapıldığını gördüm ılık oluyor o şekilde siz nasıl yapıyorsunuz
Ben geceleri içiyordum ama 2 defa icebilirsin.
Bende kaynatmiyordum canım 5 dakika kadar demliyordum.

Back