Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari inşallah öyledir kuzum sevindim Bezleri de takipteyim aynenSert olması olumsuz bi durummuş ama yumuşak olması sürekli süt ürettiği anlamına geliyormuş. Bu aylarda özellikle yetmiyor endişesi oluyormuş ama çişli bez sayısı ve kilo alımı fikir veriyormuş.
İşte denemeye cekiniyorum bazen fena ağlıyor.. pancarı yicem ama çok severim tadını.. karşı apt.daki kadın sesi buralara geliyor diyo geçen balkondan..Aynen canım bizde haşlıyoruz sarımsak sirke limon ile yapıyoruz.
Gaz yapmasi herkese göre değişir canım sen bir dene bakalım gaz olacak mı diye. Bana ebe kendin bulacaksın deneyerek ne gaz yapar yapmaz diye demişti. Ben her şey yiyorum şu gaz yapar mı diye yememezlik yapmadım hiç
Ah kuzum.. çok iyi etmişsin biraz yükünüz hafifler..Günaydın kızlar
Benim ikizcanlar öyle hareketlendi ki anlatamam annemle zaptedemiyoruz bi yürüseler de rahatlasak
Bakıcı buldum bi tane çok bunaldım
Tadını bile bilmem desem inanır mısın dün ilk defa rezene çayı içtim o da hoşuma gitmedi ama şifa niyetine içtimPimpiriklila Kriel 1 1mucize1umut Optimussprime @Bal0ncuk emziren kizlar severmisiniz bilmem ama süt için boza tuketin bu ara tam zamanı
Evet kuzum yani nefes alınmıyor markete gidilecek yok birşeyler alınacak yok en azından 2 yaşa kadar götürsün biziAh kuzum.. çok iyi etmişsin biraz yükünüz hafifler..
Hiç stres olma canım, gayet iyi gidiyorsun benceİyi bari inşallah öyledir kuzum sevindim Bezleri de takipteyim aynen
Ya aynen ben de yaşıyorum bu aralar önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kızBende başta çoğu zaman sagdim. Süt artıp Nisa emmeyi arttirinca bıraktım.
Galiba dediğin gibi yalancı meme reddi sanırım benim kide baya iğrenç bir şeymis muamelesi yapıyor memeye
Aynen ek gıdaya geçene kadar idare etsin artık ne kadar emerse devam
Tek çocukla bu kadar yoruluyosak sizin nasıl zordur.. arada işlerini halledecek, dinlenecek zamanın olsun canım..Evet kuzum yani nefes alınmıyor markete gidilecek yok birşeyler alınacak yok en azından 2 yaşa kadar götürsün bizi
Oldugu kadar artık canım Öyle böyle biraz büyüttükHiç stres olma canım, gayet iyi gidiyorsun bence
Aynen canım öyle yapıyorumYa aynen ben de yaşıyorum bu aralar önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kız
Sen memeyi teklif et almazsa sağ canım ne kaldı ek gıdaya zaten
3 yaşlarında inşallah canım onlar kreşe ben işeTek çocukla bu kadar yoruluyosak sizin nasıl zordur.. arada işlerini halledecek, dinlenecek zamanın olsun canım..
İşe ne zaman başlamayı düşünüyosun?
Ayy gerçekten mi son story sana ait değil mi o zman borsa dan para kazanildigina dair inşallah hemen geri alırsınız canımFly3646 Kriel Optimussprime kızlar ig hesabım çalındı gelen mesajlara bakmayın sakın geri almaya çalışıyoruz haber ederim
Ben geceleri içiyordum ama 2 defa icebilirsin.Kızlar rezeneyi günde kaç kere içiyorsunuz bı de ben nette kaynatarak değil demlenerek yapıldığını gördüm ılık oluyor o şekilde siz nasıl yapıyorsunuz
Severim canım hiç aklıma gelmemişti doğrusu sağolPimpiriklila Kriel 1 1mucize1umut Optimussprime @Bal0ncuk emziren kizlar severmisiniz bilmem ama süt için boza tuketin bu ara tam zamanı
Evet canım fark ettim ben de sana haber vermek için gelmiştim şuanFly3646 Kriel Optimussprime kızlar ig hesabım çalındı gelen mesajlara bakmayın sakın geri almaya çalışıyoruz haber ederim
2 den fazla içince sıkıntı olur muBen geceleri içiyordum ama 2 defa icebilirsin.
Bende kaynatmiyordum canım 5 dakika kadar demliyordum.
Bilgim yok canım ama bitki çayları için genelde 2~3 bardak öneriliyor. Sen yinede fazla içme her şeyin fazlası zarar2 den fazla içince sıkıntı olur mu