Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyi bari inşallah öyledir kuzum sevindim Bezleri de takipteyim aynen

İşte denemeye cekiniyorum bazen fena ağlıyor.. pancarı yicem ama çok severim tadını.. karşı apt.daki kadın sesi buralara geliyor diyo geçen balkondan..

Ya aynen ben de yaşıyorum bu aralar önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kız
Sen memeyi teklif et almazsa sağ canım ne kaldı ek gıdaya zaten

Evet kuzum yani nefes alınmıyor markete gidilecek yok birşeyler alınacak yok en azından 2 yaşa kadar götürsün bizi
Tek çocukla bu kadar yoruluyosak sizin nasıl zordur.. arada işlerini halledecek, dinlenecek zamanın olsun canım..
İşe ne zaman başlamayı düşünüyosun?

Ya aynen ben de yaşıyorum bu aralar önce kızıp bırakıyor sonra başka şeylere dalıyor konuşup gülüyor deli kız
Sen memeyi teklif et almazsa sağ canım ne kaldı ek gıdaya zaten
Aynen canım öyle yapıyorum
Benim için ek gıdaya az kaldı. Mama aldığı icin doktor 4.aydan sonra geçebilirsin demişti. Yavaş yavaş tadimlara başlayacağım

Kızlar rezeneyi günde kaç kere içiyorsunuz bı de ben nette kaynatarak değil demlenerek yapıldığını gördüm ılık oluyor o şekilde siz nasıl yapıyorsunuz
Ben geceleri içiyordum ama 2 defa icebilirsin.
Bende kaynatmiyordum canım 5 dakika kadar demliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…