• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geçmiş olsun canım inşallah testler temiz çıkar

Eşimin kalcaginin verdiği bir rahatlikla uyumussundr canım yoksa tek olsan kesin duyardin. Ne güzel dinlenmissin 🤩

Canım senin bebis nasıl oldu sakinledi biraz daha uyuyor mu 😁
İnşallah öyledir.. yoksa uyanamazsam helak olur çocuk
korktum ya uyanamazsam die

aaa ne zaman başladın işe.. alıştınmı?
anne sütü alerjisi olabilirmi ? yinede inşallah testleriniz temiz çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz..
valla bende nasıl olayım kendi kendime nazar değdirdim sanrıım
kötü bir akşamdı... lena uyuyana kadar canımızı cıkardı
gazı yok kakasını yaptı karnı tok masajda yaptık
dişini kaşıyoruz istemiyor
inanılmaz bir huysuzluk ağlama vardı... belkide aşıdandı bilmiyorum :KK43:
Aşıdan olabilir kuzum, aynı gün vuruldular bizimki de çok zor uyudu dün akşam normal saatinden 1bucuk 2 saat sonra uyutabildik..
ara ara geliyor bi bebişlere bi coşuyolar..
Bizimki 4 ay boyunca akşam 6 da başlıyodu.. şükür bu ara bi tık azaldı..

Geçmiş olsun canım inşallah testler temiz çıkar

Eşimin kalcaginin verdiği bir rahatlikla uyumussundr canım yoksa tek olsan kesin duyardin. Ne güzel dinlenmissin 🤩

Canım senin bebis nasıl oldu sakinledi biraz daha uyuyor mu 😁
Akşam ağıtları azıcık azaldı canım ama gece 2 saate 1 uyanmalar devam..

Aşıdan olabilir kuzum, aynı gün vuruldular bizimki de çok zor uyudu dün akşam normal saatinden 1bucuk 2 saat sonra uyutabildik..
ara ara geliyor bi bebişlere bi coşuyolar..
Bizimki 4 ay boyunca akşam 6 da başlıyodu.. şükür bu ara bi tık azaldı..
evet cnm haklı olabilirsin
bir arkadaş daha bizimle aynı gün vuruldu oda dün gece delirmiş... susmamış oğlu

dün o kadar yoruldumki ... ve ayların verdiği bir yorgunluk sanırım...
lena gece uyanmş ağlamış ve beşik dibimde fakat uyanmamışım
babası uyanmş yemeğini yedirmiş gazını cıkarmış uyutmuş
sabah anlattığında şoka girdim nasıl uyanamadm die o_Oo_O
Nasıl yorulmuşsun demek ki.. sağolsun eşin ne güzel halletmiş maşallah

Nasıl yorulmuşsun demek ki.. sağolsun eşin ne güzel halletmiş maşallah
ne kadar yorulduğumu böyle olunca dahada farkettim cnm..
acaba tekrar iznemi cıksam diede düşünüyorum :(
sonra nasılsa yarım gün diyip vazgeçiorum

Akşam ağıtları azıcık azaldı canım ama gece 2 saate 1 uyanmalar devam..
Senin oğlan uykuyu hiç sevmiyecek anlaşılan 😁
İnşallah öyledir.. yoksa uyanamazsam helak olur çocuk
korktum ya uyanamazsam die
Yok yok uyanırsın bu zamana kadar olmadı hiç. Biliyosun ki esın kalkar bebeğe diye ister istemez biraz daha rahat uyuyorsundr. Esın gitmeden tam yor adamı öyle gönder 🤣

Yok yok uyanırsın bu zamana kadar olmadı hiç. Biliyosun ki esın kalkar bebeğe diye ister istemez biraz daha rahat uyuyorsundr. Esın gitmeden tam yor adamı öyle gönder 🤣
bugün nöbet tutturayım yarında evi temizlesin :D

ne kadar yorulduğumu böyle olunca dahada farkettim cnm..
acaba tekrar iznemi cıksam diede düşünüyorum :KK43:
sonra nasılsa yarım gün diyip vazgeçiorum
Bu düzene alıştıysa bebiş bence çalışmak iyidir ben de acaba işe başlasa mıydım diyorum insanın psikolojisine iyidir..

Bence süt çok fazla olmadıgı için acıkıp acıkıp uyanıyor.. akşamlara mama verme denemeleri yapıyorum acıkınca aldı 1 2 defa ama az..
Artıkdengem şaştı bebek uyusa da ben uyuyamaz oldum uyuyamamaktan sütüm azaldı .. tsh düşüklüğü de yaparmış uykusuzluk..
Bir an önce normale dönmeyi diliyorum

Bence süt çok fazla olmadıgı için acıkıp acıkıp uyanıyor.. akşamlara mama verme denemeleri yapıyorum acıkınca aldı 1 2 defa ama az..
Artıkdengem şaştı bebek uyusa da ben uyuyamaz oldum uyuyamamaktan sütüm azaldı .. tsh düşüklüğü de yaparmış uykusuzluk..
Bir an önce normale dönmeyi diliyorum
En azından geceleri uyku öncesi mama yese belki biraz daha uyur. Sende dinlenince süt olur. Dinlenmek önemli.
Benim kiz da bu ara emmiyor meme verince kafasını çeviriyor. Sütum baya az en azından emerse bir süre devam eder diyorum ama emmedigi için hiç kalmiyacak. 4 ay zamanı meme reddi mi oldu yoksa süt yok diye mi emmiyor anlamıyorum. 2 çekiyor bırakıyor 2 cekiyor bırakıyor sonra ağlıyor

En azından geceleri uyku öncesi mama yese belki biraz daha uyur. Sende dinlenince süt olur. Dinlenmek önemli.
Benim kiz da bu ara emmiyor meme verince kafasını çeviriyor. Sütum baya az en azından emerse bir süre devam eder diyorum ama emmedigi için hiç kalmiyacak. 4 ay zamanı meme reddi mi oldu yoksa süt yok diye mi emmiyor anlamıyorum. 2 çekiyor bırakıyor 2 cekiyor bırakıyor sonra ağlıyor
1 2 defa mama yedi yine cabuk uyandı.. Bilmiyorum artık razıyım sık uyanmalara yeter ki bebe uyuuyunca ben de uyuyim..

Kısa kısa da olsa emzirmeye devam ettir canım emdikçe gelir ne emse kar..

dün o kadar yoruldumki ... ve ayların verdiği bir yorgunluk sanırım...
lena gece uyanmş ağlamış ve beşik dibimde fakat uyanmamışım
babası uyanmş yemeğini yedirmiş gazını cıkarmış uyutmuş
sabah anlattığında şoka girdim nasıl uyanamadm die o_Oo_O
Çok iyi olmuş canım, iş başa düşünce yine uyanırsın merak etme. En azından o varken dinlen. Zaten erkenden kalkıyorsun bi de işe gidiyorsun. İzin olayında da çok zorlanırsan alırsın tüm gece sen bakıyosun sonuçta. İdare edebildiğin kadar daha çok küçük kızın çünkü.

Back