Karın üstü yatırabilirsin, ama çok aç ya da çok tok olmasın. Gaz ve kabızlık için masaj yapabilirsin:
Bir de bacaklarıyla gaz egzersizi var onu yaptırabilirsin
1 saat uğraşıyorum gaz çıkarmak için çıkarmıyor bı turlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karın üstü yatırabilirsin, ama çok aç ya da çok tok olmasın. Gaz ve kabızlık için masaj yapabilirsin:
Bir de bacaklarıyla gaz egzersizi var onu yaptırabilirsin
Her akşam kullanıyorum canım bakalım çocukla herşey ilginc ya sulu kaka nasıl olur da kabız çeşidi olurHamike kalmak için değil kuzum
Rahatlamak için.. Kendimi patlıacak bomba gibi görüorm
Cnm benm beneğimde sulu yapıodu ama yaparken zorlanıodu.. Doktora dediö buda kabızın bi şekli demişti...
Probiyorik düzenli kullan.. Hemen etki etmez.. Bide aslında ne kullanırsak kullanalım 3 aydan snra gaz kaka vs anca düzene giriyor...
Bağırsakları ancak düzenli çalışıyor oda biraz..
Ikınıolar cnm.. Cıkıor ama cıkana kdar canları cıkıoHer akşam kullanıyorum canım bakalım çocukla herşey ilginc ya sulu kaka nasıl olur da kabız çeşidi olur
Sorma aynen öyle bizim de canımız çıkıyor yapana kadarIkınıolar cnm.. Cıkıor ama cıkana kdar canları cıkıo
Ocean mıcrofer iyi canım bir de sidefer var ikisinden birini alacağım ben de sidefer yan etki az ama etkisi de biraz daha az. Microfer etki yüksek yan etki ihtimali de daha yüksekBende Oceanin d vitaminini kullaniyorum canım. Demiri de temiz içerikliymis. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye okudum doktorda onermedi. Tanıdık bir eczaneye soracam bakalım.
eczhnm gelirse bize söylesin oceanın demiri nasıldır diye
Benim bütün gece uğraştığım oluyor o yüzden iyi bir örnek değilim sanki.1 saat uğraşıyorum gaz çıkarmak için çıkarmıyor bı turlu
İnşallah olursun mu diyeyim canım ne diyim bilemedim. Ama bir süre daha olmayabilirsin tabi. Hep çok rahattı ne güzel olmuyoduk diyordu tanıdıklarım demek ki rahatsız da edebiliyormuşHamike kalmak için değil kuzum
Rahatlamak için.. Kendimi patlıacak bomba gibi görüorm
Yaa tüm gece çok zor olmalı canım uykusuz kalmak sağolsun bana eşim yardımci oluyor biraz daha rahat geçiyor yalnız bebeği öyle görünce stres oluyoruz kasılıyor iyice sancidanBenim bütün gece uğraştığım oluyor o yüzden iyi bir örnek değilim sanki.
İnşallah olursun mu diyeyim canım ne diyim bilemedim. Ama bir süre daha olmayabilirsin tabi. Hep çok rahattı ne güzel olmuyoduk diyordu tanıdıklarım demek ki rahatsız da edebiliyormuş
Çok iyi anlıyorum canım, Allah kolaylık versin. Biz de ilk zamanlardan beri öyleyiz. Genelde 3 ayda geçiyormuş. Bizimki geçmedi. Ama gazın bebeğe herhangi bir zararı yok. Öncelikle stres olmamaya çalışın. Her durumda geçerli bu. Ben de aşırı stresliydim ve hiç faydasını görmedim. Gazının normal olduğunu kabullenerek başlayın. Her alt açmada gazı olmasa da masaj yapın. Siz yanlış ya da eksik bir şey yapmıyorsunuz bebelerin doğası böyle. Bağırsakları anca gelişiyor.Yaa tüm gece çok zor olmalı canım uykusuz kalmak sağolsun bana eşim yardımci oluyor biraz daha rahat geçiyor yalnız bebeği öyle görünce stres oluyoruz kasılıyor iyice sancidan
Doğal elbette ama insan kiyamiyor öyle ağlamasınaÇok iyi anlıyorum canım, Allah kolaylık versin. Biz de ilk zamanlardan beri öyleyiz. Genelde 3 ayda geçiyormuş. Bizimki geçmedi. Ama gazın bebeğe herhangi bir zararı yok. Öncelikle stres olmamaya çalışın. Her durumda geçerli bu. Ben de aşırı stresliydim ve hiç faydasını görmedim. Gazının normal olduğunu kabullenerek başlayın. Her alt açmada gazı olmasa da masaj yapın. Siz yanlış ya da eksik bir şey yapmıyorsunuz bebelerin doğası böyle. Bağırsakları anca gelişiyor.
Cnm nerelerdesn ya senOcean mıcrofer iyi canım bir de sidefer var ikisinden birini alacağım ben de sidefer yan etki az ama etkisi de biraz daha az. Microfer etki yüksek yan etki ihtimali de daha yüksek
Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasılCnm nerelerdesn ya sen
Unuttn bizi
aaa ne zaman başladın işe.. alıştınmı?Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl
Geçmiş olsun canım, alerjiyi çözmek zor küçücük bebeklerde, inek sütüne oluyor genelde ve geçici oluyor 1 yaş gibi vücutları tolere etmeye başlıyormuş.Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl
Nisayi sallıyorumFly3646 nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
Geçmiş olsun canım inşallah testler temiz çıkarKuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl
Eşimin kalcaginin verdiği bir rahatlikla uyumussundr canım yoksa tek olsan kesin duyardin. Ne güzel dinlenmissindün o kadar yoruldumki ... ve ayların verdiği bir yorgunluk sanırım...
lena gece uyanmş ağlamış ve beşik dibimde fakat uyanmamışım
babası uyanmş yemeğini yedirmiş gazını cıkarmış uyutmuş
sabah anlattığında şoka girdim nasıl uyanamadm die
Canım senin bebis nasıl oldu sakinledi biraz daha uyuyor muGeçmiş olsun canım, alerjiyi çözmek zor küçücük bebeklerde, inek sütüne oluyor genelde ve geçici oluyor 1 yaş gibi vücutları tolere etmeye başlıyormuş.