• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Karın üstü yatırabilirsin, ama çok aç ya da çok tok olmasın. Gaz ve kabızlık için masaj yapabilirsin:
Bir de bacaklarıyla gaz egzersizi var onu yaptırabilirsin

1 saat uğraşıyorum gaz çıkarmak için çıkarmıyor bı turlu

Hamike kalmak için değil kuzum
Rahatlamak için.. Kendimi patlıacak bomba gibi görüorm :KK43:

Cnm benm beneğimde sulu yapıodu ama yaparken zorlanıodu.. Doktora dediö buda kabızın bi şekli demişti...
Probiyorik düzenli kullan.. Hemen etki etmez.. Bide aslında ne kullanırsak kullanalım 3 aydan snra gaz kaka vs anca düzene giriyor...
Bağırsakları ancak düzenli çalışıyor oda biraz..
Her akşam kullanıyorum canım bakalım çocukla herşey ilginc ya sulu kaka nasıl olur da kabız çeşidi olur 😬🤭😅

Bende Oceanin d vitaminini kullaniyorum canım. Demiri de temiz içerikliymis. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye okudum doktorda onermedi. Tanıdık bir eczaneye soracam bakalım.
eczhnm eczhnm gelirse bize söylesin oceanın demiri nasıldır diye 😁
Ocean mıcrofer iyi canım bir de sidefer var ikisinden birini alacağım ben de 😊 sidefer yan etki az ama etkisi de biraz daha az. Microfer etki yüksek yan etki ihtimali de daha yüksek 😉

1 saat uğraşıyorum gaz çıkarmak için çıkarmıyor bı turlu
Benim bütün gece uğraştığım oluyor🥲 o yüzden iyi bir örnek değilim sanki.
Hamike kalmak için değil kuzum
Rahatlamak için.. Kendimi patlıacak bomba gibi görüorm :KK43:
İnşallah olursun mu diyeyim canım ne diyim bilemedim. Ama bir süre daha olmayabilirsin tabi. Hep çok rahattı ne güzel olmuyoduk diyordu tanıdıklarım demek ki rahatsız da edebiliyormuş

Benim bütün gece uğraştığım oluyor🥲 o yüzden iyi bir örnek değilim sanki.

İnşallah olursun mu diyeyim canım ne diyim bilemedim. Ama bir süre daha olmayabilirsin tabi. Hep çok rahattı ne güzel olmuyoduk diyordu tanıdıklarım demek ki rahatsız da edebiliyormuş
Yaa tüm gece çok zor olmalı canım uykusuz kalmak sağolsun bana eşim yardımci oluyor biraz daha rahat geçiyor yalnız bebeği öyle görünce stres oluyoruz kasılıyor iyice sancidan

Yaa tüm gece çok zor olmalı canım uykusuz kalmak sağolsun bana eşim yardımci oluyor biraz daha rahat geçiyor yalnız bebeği öyle görünce stres oluyoruz kasılıyor iyice sancidan
Çok iyi anlıyorum canım, Allah kolaylık versin. Biz de ilk zamanlardan beri öyleyiz. Genelde 3 ayda geçiyormuş. Bizimki geçmedi. Ama gazın bebeğe herhangi bir zararı yok. Öncelikle stres olmamaya çalışın. Her durumda geçerli bu. Ben de aşırı stresliydim ve hiç faydasını görmedim. Gazının normal olduğunu kabullenerek başlayın. Her alt açmada gazı olmasa da masaj yapın. Siz yanlış ya da eksik bir şey yapmıyorsunuz bebelerin doğası böyle. Bağırsakları anca gelişiyor.

Çok iyi anlıyorum canım, Allah kolaylık versin. Biz de ilk zamanlardan beri öyleyiz. Genelde 3 ayda geçiyormuş. Bizimki geçmedi. Ama gazın bebeğe herhangi bir zararı yok. Öncelikle stres olmamaya çalışın. Her durumda geçerli bu. Ben de aşırı stresliydim ve hiç faydasını görmedim. Gazının normal olduğunu kabullenerek başlayın. Her alt açmada gazı olmasa da masaj yapın. Siz yanlış ya da eksik bir şey yapmıyorsunuz bebelerin doğası böyle. Bağırsakları anca gelişiyor.
Doğal elbette ama insan kiyamiyor öyle ağlamasına 🥴🥺

Ocean mıcrofer iyi canım bir de sidefer var ikisinden birini alacağım ben de 😊 sidefer yan etki az ama etkisi de biraz daha az. Microfer etki yüksek yan etki ihtimali de daha yüksek 😉
Cnm nerelerdesn ya sen
Unuttn bizi

Cnm nerelerdesn ya sen
Unuttn bizi
Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl 😘

Kuzum valla pek keyfim yoktu, bir de çalışmaya başladım vakit bulamıyorum. Bebişte egzama çıktı bütün vücudunda, onun sebebini anlamaya çalışıyoruz. Alerjisi var bişeye ama neye ? Kan testi sonuçlarını bekliyorum. Gece aşırı gaz olmaya başladı vs derken giremedim yani. Sen nasılsın bebiş nasıl 😘
aaa ne zaman başladın işe.. alıştınmı?
anne sütü alerjisi olabilirmi ? yinede inşallah testleriniz temiz çıkar
güzel haberlerini bekliyoruz..
valla bende nasıl olayım kendi kendime nazar değdirdim sanrıım
kötü bir akşamdı... lena uyuyana kadar canımızı cıkardı
gazı yok kakasını yaptı karnı tok masajda yaptık
dişini kaşıyoruz istemiyor
inanılmaz bir huysuzluk ağlama vardı... belkide aşıdandı bilmiyorum :(

dün o kadar yoruldumki ... ve ayların verdiği bir yorgunluk sanırım...
lena gece uyanmş ağlamış ve beşik dibimde fakat uyanmamışım
babası uyanmş yemeğini yedirmiş gazını cıkarmış uyutmuş
sabah anlattığında şoka girdim nasıl uyanamadm die o_Oo_O

Geçmiş olsun canım, alerjiyi çözmek zor küçücük bebeklerde, inek sütüne oluyor genelde ve geçici oluyor 1 yaş gibi vücutları tolere etmeye başlıyormuş.

Geçmiş olsun canım inşallah testler temiz çıkar
dün o kadar yoruldumki ... ve ayların verdiği bir yorgunluk sanırım...
lena gece uyanmş ağlamış ve beşik dibimde fakat uyanmamışım
babası uyanmş yemeğini yedirmiş gazını cıkarmış uyutmuş
sabah anlattığında şoka girdim nasıl uyanamadm die o_Oo_O
Eşimin kalcaginin verdiği bir rahatlikla uyumussundr canım yoksa tek olsan kesin duyardin. Ne güzel dinlenmissin 🤩
Geçmiş olsun canım, alerjiyi çözmek zor küçücük bebeklerde, inek sütüne oluyor genelde ve geçici oluyor 1 yaş gibi vücutları tolere etmeye başlıyormuş.
Canım senin bebis nasıl oldu sakinledi biraz daha uyuyor mu 😁

Back