Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bu yazdiklarim hep isin esprisi annelik cok guzel ve cok zor tek bebek de olsa 10 bebek de olsa anne canini disine taktigi icin zorlaniyor annenin ayaklari altina cennet bosa serilmemis
Oy kuzucuklar ya asi zor oluyor

Uyutmayi başarsam belki uyurum o uyuyunca evi toplamaya çalışıyorum. Anlamıyorum yatan bir bebe için bu ev fazlaca dağılıyor yürüyünce nasıl olur acaba
Suan oturma odamda 2 yurutec 2 ana kucagi ve oyuncaklar var dansoz gibi kivrila kivrila oda icinde dolasiyorum

Uyutmayi başarsam belki uyurum o uyuyunca evi toplamaya çalışıyorum. Anlamıyorum yatan bir bebe için bu ev fazlaca dağılıyor yürüyünce nasıl olur acaba
kız ne edionda dağılıyor kızzzzzzzzzz

Bu yazdiklarim hep isin esprisi annelik cok guzel ve cok zor tek bebek de olsa 10 bebek de olsa anne canini disine taktigi icin zorlaniyor annenin ayaklari altina cennet bosa serilmemis
Oy kuzucuklar ya asi zor oluyor
yaaa cnmm benm tabiki öyle olduğunu biliyoruz

kız ne edionda dağılıyor kızzzzzzzzzz

yaaa cnmm benm tabiki öyle olduğunu biliyoruz
Beşik oturma odasında duruyor benim. Ana kucağı var. Bir tarafta ağız mendili bir tarafta kıyafet bir tarafta battaniye. Cingirak ayıcık tavşancık kuzucuk.
Hhaaa birde kocam. Bu ara en çok o yer kaplıyor gibi bir his var içimde

benim herif burda 5 gündür.. 5 gündür cok rahatım
hayat işkence gibiydi
ben evde kalıorum akşamları annemde değil..
süt sağıorum ya... süt makinası ses çıkarıor başka odada sağıorum uyanmasın die.. tabi o süreçte uyanıor makina sesinden ağlamasını duymuorum..çözümü odanın karşısında yatırmakta buldum bu sefer ışığa uyanıor yani hep bir telaş... geriliyordum sinirden ağlıyordm
şimdi başka odaya geçiorum.. uyansada babası bakıor
sakin sakin sütümü sağıorum giyiniorum.. onu doyuruorum altını değişiyorum vitaminlerini verip anneme bırakıp işe gidiyorum
herife dedim birtek bu işe yarıosun

Degısık lık olur canm sanada ne guzel hava soguk bız dısarıda cıkamıoz.
Ben şimdilik çıkıyorum kat kat giydirip ama ankara daha soğuktur bizim buralara göre. Yinede evden kendi başına çıkma imkanin varsa öğle saati biraz çik canım bebeğe de sana da iyi gelir

Ben şimdilik çıkıyorum kat kat giydirip ama ankara daha soğuktur bizim buralara göre. Yinede evden kendi başına çıkma imkanin varsa öğle saati biraz çik canım bebeğe de sana da iyi gelir
gezgin fuli ve bebesi firarda

gezgin fuli ve bebesi firarda
Kız gittiğim yer de annem haa ama olsun evden çıkıyorum ya. Mesela bugün evi toplamdim. Baktım Nisa uyandı o an mutlu hemen kapıp çıktım yoksa agladi mi susmayacak biri dönüşte benle eve geleyim dese yandık

valla o ev nasıl dağılıyor şimdiden anlamıorum he
bizde dağılmıor ama ilerisini düşünemiorum

valla o ev nasıl dağılıyor şimdiden anlamıorum he
bizde dağılmıor ama ilerisini düşünemiorum
Benim eşim aşırı daginik bir insandır. Aldigini yerine koymaz. 5 yildr toplamaktan o kadar bıktım ki üzerine cocuk olunca benim dağınıklık extra oldu.

Sen duzenlisindr dağılmaz

Pimpiriklila minnoş nasıl... kaka durumu ne alemde
Ay kuzum baktım benim kız 5-6 ya çıkardı kakayı sonunda da yeşilimsi yapıyo hem de akşama kadar uğraşıyo yapıcam diye gene aynı ağrıyla bıraktım probiyotiği komple bi gaz damlası kullanıyorum o da sabahları. Sağlık ocağındaki hemşire metabolizması hızlıdır dedi günde bikaç kez kaka yapmasına. Gaza da normal diyorlar sık beslendiği için Teşekkür ederim sorduğun için

Ay olsun canım evden çıkmak çocuklara da bize de çok iyi geliyor. Boşver evi dicem olmıcak yani azami ölçüde yap gerisini boşver diyeyim. Bir yerde okumuştum ileride çocuklarınız derli toplu temiz bir evi, yıkanmış çamaşır bulaşıklarınızı değil sizin onunla nasıl zaman geçirdiğinizi hatırlayacak diye. Ben de açıkçası saldım. Elimden geleni yapıyorum, fazlasına zaten istesem de halim kalmıyor.

Bu arada kızlar ben gene gününde regl oldum tek farkı 9-10 gün sürüyor beni perişan ediyor sanki yeni ergenliğe girmişim gibi süt de azalıyor bugünlerde. Nasıl bi hırslandıysa rahim hadi nerde bi sonraki çocuk diyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…