Bu yazdiklarim hep isin esprisi annelik cok guzel ve cok zor tek bebek de olsa 10 bebek de olsa anne canini disine taktigi icin zorlaniyor annenin ayaklari altina cennet bosa serilmemis1 bebesi olanlarında canı var
Doktkr en ağr aşı menenjit demişti
Menenjitle rotayı bile aynı gin olmuştu ama hç böyle olmadı rahattı
Fakat bunda huysuzlanma değilde
Ağrısı oldu gece cok inledi yavrum
Şifa olsn masalım
Suan oturma odamda 2 yurutec 2 ana kucagi ve oyuncaklar var dansoz gibi kivrila kivrila oda icinde dolasiyorumUyutmayi başarsam belki uyurumo uyuyunca evi toplamaya çalışıyorum. Anlamıyorum yatan bir bebe için bu ev fazlaca dağılıyor yürüyünce nasıl olur acaba
Kocamida sayarsam bende de 2 bebe varSuan oturma odamda 2 yurutec 2 ana kucagi ve oyuncaklar var dansoz gibi kivrila kivrila oda icinde dolasiyorum
kız ne edionda dağılıyor kızzzzzzzzzzUyutmayi başarsam belki uyurumo uyuyunca evi toplamaya çalışıyorum. Anlamıyorum yatan bir bebe için bu ev fazlaca dağılıyor yürüyünce nasıl olur acaba
yaaa cnmm benm tabiki öyle olduğunu biliyoruzBu yazdiklarim hep isin esprisi annelik cok guzel ve cok zor tek bebek de olsa 10 bebek de olsa anne canini disine taktigi icin zorlaniyor annenin ayaklari altina cennet bosa serilmemis
Oy kuzucuklar ya asi zor oluyor
Beşik oturma odasında duruyor benim. Ana kucağı var. Bir tarafta ağız mendili bir tarafta kıyafet bir tarafta battaniye. Cingirak ayıcık tavşancık kuzucuk.kız ne edionda dağılıyor kızzzzzzzzzz
yaaa cnmm benm tabiki öyle olduğunu biliyoruz
benim herif burda 5 gündür.. 5 gündür cok rahatımBeşik oturma odasında duruyor benim. Ana kucağı var. Bir tarafta ağız mendili bir tarafta kıyafet bir tarafta battaniye. Cingirak ayıcık tavşancık kuzucuk.
Hhaaa birde kocam. Bu ara en çok o yer kaplıyor gibi bir his var içimde
Aynenn valla bende sımdı ayagımda sallıyorum.. Bunaldıgımı hıssedıyorum artık.. Hep aynı seyler.. Oyalayacak bısey yok. Sureklı kucakta yada ayakta uykudaYine ayağımda salliyorumuyumaya niyeti yok birazdan mama yemesi gerekecek. Hep başa sariyoruz
Degısık lık olur canm sanada ne guzel hava soguk bız dısarıda cıkamıoz.bende işe geldim işte
siz uyutun ve uyuyun
işte soğuk havada ne güzel evde olmakDegısık lık olur canm sanada ne guzel hava soguk bız dısarıda cıkamıoz.
Ben şimdilik çıkıyorum kat kat giydiripDegısık lık olur canm sanada ne guzel hava soguk bız dısarıda cıkamıoz.
gezgin fuli ve bebesi firardaBen şimdilik çıkıyorum kat kat giydiripama ankara daha soğuktur bizim buralara göre. Yinede evden kendi başına çıkma imkanin varsa öğle saati biraz çik canım bebeğe de sana da iyi gelir
Kız gittiğim yer de annem haagezgin fuli ve bebesi firarda
valla o ev nasıl dağılıyor şimdiden anlamıorum heKız gittiğim yer de annem haaama olsun evden çıkıyorum ya. Mesela bugün evi toplamdim. Baktım Nisa uyandı o an mutlu hemen kapıp çıktım yoksa agladi mi susmayacak biri dönüşte benle eve geleyim dese yandık
Benim eşim aşırı daginik bir insandır. Aldigini yerine koymaz. 5 yildr toplamaktan o kadar bıktım ki üzerine cocuk olunca benim dağınıklık extra oldu.valla o ev nasıl dağılıyor şimdiden anlamıorum he
bizde dağılmıor ama ilerisini düşünemiorum
Ay kuzum baktım benim kız 5-6 ya çıkardı kakayı sonunda da yeşilimsi yapıyo hem de akşama kadar uğraşıyo yapıcam diye gene aynı ağrıyla bıraktım probiyotiği komple
Ay olsun canım evden çıkmak çocuklara da bize de çok iyi geliyor. Boşver evi dicem olmıcakKız gittiğim yer de annem haaama olsun evden çıkıyorum ya. Mesela bugün evi toplamdim. Baktım Nisa uyandı o an mutlu hemen kapıp çıktım yoksa agladi mi susmayacak biri dönüşte benle eve geleyim dese yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?