HopppTek bebekle sinir harbi yasayani doverim
Size de anlatak kuzular anlatak da halinize sukredin
Derken
Evet canım o gün 1 kere denemek için vermiştik sadece doymamış ertesi gün doktor da öyle söyledi.Yk cnm o gelsin
Bem antebi hem cok gezdm hemde antebin unutulmaya yüz tutmuş ilçesinde yaşıor
Kızımın psikolojisini orda bozmak istemem
Cnm.. 15-30 cc arası normal ama günde tek bir defa veriosan doymuodur.. Sütün şuanlık yetersz olabilir daha cok erken.. Yeni doğum yaptn zamanla akacaktor belki göğüs ucun tam ckmamştr oda emdikçe cıkacak, belki emme reflek daha gelişmedi gücünü toplamadı oda olacal güçlenecrk.. Hepsi bir ijtimal.. Hepimiz bu yollardan geçtik..
ama mutlaka mutlaka göğsüne al bebeği doymasada emsin..
Ve ısrarla söylüoem biberon verme hem gaz yapar hem memeyi red eder..
Kaşık biberonla ver mutlaka..
Bide mamaya gelince gaz yapmadığı idda edilen mamalar var..
Aptamil conformil gibi mesela.. Ki yinede yaptı bizde..
Her yemekten snra mutlaka ağızdan gazımı cıkar... Belki çıkarması yarm saat sürecek ama mutlaka cıkar..
Valla ben bu konuda cesaretsizim
Belki zorda kalsaydm yapardm ama annemin yakın oluşu basitime gelior
Annemle babam yıkıor
Onlar olmasa file alırdım sanırm
Malesef masalım mutlaka o uyanmadan uyanmalıyımki sağaym.. Ykksa sağmak kabusa dönüor..
Bu hafta okullar tatil die eşim burda
Sağma serüvenim daha sakin geçior
Ben Börülce ve bulgur pilavı tuketmistim canım. Benim ki öyle şarıl sarıl olmadı ama arttı yinede. E bebekten içecek almıştım tadı çok kötü ama icmistimSütü arttırmak için önerileriniz var mı kızlar? Bol su, sıcak suda masaj, kahvaltıda yeşillik, tahin helvası filan bunları yapıyorum sadece.
Bir de emzirme sonrası göğüslerim acıyor bazen öncesi de sızlıyor ağrıyor sertleşiyor. Napabilrim? Lahana aldık bi ams nasıl uygulanıyordu o bilmiyorum hiç
Senın bebede benımkı gıbı gec yatıyor galıbaBen Börülce ve bulgur pilavı tuketmistim canım. Benim ki öyle şarıl sarıl olmadı ama arttı yinede. E bebekten içecek almıştım tadı çok kötü ama icmistim
Evet canım hala ayağımda sallıyorum bu akşam çok fazla direndiSenın bebede benımkı gıbı gec yatıyor galıba
Saat 8 de falan yatıran var sasırıyorum
Bende sımdı uyuttum..Evet canım hala ayağımda sallıyorum bu akşam çok fazla direndi
Benimki de uyudu şimdi canım. İnşallah uzun bir uyku olurBende sımdı uyuttum..
Sagol canim cok huzursuzlar ozellikle kiz cok agladi uyanip duruyor ates yok simdilik sukur
1 bebesi olanlarında canı varDerken
O zamam tam acıkmadan vereceksn kaşık biberonla.. Normal biberon en az 40 gn kullanma cnm..Evet canım o gün 1 kere denemek için vermiştik sadece doymamış ertesi gün doktor da öyle söyledi.
Şimdi önce meme sonra üstünü mamayla doyuruyoruz. Bazen kaşık biberonla bazen biberonla veriyoruz durumuna göre.
Biberonla vermeyi hiç istemiyorum ama krize giriyor çocuk kaşık biberonla 1 saat sürüyor sabrı yetmiyor çocuğun onunla doymaya. Napacağımı şaşırdım artık ben de
Göğüs ucum önceden vardı şimdi çocuk iyice uzattı götürdü, ilk günden beri memeyi tam kavrıyor göğüslerm hiç yara olmadı çok da güçlü çekiyor o konularda hiç sorunumuz yok şimdilik şükür. Bakalım zamanla sütüm artar yeter belki….
Doktkr en ağr aşı menenjit demişti
Şifa olsn masalımSagol canim cok huzursuzlar ozellikle kiz cok agladi uyanip duruyor ates yok simdilik sukur
Biraz huysuzluk oldu canım. Ateş cıkmadı ama yine de calpol vermiştim akşamüstü.
Yine ayağımda salliyorumGunaydın kızlarıkıncı uykuya gecıldımi
Uyutmayi başarsam belki uyurumbende işe geldim işte
siz uyutun ve uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?