Sunun surasinda dogum gunlerine ne kaldi caaaaanimAyyy kızlar bugün 300 gün olmuş doğum yapalııııkaldı 65
hah bak aklın yolu bir ya.........Biz hiç kullanmadık mesela Demir damlası kuzum değerlere bakıp karar veriyorlar
Atla uçağa gel gııı gayseriden bebelerle orda da beraber katılıp ağlasınlar benimkilerleSunun surasinda dogum gunlerine ne kaldi caaaaanim
Evet mesela bizim değerler çok yüksek çıktı hiç gerek yok dedi doktorhah bak aklın yolu bir ya.........
tamda onu yazdım ben.... tahlilsiz verilmemesi lazım...
bize mutlaka kullanılmalı dediAtla uçağa gel gııı gayseriden bebelerle orda da beraber katılıp ağlasınlar benimkilerle
Evet mesela bizim değerler çok yüksek çıktı hiç gerek yok dedi doktor
Herkes doktoruna uyuyor işte kuzum ama benim işime yaradı bu durum zaten mamada oldukça yüksek Demir var dedi doktor ki tahlil de bunu doğruladı bir de kullanıp kabızlık filan çekmedik en azındanbize mutlaka kullanılmalı dedi
sağlıkocağının verdiğini az önce araştırdım evet beğenmedim içeriğini
neyse kullanacaz bakalım mecbur
Biz de birlikte sinir krizi yasar birlikte aglariz sonra da onlar bebek yahu sinirlenmeyelim derizAtla uçağa gel gııı gayseriden bebelerle orda da beraber katılıp ağlasınlar benimkilerle
Her zamanki whatsapp konuşmalarımızı yapar birbirimizi dindiririz be kuzuBiz de birlikte sinir krizi yasar birlikte aglariz sonra da onlar bebek yahu sinirlenmeyelim deriz
Dunku sinir harbimden sonra sana yazmasam heralde sakinlesemezdim gececek bu gunler deyince bir ikiz anasi cok iyi geliyorHer zamanki whatsapp konuşmalarımızı yapar birbirimizi dindiririz be kuzu
Hadi geçmiş olsun Baloncuk, ben hiç duymadım o drmir ilacını hiç yorumda yok nette.kızlar annem götürdü minnoşu aşıya....
vegaferon vermiş sağlık ocağı demir ilacı..
ama bizim dr kesinlikle içeriği kötü kullanmayacaksın demişti.. bu ay kontrole götürmiecem diye aradm sordum
salufer diye bir demir ilacı söyledi...
aranızda duyan yada kullanan varmı
acabaKriel e ne verecekler merak ettim
Kızamık aşısı dimi canım yeni eklenmiş. Size de geçmiş olsun ayy aşısız günleri iple çekiyorum valla.Sifa olsun kuzulara bizim de 9 ay asimiz var bugun kizlar
Senin kacinci yilin kuzu meslekte
Geçmiş olsun canm 2. Ayda olmadıysa 4. ayda da olmuyomuş sanırım ateşSağolun kızlar
Aşılarımızı olduk geldik. Ateş takibi yaparım artarsa calpol veririm bakalım.
Bal0ncuk demiri 6. Ayda başlatacam dedi canım.
Evet kuzum kizamik sagol teyzesiKızamık aşısı dimi canım yeni eklenmiş. Size de geçmiş olsun ayy aşısız günleri iple çekiyorum valla.
Yok canım almıyoMama aliyo mu bebis kuzum
2. Ayda da vermiştim calpol hafif yükselmişti.Hadi geçmiş olsun Baloncuk, ben hiç duymadım o drmir ilacını hiç yorumda yok nette.
Kızamık aşısı dimi canım yeni eklenmiş. Size de geçmiş olsun ayy aşısız günleri iple çekiyorum valla.
Geçmiş olsun canm 2. Ayda olmadıysa 4. ayda da olmuyomuş sanırım ateş
Ee bize nie amlatmıosnz dedikoduDunku sinir harbimden sonra sana yazmasam heralde sakinlesemezdim gececek bu gunler deyince bir ikiz anasi cok iyi geliyor
Kız bizde tek bebe var onlar şikayet etse biz ne diyeceğizEe bize nie amlatmıosnz dedikodu
İkiniz knuşuosnz bitek
Tek bebelerde sinir harbi yaşamazmı kkzzzzzKız bizde tek bebe var onlar şikayet etse biz ne diyeceğiz
Ama geçen de ben aynısını yaşayıp sana yazınca sen de sakinleştirdin kuzum benim gerçekten çok iyi geliyor insana yalnız olmadığını biliyorsunDunku sinir harbimden sonra sana yazmasam heralde sakinlesemezdim gececek bu gunler deyince bir ikiz anasi cok iyi geliyor
Ee bize nie amlatmıosnz dedikodu
İkiniz knuşuosnz bitek
Dedikodu dediğimiz de kerem şöyle yaptı Metehan hiç durmadı filan yaniiiKız bizde tek bebe var onlar şikayet etse biz ne diyeceğiz
İşin gücin kerem haa aslıAma geçen de ben aynısını yaşayıp sana yazınca sen de sakinleştirdin kuzum benim gerçekten çok iyi geliyor insana yalnız olmadığını biliyorsun
Dedikodu dediğimiz de kerem şöyle yaptı Metehan hiç durmadı filan yaniiiama gelin yapak
Ee bize nie amlatmıosnz dedikodu
İkiniz knuşuosnz bitek
Kız bizde tek bebe var onlar şikayet etse biz ne diyeceğiz
Tek bebekle sinir harbi yasayani doverimAma geçen de ben aynısını yaşayıp sana yazınca sen de sakinleştirdin kuzum benim gerçekten çok iyi geliyor insana yalnız olmadığını biliyorsun
Dedikodu dediğimiz de kerem şöyle yaptı Metehan hiç durmadı filan yaniiiama gelin yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?