Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben varim 6 yıllık evliyim .1 asilama negatif 1. Tup bebekten 1 tane yumurta 3.gune cikti ve kizim oldu. 3 yil sonra normal yoldan hamile kaldim simdi 2 aylik hamileyim. Sorunumuz morfolojiydi.
Ne güzel tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalmak hem yorulmuyorsun hem para harcamiyorsun
Maşallah canım sağlıkla kucağına al yavrunu. Zor günlerin mükafatı olsa gerek

9
Bebem ayağımda uyuyor. Kocabebe ayagimdaki bebeden önce uyudu. Galiba pışpış sesine dayanamadı
Akşam oldu ama yemek yok sonumuz hayrola
O pış pış en çok babaları dedeleri uyutuyo bence bebiş de erken uyumuş ne güzel, gece erken uyanmıyor mu böyle olunca? Benimki geceye bağlıyor erken uyutursam, sabah 5te kalkıyor o zaman
Yemek işi bizde de hep sıkıntı ya kızımla yapışık yaşıyoruz gündüz yemek yapamıyorum

Ohoo çoktan uyandı bile teyzesi benim kiz gece uykusuna 23.30 gibi geçer

Benm eşimde ing öğretmeni

Dna hasar testi yaptırmadk..
Ros yaptrdk
Ros yüksek cıkınca dna hasarı olabilir
Her ikisinin tedavisini verecem dedi.. İkisini tedavi etti..
Bizde sperm sayısı hızı morfolojisi kötüydü
Doktorumuzun özel kliniği vardı ros için normal sperm örneği veriliyor

Buraya yazdıktan sonra biraz araştırdım evet 6 aydan önce vermeyin yazıyor nette damla ilrle yola devam o rahat olmayınca bizde stres oluyoruz
Ben 1 ay snra verdm vlla hala beriorm

Bebem ayağımda uyuyor. Kocabebe ayagimdaki bebeden önce uyudu. Galiba pışpış sesine dayanamadı
Akşam oldu ama yemek yok sonumuz hayrola
Yaa sinir oluırm
Benmmide 1 hafta tatil dioki cok yoruluorm

Kız senin ki evde yok hadi gelince dinlensin bırak benimki 7/24 her şey dahil otelde yaşıyor gibi.bazen wc ye gidince çıkmıyorum orda dinleniyorum baksin diye

Aa sen sanki eşim uzakta demiştin yanlış mı hatırlıyorum?
He işte benim eşim de öyle çok yoruluyorum diyodu hemen iki gıyladı mı kızım anasııı diyodu alıştı biraz biraz

Ohoo çoktan uyandı bile teyzesi benim kiz gece uykusuna 23.30 gibi geçer
Oo baya geç yatıyormuş o saate kadar hiç mi uyumuyor benim kız da hala yeni doğan gibi 2 saate bir uykusu geliyor, gece gazdan verimli uyuyamıyor. Bir de kilo alsın diye uyandırıp besliyorum

İse yaramaz ise damla bizde başlarız

İlkokuldayim ben minimini 2ler 3ler 4ler
En güzeli, çok sevimli oluyorlar di mi örtmenim örtmenim diyebizimkiler de benim iki katım boyda, akılları bi karış havada bazen çok zorlanıyorum ama çok düzgün çocuklar da oluyor.

Oo baya geç yatıyormuş o saate kadar hiç mi uyumuyor benim kız da hala yeni doğan gibi 2 saate bir uykusu geliyor, gece gazdan verimli uyuyamıyor. Bir de kilo alsın diye uyandırıp besliyorum
Yok kuzum uyumuyor o saatte uyudu mu genelde 3~4 saat kesintisiz uyuyor. Gunduz de pek nadir uzun uyur

Yok kuzum uyumuyor o saatte uyudu mu genelde 3~4 saat kesintisiz uyuyor. Gunduz de pek nadir uzun uyur
Oyyyy ben de dedim ne güzel erkenden yatıyor ben de rutin oluşturmaya çalışıyorum aynı saatte yatırıp aynı saatte kaldırmak adına. Ama hanımgüllü zor dalıyor uykuya artık

Teşekkürler hangi ildi acaba? Bizim de androloji doktoruna ihtiyacımız var ama yüksek ihtimal denk gelmez..

Oyyyy ben de dedim ne güzel erkenden yatıyor ben de rutin oluşturmaya çalışıyorum aynı saatte yatırıp aynı saatte kaldırmak adına. Ama hanımgüllü zor dalıyor uykuya artık
Uzun zamandır 23 gibi karnını doyuruyor 23.30 gibi uyuyor. Belkide gündüz uyumadığı için gece uyuyor benim ki etraf artık ilgilerini çekiyor canım o yüzden uyumak zorlaşıyor. İnsallahh düzene girer artık

Bizimki de gündüz en fazla yarımşar saat şekerleme yapıyor ya bi de çok uyumuş gibi kalkınca geriniyor da geriniyor gece de senin dediğin gibi 3-4 saat aralıklarla uyuyor başta 4-5ten sonra kıvranıyor. Sabah kaçta tam kalkmış oluyosunuz peki?
Ayy bir de sen etraf ilgilerini çekiyo diyince aklıma ne geldi. kayınvalidemler geldi tv açılıyor haliyle. Benim kız sürekli bakma peşinde. En kötü konsolun aynasından yansıyana bakıyor. Teknoloji çağında ekrana bakmasın diye uğraşıyoruz valla.

7.30 ~ 8 gibi kalkmış oluyor canım. İlk uykusunda 3~4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.

Evet canım biizm kızda kucakta gezerken TV ye denk gelince bakıyor nasıl ilgisini çekiyor. Elime telefonu aldığım an telefona bakıyor anlıyormus gibi. Selfie yapacakken kameraya bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…