Aa zümreymisizİngilizce, senin ne hocam
Ne güzel tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalmak hem yorulmuyorsun hem para harcamiyorsunBen varim 6 yıllık evliyim .1 asilama negatif 1. Tup bebekten 1 tane yumurta 3.gune cikti ve kizim oldu. 3 yil sonra normal yoldan hamile kaldim simdi 2 aylik hamileyim. Sorunumuz morfolojiydi.
O pış pış en çok babaları dedeleri uyutuyo benceBebem ayağımda uyuyor. Kocabebe ayagimdaki bebeden önce uyudu. Galiba pışpış sesine dayanamadı
Akşam oldu ama yemek yok sonumuz hayrola
Ohoo çoktan uyandı bile teyzesi9
O pış pış en çok babaları dedeleri uyutuyo bencebebiş de erken uyumuş ne güzel, gece erken uyanmıyor mu böyle olunca? Benimki geceye bağlıyor erken uyutursam, sabah 5te kalkıyor o zaman
Yemek işi bizde de hep sıkıntı ya kızımla yapışık yaşıyoruz gündüz yemek yapamıyorum
Benm eşimde ing öğretmeniEvet baloncuklu
Dna hasar testi yaptırmadk..Merhaba sperm için Ros testleri ve DNA hasarı testleri için süreciniz nasıl başladı öncesinde şüphe ettiğiniz bir şey var mıydı sperm sonuçlarına göre
Maliyetleri nasıl oldu ve nerede yaptırdınız acaba?
Ben 1 ay snra verdm vlla hala beriormBuraya yazdıktan sonra biraz araştırdım evet 6 aydan önce vermeyin yazıyor nette damla ilrle yola devam o rahat olmayınca bizde stres oluyoruz
Yaa sinir oluırmBebem ayağımda uyuyor. Kocabebe ayagimdaki bebeden önce uyudu. Galiba pışpış sesine dayanamadı
Akşam oldu ama yemek yok sonumuz hayrola
Kız senin ki evde yok hadi gelince dinlensin bırakBenm eşimde ing öğretmeni
Dna hasar testi yaptırmadk..
Ros yaptrdk
Ros yüksek cıkınca dna hasarı olabilir
Her ikisinin tedavisini verecem dedi.. İkisini tedavi etti..
Bizde sperm sayısı hızı morfolojisi kötüydü
Doktorumuzun özel kliniği vardı ros için normal sperm örneği veriliyor
Ben 1 ay snra verdm vlla hala beriorm
Yaa sinir oluırm
Benmmide 1 hafta tatil dioki cok yoruluorm
İlkokuldayim ben minimini 2ler 3ler 4lerYaaaaben meslek lisesindeyim sen
Aa sen sanki eşim uzakta demiştin yanlış mı hatırlıyorum?Benm eşimde ing öğretmeni
Ros yaptrdk
Yaa sinir oluırm
Oo baya geç yatıyormuş o saate kadar hiç mi uyumuyorOhoo çoktan uyandı bile teyzesibenim kiz gece uykusuna 23.30 gibi geçer
İse yaramaz ise damla bizde başlarızBenm eşimde ing öğretmeni
Ros yaptrdk
Yaa sinir oluırm
En güzeli, çok sevimli oluyorlar di mi örtmenim örtmenim diyeİlkokuldayim ben minimini 2ler 3ler 4ler
Yok kuzum uyumuyorOo baya geç yatıyormuş o saate kadar hiç mi uyumuyorbenim kız da hala yeni doğan gibi 2 saate bir uykusu geliyor, gece gazdan verimli uyuyamıyor. Bir de kilo alsın diye uyandırıp besliyorum
Oyyyy ben de dedim ne güzel erkenden yatıyorYok kuzum uyumuyoro saatte uyudu mu genelde 3~4 saat kesintisiz uyuyor. Gunduz de pek nadir uzun uyur
Teşekkürler hangi ildi acaba? Bizim de androloji doktoruna ihtiyacımız var ama yüksek ihtimal denk gelmez..Benm eşimde ing öğretmeni
Ros yaptrdk
Yaa sinir oluırm
Uzun zamandır 23 gibi karnını doyuruyor 23.30 gibi uyuyor. Belkide gündüz uyumadığı için gece uyuyor benim kiOyyyy ben de dedim ne güzel erkenden yatıyorben de rutin oluşturmaya çalışıyorum aynı saatte yatırıp aynı saatte kaldırmak adına. Ama hanımgüllü zor dalıyor uykuya artık
Bizimki de gündüz en fazla yarımşar saat şekerleme yapıyor ya bi de çok uyumuş gibi kalkınca geriniyor da geriniyorUzun zamandır 23 gibi karnını doyuruyor 23.30 gibi uyuyor. Belkide gündüz uyumadığı için gece uyuyor benim kietraf artık ilgilerini çekiyor canım o yüzden uyumak zorlaşıyor. İnsallahh düzene girer artık
7.30 ~ 8 gibi kalkmış oluyor canım. İlk uykusunda 3~4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.Bizimki de gündüz en fazla yarımşar saat şekerleme yapıyor ya bi de çok uyumuş gibi kalkınca geriniyor da geriniyorgece de senin dediğin gibi 3-4 saat aralıklarla uyuyor başta 4-5ten sonra kıvranıyor. Sabah kaçta tam kalkmış oluyosunuz peki?
Ayy bir de sen etraf ilgilerini çekiyo diyince aklıma ne geldi. kayınvalidemler geldi tv açılıyor haliyle. Benim kız sürekli bakma peşinde. En kötü konsolun aynasından yansıyana bakıyor. Teknoloji çağında ekrana bakmasın diye uğraşıyoruz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?