Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnsallah egitim verebilirsin cok rahat edersin canim
Cok sukur cok ne kadar sukretsek az ne guzel bu gunlerimiz herseyleri tatli
Ogretmen misin sen de
Cok sukur kuzum allah bagislasin istedigin gibi olmasina cok cok sevindim mis mis kokla oglusunu bol bol

İnşallah canım, bakalım yapabilirsem evet öğretmenim, sen de mi öğretmensin?

Masallahh canım gözünüz aydın hayirli evlat olsun sağlıkla büyüsün Paşa

Merhaba sperm için Ros testleri ve DNA hasarı testleri için süreciniz nasıl başladı öncesinde şüphe ettiğiniz bir şey var mıydı sperm sonuçlarına göre
Maliyetleri nasıl oldu ve nerede yaptırdınız acaba?

Ayy maşallah canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah gözün aydın olsun

1 1mucize1umut canım nasılsın annelik nasıl gidiyor. Gogus ucu çıktı mı emiyor mu yavrucan
İyiyim canım şükür ben ayaklandim bir sıkıntım yok
Aslında az da olsa çıktı göğüs ucu ama Kızım keyfine gelirse tutuyor göğsümu gelmezse tutmuyor sağıp sağıp veriyorum şimdilik sarılık da olunca aç bırakıp inatlasamiyoruz da biraz daha bu şekilde devam edicez gibi duruyor

Sen sürekli meme ver canım. Değisik pozisyonlar var emzirmek için onları dene. Az da olsa çıktıysa emmesiyle birlikte daha çıkar. Önce meme ver baktın emmiyor sonra sağ. Sagdigin sütü ağzına damlatirken yine memeyi tuttur bir yandan öyle çeker.

Veriyorum canım ama önce sagiyorum mecbur çünkü bizim kız sagmay bekleyene kadar ortalığı ayağa kaldırır çok ağlıyor acıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…