- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.662
- 133
- 36
Aa erken de başlıyomuş güne maşallah7.30 ~ 8 gibi kalkmış oluyor canım. İlk uykusunda 3~4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.
Evet canım biizm kızda kucakta gezerken TV ye denk gelince bakıyor nasıl ilgisini çekiyor. Elime telefonu aldığım an telefona bakıyor anlıyormus gibi. Selfie yapacakken kameraya bakıyor
Ayy sorma erkenden kalkıyorAa erken de başlıyomuş güne maşallah
Aynen ya telefonu elime aldığım anda bakıyor, görüntülü konuşma yapıyosak mecbur ona doğru tutmuyorum ekranı arka kameradan gösteriyorum. Selfielerde de dediğin gibi bakıyor instagramda efekt yapıyorum çok tatlı oluyo ama yaneyse şimdilik anlamıyor da anlayacağı zaman demek ki iyice dikkat etmek lazm
Günümüz onlarla geçiyor dimiAyy sorma erkenden kalkıyor
Her ne kadar uzak tutmak istesektw inşallah başarırız
Nasil guzeller nasil kuzularim benimEn güzeli, çok sevimli oluyorlar di mi örtmenim örtmenim diyebizimkiler de benim iki katım boyda, akılları bi karış havada bazen çok zorlanıyorum ama çok düzgün çocuklar da oluyor.
Nasil guzeller nasil kuzularim benim
Ben 4yil lisede calistim onu da iyi bilirim
İlkokul evrak isleri ve sorumluluk acisindan buyuk artilara sahip ama lisede de iletisim kuruyosun yetiskin gibi bu buyuk bir artiBen de 2. Sınıflara ilk ingilizce geldiği zaman çalışmıştım doğuda bi dönem.Çok eğlenceli geçiyordu dersler lise bi derece daha rahat geldi bana aslında iletişimi kolay kurdum onlarla. Sen anadolu lisesinde çalışmışsındır dimi?
Ayy ne kadar güzelmişş, ben herhalde emekliliğime doğru anca iyi bi okulda çalışırımİlkokul evrak isleri ve sorumluluk acisindan buyuk artilara sahip ama lisede de iletisim kuruyosun yetiskin gibi bu buyuk bir arti
Evet anadolu lisediydi dil sinifim vardi ahh ahh
Ee evde yoksa ne yapıo?Kız senin ki evde yok hadi gelince dinlensin bırakbenimki 7/24 her şey dahil otelde yaşıyor gibi.bazen wc ye gidince çıkmıyorum orda dinleniyorum baksin diye
Evet cnm antepte öğretmen.. Daha 1.5 sene var gelmesine eş durumdan..Aa sen sanki eşim uzakta demiştin yanlış mı hatırlıyorum?
He işte benim eşim de öyle çok yoruluyorum diyodu hemen iki gıyladı mı kızım anasııı diyodu alıştı biraz biraz
İlkokulu seviyorum sorumluluk az sadece isimi yapiyorum lise fenaydi isini yapmana bile izin vermiyolar zaman zaman bunlar saf masum minicik yavrularAyy ne kadar güzelmişş, ben herhalde emekliliğime doğru anca iyi bi okulda çalışırımher iyi okul proje okulu oldu zaten.
Şimdi İlkokulda çalışman da iyi olmuş, başlayınca ikizlerle beraber seni çok yormazlar
6dan beri uyanığım süt sağma olayı durumu bozuoGunaydin kizlar 5.30 dan beri benimkiler onlinesizde durumlar nedir
Kiz takiver süt sağma makinasıni sütte cikmiyacak belki daha çok acırEe evde yoksa ne yapıo?
Tarlada kazımı kazıo?
Antepte sürekli okuldaki arkadaşlarıyla aktivitede.. Bağlama kursunada yazılmş
Akşamları desen ya misafiri var ya misafirlikte.. Yan gelip yatıp gezio tozuo
Buraya gelince ne oluo?
Bütin gün ayakta yoruluorm miy miy miy miy..
Lan ben kurumda ebemi ağlatıolar üstüne bebe bakıorm süt sağıorm uykusuzm vs..
Böyle miy miy miy yapmıorm
Valla hiççççç bu gece acımadm.. Pili bitti amabitsinnn anlasn neler çekiorm
Keşke süt sağmanın acısınıda yaşatabilsem
Evet cnm antepte öğretmen.. Daha 1.5 sene var gelmesine eş durumdan..
Yukarıda yazdğm gibi
Süründürmek lazm bnları
Senin eşindemi öğrt.?
Aa 1 yıl mı olmuş ya zaman nasıl geçmiş
Allah kavuştursun canım, yanına gelince nazlanıyo demek ki sana hakkından gelEe evde yoksa ne yapıo?
Tarlada kazımı kazıo?
Antepte sürekli okuldaki arkadaşlarıyla aktivitede.. Bağlama kursunada yazılmş
Akşamları desen ya misafiri var ya misafirlikte.. Yan gelip yatıp gezio tozuo
Buraya gelince ne oluo?
Bütin gün ayakta yoruluorm miy miy miy miy..
Lan ben kurumda ebemi ağlatıolar üstüne bebe bakıorm süt sağıorm uykusuzm vs..
Böyle miy miy miy yapmıorm
Valla hiççççç bu gece acımadm.. Pili bitti amabitsinnn anlasn neler çekiorm
Keşke süt sağmanın acısınıda yaşatabilsem
Evet cnm antepte öğretmen.. Daha 1.5 sene var gelmesine eş durumdan..
Yukarıda yazdğm gibi
Süründürmek lazm bnları
Senin eşindemi öğrt.?
Ya tabi öyle kandır böyle oyala arada ingilizce anlatıcam diye uğraşıyorum ben deİlkokulu seviyorum sorumluluk az sadece isimi yapiyorum lise fenaydi isini yapmana bile izin vermiyolar zaman zaman bunlar saf masum minicik yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?