- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
İnsallah egitim verebilirsin cok rahat edersin canimAnlıyorum her bebek aynı şekilde uyuyacak diye bi kaide yok bence de. Ben de başta çok idealisttim şimdi her gün yanımda yatırıyorum sallıyorum da ama işte ikinci dönem işe başlayınca bensiz de uyuyabilsin diye eğitim verebilirsem vericem tabi gaz biterse.
Bir şekilde kolaylaşacak inanıyorum ama tabi haklısın bi şey bitiyo bi şey başlıyo. Sen duble yaşıyosundur her şeyi. Şükür ki kavuştuk yavrularımıza bundan sonrası tatlı söylenmeler
Cok sukur cok ne kadar sukretsek az ne guzel bu gunlerimiz herseyleri tatli
Ogretmen misin sen de
Cok sukur kuzum allah bagislasin istedigin gibi olmasina cok cok sevindim mis mis kokla oglusunu bol bolAynen öyle oldu kuzu
Kontrole gittik nişan tam olarak bu sorun yok dedi doktor. Kontrolde 1 cm açılmam vardı ve ilk kez tansiyonum yüksek çıktı. Doktor eve göndermedi direk yatış verdi tansiyon takibi yapmamız lazım diyerekten.
Çok şükür gönlümden geçtiği gibi nasip etti rabbim, normal doğumla kucağıma alabildim minik paşamı bi bakışı var ömre bedel yaaa Çipil çipil bakıyor çok çirkin bişey ama bana nasıl güzel geliyor anlatamammmm içimi eritiyor Ama sancı çekerken yeminle hiç umrum değildi, yok bebeğe odaklan yok nefese odaklan deyip duruyorlar insanın gözünü hiçbirşey görmüyor içimden çıkıp kucağıma verdikleri anda dünyalar senin oluyor sanki önceki geceyi hiç yaşamamış gibisin çok ilginç tam bir mucize başı ortası sonu herşeyi