• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Anlıyorum her bebek aynı şekilde uyuyacak diye bi kaide yok bence de. Ben de başta çok idealisttim şimdi her gün yanımda yatırıyorum sallıyorum da🤗 ama işte ikinci dönem işe başlayınca bensiz de uyuyabilsin diye eğitim verebilirsem vericem tabi gaz biterse.

Bir şekilde kolaylaşacak inanıyorum ama tabi haklısın bi şey bitiyo bi şey başlıyo. Sen duble yaşıyosundur her şeyi. Şükür ki kavuştuk yavrularımıza bundan sonrası tatlı söylenmeler🤭
İnsallah egitim verebilirsin cok rahat edersin canim 🤗
Cok sukur cok ne kadar sukretsek az ne guzel bu gunlerimiz herseyleri tatli 🌸🌸
Ogretmen misin sen de 🤗
Aynen öyle oldu kuzu😅
Kontrole gittik nişan tam olarak bu sorun yok dedi doktor. Kontrolde 1 cm açılmam vardı ve ilk kez tansiyonum yüksek çıktı. Doktor eve göndermedi direk yatış verdi tansiyon takibi yapmamız lazım diyerekten.
Çok şükür gönlümden geçtiği gibi nasip etti rabbim, normal doğumla kucağıma alabildim minik paşamı 😍 bi bakışı var ömre bedel yaaa Çipil çipil bakıyor çok çirkin bişey ama bana nasıl güzel geliyor anlatamammmm içimi eritiyor♥️ Ama sancı çekerken yeminle hiç umrum değildi, yok bebeğe odaklan yok nefese odaklan deyip duruyorlar insanın gözünü hiçbirşey görmüyor 😂😂 içimden çıkıp kucağıma verdikleri anda dünyalar senin oluyor sanki önceki geceyi hiç yaşamamış gibisin çok ilginç tam bir mucize başı ortası sonu herşeyi 🙏🏼
Cok sukur kuzum allah bagislasin istedigin gibi olmasina cok cok sevindim mis mis kokla oglusunu bol bol 😍

İnsallah egitim verebilirsin cok rahat edersin canim 🤗
Cok sukur cok ne kadar sukretsek az ne guzel bu gunlerimiz herseyleri tatli 🌸🌸
Ogretmen misin sen de 🤗

Cok sukur kuzum allah bagislasin istedigin gibi olmasina cok cok sevindim mis mis kokla oglusunu bol bol 😍
İnşallah canım, bakalım yapabilirsem🤭 evet öğretmenim, sen de mi öğretmensin?😊

Aynen öyle oldu kuzu😅
Kontrole gittik nişan tam olarak bu sorun yok dedi doktor. Kontrolde 1 cm açılmam vardı ve ilk kez tansiyonum yüksek çıktı. Doktor eve göndermedi direk yatış verdi tansiyon takibi yapmamız lazım diyerekten.
Çok şükür gönlümden geçtiği gibi nasip etti rabbim, normal doğumla kucağıma alabildim minik paşamı 😍 bi bakışı var ömre bedel yaaa Çipil çipil bakıyor çok çirkin bişey ama bana nasıl güzel geliyor anlatamammmm içimi eritiyor♥️ Ama sancı çekerken yeminle hiç umrum değildi, yok bebeğe odaklan yok nefese odaklan deyip duruyorlar insanın gözünü hiçbirşey görmüyor 😂😂 içimden çıkıp kucağıma verdikleri anda dünyalar senin oluyor sanki önceki geceyi hiç yaşamamış gibisin çok ilginç tam bir mucize başı ortası sonu herşeyi 🙏🏼
Masallahh canım 🧿 gözünüz aydın hayirli evlat olsun sağlıkla büyüsün Paşa 🥰

Merhaba.. Allah yardımcın olsun 2 düşük kolay değil psikolojim olarak...
En azndan sorunu bulmuşsn...
Sperm dna hasarı cok önemli..
Bende erkek faktörlü sıkıntıdan dolayı tüp bebek yaptırdık.. Önce dr ros tesri yaptırdı yüksek çıktı.. Oda sperm dna hasarı olabilir dedi ama hem ros hemde sperm dna hasarı için ilaç kullanmştı.. 3 ay snra ros düşmüştü doğal olarak dna hasarına yol açacak etkenlerde gitmişti.. Doğalla zaten olmadı.. Çipli aşılama yaptm olmadı.. Tüpe geçtim tüpte hiç embriyo oluşacağına dair umudum yoktu ama sanırım kullandğmz ilaçlar spermi güçlendirdi.. Bu süreçte bende yumurta kalitesi için takviye kullanmştm
Şimdi kızım 4. Aynda :)

Ben hiç 40 hafta istemedm :KK70:
Hatay sıcağında doktor alacaz dediğinde önce biraz şok ve korku oldu ama 1 gn sonra ohh beeee alacakmş kurtuluorm dedm :KK70: :KK70:
38+2de pırt gitti :KK70:
Merhaba sperm için Ros testleri ve DNA hasarı testleri için süreciniz nasıl başladı öncesinde şüphe ettiğiniz bir şey var mıydı sperm sonuçlarına göre 🙏🏻
Maliyetleri nasıl oldu ve nerede yaptırdınız acaba?

Aynen öyle oldu kuzu😅
Ayy maşallah canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah gözün aydın olsun 🥰🤲

1 1mucize1umut canım nasılsın annelik nasıl gidiyor. Gogus ucu çıktı mı emiyor mu yavrucan🥰
İyiyim canım şükür ben ayaklandim bir sıkıntım yok
Aslında az da olsa çıktı göğüs ucu ama Kızım keyfine gelirse tutuyor göğsümu gelmezse tutmuyor sağıp sağıp veriyorum şimdilik sarılık da olunca aç bırakıp inatlasamiyoruz da biraz daha bu şekilde devam edicez gibi duruyor 😬

İyiyim canım şükür ben ayaklandim bir sıkıntım yok
Aslında az da olsa çıktı göğüs ucu ama Kızım keyfine gelirse tutuyor göğsümu gelmezse tutmuyor sağıp sağıp veriyorum şimdilik sarılık da olunca aç bırakıp inatlasamiyoruz da biraz daha bu şekilde devam edicez gibi duruyor 😬
Sen sürekli meme ver canım. Değisik pozisyonlar var emzirmek için onları dene. Az da olsa çıktıysa emmesiyle birlikte daha çıkar. Önce meme ver baktın emmiyor sonra sağ. Sagdigin sütü ağzına damlatirken yine memeyi tuttur bir yandan öyle çeker.

Sen sürekli meme ver canım. Değisik pozisyonlar var emzirmek için onları dene. Az da olsa çıktıysa emmesiyle birlikte daha çıkar. Önce meme ver baktın emmiyor sonra sağ. Sagdigin sütü ağzına damlatirken yine memeyi tuttur bir yandan öyle çeker.
Veriyorum canım ama önce sagiyorum mecbur çünkü bizim kız sagmay bekleyene kadar ortalığı ayağa kaldırır çok ağlıyor acıkınca

Back