• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kiz takiver süt sağma makinasıni sütte cikmiyacak belki daha çok acır😂😂😂
hiç o açıdan düşünmemiştim :D:D :D :D :D :D

Topiğimizin 1. Yılı kutlu olsun 😍 Kriel Kriel
Aa 1 yıl mı olmuş ya zaman nasıl geçmiş🥰 hepimize kutlu olsun canım💕

ayy kutlu olsun canım kızlar... iyiki varsınız :KK200:

Allah kavuştursun canım, yanına gelince nazlanıyo demek ki sana hakkından gel😄 analar çekiyo yükü tabi.

Yok benim eşim grafik tasarımcı canım, öğretmen olaydı ne iyi olurdu ders saatlerimizi ayarlardık😂
ayy ders saatlerini geç ne güzel tatil günleriniz aynı oluyor

hiç o açıdan düşünmemiştim :KK70::KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ayy kutlu olsun canım kızlar... iyiki varsınız :KK200:

ayy ders saatlerini geç ne güzel tatil günleriniz aynı oluyor
Evet tatil günleri de mühim aman ne yapayım o çalışsın ben gezerim kızımla😄😄 geçen 2 hafta memlekete gittim valla balayı gibi oldu bize🤭 aileler uzakta olunca zor oluyor.

Sen de belki yıllık izin filan patlatıp Antepe gidersin eşinin yanına😊

Sağolun kızlar 🙏🏼hepinizi tek tek alıntılıyamadım kusura bakmayın.
Dün kabus gibi bir gece geçirdik. Dün gün boyunca toplam 3 kez bez değişimi yapınca çok korktum bebeğe mama verelim bari dedik süt iyice inene kadar. O da çocuğumu mahvetti neden böyle oldu anlamadım. İlkini Kaşık biberonla verdim sonrakini philips aventin biberonuyla verdim. Ama verirken baya hava yuttu ondan mı olmuştur yoksa mamanın markasından mı ne dersiniz?
Taş gibi oldu midesi çocuğun bütün gece durmaksızın avaz avaz ağladı kıvrandı durdu bir gecede çöktüm psikolojikman 😞😞

Dün kabus gibi bir gece geçirdik. Dün gün boyunca toplam 3 kez bez değişimi yapınca çok korktum bebeğe mama verelim bari dedik süt iyice inene kadar. O da çocuğumu mahvetti neden böyle oldu anlamadım. İlkini Kaşık biberonla verdim sonrakini philips aventin biberonuyla verdim. Ama verirken baya hava yuttu ondan mı olmuştur yoksa mamanın markasından mı ne dersiniz?
Taş gibi oldu midesi çocuğun bütün gece durmaksızın avaz avaz ağladı kıvrandı durdu bir gecede çöktüm psikolojikman 😞😞
Hangi mama yi verdin canım. Birde kaç cc verdin. Aman diyeyim kaşik biberondan vazgeçme. Bir gün boyunca mi 3 cisli bez çıktı.

Belki ilk defa mama aldığı icin sindirememistir

Hangi mama yi verdin canım. Birde kaç cc verdin. Aman diyeyim kaşik biberondan vazgeçme. Bir gün boyunca mi 3 cisli bez çıktı.

Belki ilk defa mama aldığı icin sindirememistir
Hipp verdik canım. 30 cc su bir ölçek mama ile hazırladık 2 kez. Birini tam birini yarım içti. Evet tam 24 saat boyunca 3 bez. Şuan sabah 5 te çok dolu kakalı çişli bez almıştık o zamandan beri yine yok😞 nerdeyse sürekli mememde emiyor süt de indi galiba bugün ağzı beyaz sulu görüyorum ama neden yapmıyor 😞

Hipp verdik canım. 30 cc su bir ölçek mama ile hazırladık 2 kez. Birini tam birini yarım içti. Evet tam 24 saat boyunca 3 bez. Şuan sabah 5 te çok dolu kakalı çişli bez almıştık o zamandan beri yine yok😞 nerdeyse sürekli mememde emiyor süt de indi galiba bugün ağzı beyaz sulu görüyorum ama neden yapmıyor 😞
Canım tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 10 gün 15cc icmisti benim kızm. O yüzden mamayi bitirmezse üzülme. Sen mama vermeye devam et. Sarılık olmasın. Sütun artacaktir zaten. Kendi Beslenmene dikkat et

Ilk zamanlar cok oluyor canm aglamalar kıvranmalar sıkıntı yapma.. 3 ana ogun olarak. Sulu yemek olarak beslenmen lazım. Sutun artacaktır..ınsallah yardım edenın vardır.. Uykuda bol bol süt yapıyor.. Geceleri emzırmek te sut uretımını artırıyor..kendını fazla uzme ve yorma canm hepımız yasadık bunları

Sağlık ocağının verdiğini kullanma dedi doktorumuz bende kararsız kaldım. Ocean ya da fermix önerdi doktor.
Oceanın d vitaminini kullanıyorum ben de. Fıs fıs olunca çok rahat oluyor. Demiri nasıl ki?

Oceanın d vitaminini kullanıyorum ben de. Fıs fıs olunca çok rahat oluyor. Demiri nasıl ki?
Bende Oceanin d vitaminini kullaniyorum canım. Demiri de temiz içerikliymis. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye okudum doktorda onermedi. Tanıdık bir eczaneye soracam bakalım.
eczhnm eczhnm gelirse bize söylesin oceanın demiri nasıldır diye 😁

Bende Oceanin d vitaminini kullaniyorum canım. Demiri de temiz içerikliymis. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye okudum doktorda onermedi. Tanıdık bir eczaneye soracam bakalım.
eczhnm eczhnm gelirse bize söylesin oceanın demiri nasıldır diye 😁
Ben de şimdi hepsi buradada yorumlarını okudum çoğu kişi memnun ama biri yazmış içinde sodyum benzoat var şeker var diye. Neyse o benzoat bilemedim yani😄

Ben de şimdi hepsi buradada yorumlarını okudum çoğu kişi memnun ama biri yazmış içinde sodyum benzoat var şeker var diye. Neyse o benzoat bilemedim yani😄
Ayyy diyen bilen biri mi acaba doğru mu 😂
Kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
Ben bebek kuvetinde yıkıyorum canım. Filesini çıkardım. Kuvetin içine havlu koyuyorum onun üzerine yatırıp yıkıyorum

Ayyy diyen bilen biri mi acaba doğru mu 😂

Ben bebek kuvetinde yıkıyorum canım. Filesini çıkardım. Kuvetin içine havlu koyuyorum onun üzerine yatırıp yıkıyorum
Firmaya sormuş o da var evet demiş ama bilemedim canım😄

Ya ben beraber duşa giriyorum bildiğin duşun altında yıkıyorum da kayınvalidem çok şaşırdı ondan sordum. Çok erken dedi. Ama çok hoşuna gidiyor kızımın🤗

Firmaya sormuş o da var evet demiş ama bilemedim canım😄

Ya ben beraber duşa giriyorum bildiğin duşun altında yıkıyorum da kayınvalidem çok şaşırdı ondan sordum. Çok erken dedi. Ama çok hoşuna gidiyor kızımın🤗
Newvit demir damlası var birde oda temiz içerikli. O yüzden onun tadı kötüymüş biraz. Keçiboynuzu ile tad verilmiş diye okudum.

Ayy nasil yıkıyorsun ki oyle daha çok iş cikmiyor mu iki kişi birden 😂

Newvit demir damlası var birde oda temiz içerikli. O yüzden onun tadı kötüymüş biraz. Keçiboynuzu ile tad verilmiş diye okudum.

Ayy nasil yıkıyorsun ki oyle daha çok iş cikmiyor mu iki kişi birden 😂
Aklımda bulunsun canım ya işte demir olunca tadı paslı gibi oluyo illaki.

Ya tek kullanımlık bone aldım her gün saçımı ıslatmıyim diye. Suyu ayarlıyorum beraber giriyoruz. yıkayıp eşime veriyorum içeri götürüyor. hemen ben de arkasından çıkıp giydiriyorum. Çok daha kolay oluyor, hem de çok seviyor öyle🤗

Aklımda bulunsun canım ya işte demir olunca tadı paslı gibi oluyo illaki.

Ya tek kullanımlık bone aldım her gün saçımı ıslatmıyim diye. Suyu ayarlıyorum beraber giriyoruz. yıkayıp eşime veriyorum içeri götürüyor. hemen ben de arkasından çıkıp giydiriyorum. Çok daha kolay oluyor, hem de çok seviyor öyle🤗
Yorumlarına baktım tadı aşırı kötüymüş ya bebeklerine vermeden önce denemiş anneler. Şimdi yavrum onu nasıl içsin. Şeker olan biraz daha icilebilsin diye galiba 😁 her şeyi didik didik ediyoruz ne zormuş 🤔

Back