• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek acil tüp bebek transfer

hnmknr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2024
124
35
13
26
Bu gün transfer oldu ne yapmalıyım nasıl beslenen tutar nelere dıkkat etmeliyiz

Merhaba, hayırlı olsun. Beslenmeyle tüp bebeğin tutması arasında bir bağlantı yok maalesef, rahim hazırsa ve embriyo sağlıklıysa zaten tutunacaktır. Genel olarak sağlıklı beslenmekte fayda var tabi, umarım 10 gün sonra güzel haberi alırsınız :)

İnşallah ananas yemenin zararı olur mu ki bıraz yedım ama yemek iyi diyor bi yer yok dıyor anlamadın ve çok aşırı idarara çıkıyorum normal mi acaba

İnşallah ananas yemenin zararı olur mu ki bıraz yedım ama yemek iyi diyor bi yer yok dıyor anlamadın ve çok aşırı idarara çıkıyorum normal mi acaba
Ananas zararlı bir şey değil iyi olmuş yemeniz tabi ki, porsiyonu abartmadıkça sıkıntı olmaz. Kendinizi kasmayın inanın sağlıklıysa tutunuyor size, sadece ağır iş yapmayın o yeterli :)

Ananas zararlı bir şey değil iyi olmuş yemeniz tabi ki, porsiyonu abartmadıkça sıkıntı olmaz. Kendinizi kasmayın inanın sağlıklıysa tutunuyor size, sadece ağır iş yapmayın o yeterli :)
Çok teşekkür ederım ya çok sağolun Allahım dileyen isteyen herkese nasıp etsin en kısa zamanda inşAllah

Back