Tutmustur insaAllah agrilar gebelik belirtiside olabilir , bu arada bisey sorucam yasiniz kac 2 embriyo transfer edilmis doktorum bana transfer edemeyiz dedide 2 taneMerhaba ben 5 ekim de 2 tane embriyo transfer oldum bu gün 7 nci günüm bende sağ kasık ağrıları oldu son iki gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum sabah kalktığımda da hafif mide bulantım oldu sizce tutmuş mudur bu benim ilk transferim bende hiç lekelemeyin olmadı lekenme olmadığında da tutunuyorlar mı
Aslında doktorum 1 tane dedi normalde de yapmıyorlar ben ısrarla 2 istedim 25 yaşındayım sen kaç yaşındasın transfer oldun muTutmustur insaAllah agrilar gebelik belirtiside olabilir , bu arada bisey sorucam yasiniz kac 2 embriyo transfer edilmis doktorum bana transfer edemeyiz dedide 2 tane
Ben cuma gunu gidicem transfer gunum belirlemek icin 33 yasima girdim bende 35 yas alti yapmiyoz dedi doktorum 13 yillik evliyim ilk defa yumurtalarim buyudu embriyo oldu ama onceki tedavilerim ozelde oldugu icin elimde bi belgem yok tek koyarim dedi o yuzden doktorumAslında doktorum 1 tane dedi normalde de yapmıyorlar ben ısrarla 2 istedim 25 yaşındayım sen kaç yaşındasın transfer oldun mu
Bende özel bir kliniğe gidiyorum ben çoğul gebelik için imza atmıştım benim 9 tane embriyo oldu çok olduğu için istedim evet yaştan dolayı yasak benim hiçbir sorunum yok iki yıllık evliyim ama normal hiç hamile kalmadım eşimde de ufak bir sorun olduğundan direk tüp bebeğe başvurduk bu da ilk denemem tuttu mu tutmadı mı aklım hep orada beklemek çok zor Allahım size de evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı transferiniz olacakBen cuma gunu gidicem transfer gunum belirlemek icin 33 yasima girdim bende 35 yas alti yapmiyoz dedi doktorum 13 yillik evliyim ilk defa yumurtalarim buyudu embriyo oldu ama onceki tedavilerim ozelde oldugu icin elimde bi belgem yok tek koyarim dedi o yuzden doktorum
Benim daha once hic yumurtam buyumedigi olusmadigi icin tedavileri yarim kesmistik ama bu doktorum kesmedi azmetti duphaston ile destekledi vitaminlerle bende beslenmemle destekledim ilk defa toplandi yumurtalarim ilk transferim olucak insaAllahBende özel bir kliniğe gidiyorum ben çoğul gebelik için imza atmıştım benim 9 tane embriyo oldu çok olduğu için istedim evet yaştan dolayı yasak benim hiçbir sorunum yok iki yıllık evliyim ama normal hiç hamile kalmadım eşimde de ufak bir sorun olduğundan direk tüp bebeğe başvurduk bu da ilk denemem tuttu mu tutmadı mı aklım hep orada beklemek çok zor Allahım size de evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı transferiniz olacak
Ay inşallah tutar Allahım tüm isteyenlere versinBenim daha once hic yumurtam buyumedigi olusmadigi icin tedavileri yarim kesmistik ama bu doktorum kesmedi azmetti duphaston ile destekledi vitaminlerle bende beslenmemle destekledim ilk defa toplandi yumurtalarim ilk transferim olucak insaAllah
Aminnn canim aminnnn cok bekledik yolun sonuna geldim diye dusunuyorumAy inşallah tutar Allahım tüm isteyenlere versin
AminAminnn canim aminnnn cok bekledik yolun sonuna geldim diye dusunuyorumRabbim bizlerede tattirsin evlat kokusunu aminnnn
Pozitif oldu salı günü ultrason da görmeye gideceğim senin sonucun neCanım sonucun ne oldu acaba ? Bende 4 ekimde transfer olmuştum.
Pozitif oldu salı günü ultrason da görmeye gideceğim senin sonucun
Benimde pozitif çok şükür ikimizedePozitif oldu salı günü ultrason da görmeye gideceğim senin sonucun ne
Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsunBenimde pozitif çok şükür ikimizedepeki beta hcg kaç kese mi göreceksin. Ben daha gitmedim de hcg 5000 lerde benim.
1 tane embriyo transferi yapıldı benimMaşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsunben değerlerimi hemşireye attım o cağırırdı sen kaç tane embriyo transfer ettin canım
Acaba içeride ikiz mi oldu maşallah değerin yüksek bide yüksek değerler erkek diyorlar ne zaman gideceksin doktora1 tane embriyo transferi yapıldı benim
Ah ah inşallah tek yumurta ikizi gibi bir süprizle karşılaşsamAcaba içeride ikiz mi oldu maşallah değerin yüksek bide yüksek değerler erkek diyorlar ne zaman gideceksin doktora
İnşallah Allahım gönlüme göre versinAh ah inşallah tek yumurta ikizi gibi bir süprizle karşılaşsamsalı günü gideceğim inşallah keseyide görürüm. Şimdilik meraktan çatlamaya devam ediyorum.
Senin belirtilerin keseden sonra da devam ediyor mu ?
İnşallah Allahım gönlüme göre versinbende salı günü gideceğim inşallah keseyi görürüm ben 5 ekimde transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?