Tüp bebek 2022

Gulummmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
377
344
23
Merhaba ben 5 ekim de 2 tane embriyo transfer oldum bu gün 7 nci günüm bende sağ kasık ağrıları oldu son iki gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum sabah kalktığımda da hafif mide bulantım oldu sizce tutmuş mudur bu benim ilk transferim bende hiç lekelemeyin olmadı lekenme olmadığında da tutunuyorlar mı

Tutmustur insaAllah agrilar gebelik belirtiside olabilir , bu arada bisey sorucam yasiniz kac 2 embriyo transfer edilmis doktorum bana transfer edemeyiz dedide 2 tane

Aslında doktorum 1 tane dedi normalde de yapmıyorlar ben ısrarla 2 istedim 25 yaşındayım sen kaç yaşındasın transfer oldun mu
Ben cuma gunu gidicem transfer gunum belirlemek icin 33 yasima girdim bende 35 yas alti yapmiyoz dedi doktorum 13 yillik evliyim ilk defa yumurtalarim buyudu embriyo oldu ama onceki tedavilerim ozelde oldugu icin elimde bi belgem yok tek koyarim dedi o yuzden doktorum

Bende özel bir kliniğe gidiyorum ben çoğul gebelik için imza atmıştım benim 9 tane embriyo oldu çok olduğu için istedim evet yaştan dolayı yasak benim hiçbir sorunum yok iki yıllık evliyim ama normal hiç hamile kalmadım eşimde de ufak bir sorun olduğundan direk tüp bebeğe başvurduk bu da ilk denemem tuttu mu tutmadı mı aklım hep orada beklemek çok zor Allahım size de evlatlar nasip etsin inşallah kaçıncı transferiniz olacak

Benim daha once hic yumurtam buyumedigi olusmadigi icin tedavileri yarim kesmistik ama bu doktorum kesmedi azmetti duphaston ile destekledi vitaminlerle bende beslenmemle destekledim ilk defa toplandi yumurtalarim ilk transferim olucak insaAllah

Benimde pozitif çok şükür ikimizede peki beta hcg kaç kese mi göreceksin. Ben daha gitmedim de hcg 5000 lerde benim.
Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsun ben değerlerimi hemşireye attım o cağırırdı sen kaç tane embriyo transfer ettin canım

Acaba içeride ikiz mi oldu maşallah değerin yüksek bide yüksek değerler erkek diyorlar ne zaman gideceksin doktora
Ah ah inşallah tek yumurta ikizi gibi bir süprizle karşılaşsam salı günü gideceğim inşallah keseyide görürüm. Şimdilik meraktan çatlamaya devam ediyorum.
Senin belirtilerin keseden sonra da devam ediyor mu ?

İnşallah Allahım gönlüme göre versin bende salı günü gideceğim inşallah keseyi görürüm ben 5 ekimde transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…