Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2022 ekim transfer olacaklar

Ben de bugün kontrole gidicem soracağım. Ne iğnesi vurdular peki size ?
E nabızıma “ ONDAREN 8 MG/4 ML 1 AMP “ şeklinde not almışlar ilacı inanın bende bilmiyorum ama çok iyi geldi. 3 günün sonunda gözlerm açıldı resmen. Estrofemle her ilaç alınmadığı için özellikle söyledim kullandığımı ona göre bir ilaç dediler

Merhaba kızlar, nasip olursa 8 Ekım de bende transfer olacağım. Herşey yolunda giderse inşallah. Bu 3. transferım olacak. Rabbım herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın

Selam kızlar benim de bugün transfer öncesi son kontrolüm vardı. 4 ekimde transfer olacağım. Estrofemi 4e çıkardı sabah akşam 2 şer defa. Progestan fitil 2 gün sonra başlayacağım günde 3 defa. Pruloton depot iğne de haftada 2 kere buna da 2 gün sonra başlayacağım.

Selam kızlar benim de bugün transfer öncesi son kontrolüm vardı. 4 ekimde transfer olacağım. Estrofemi 4e çıkardı sabah akşam 2 şer defa. Progestan fitil 2 gün sonra başlayacağım günde 3 defa. Pruloton depot iğne de haftada 2 kere buna da 2 gün sonra başlayacağım.
Peki bu son kontrolde rahim kalinligi ne kadar olmus

Bu ilaçları neye göre ayarlıyorlar dozunu rahim kalınlığına göre mi ? Yaşınız kaç bir de belki o da etkiliyor olabilir

Bu ilaçları neye göre ayarlıyorlar dozunu rahim kalınlığına göre mi ? Yaşınız kaç bir de belki o da etkiliyor olabilir
Yaşım 34. Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum bence standart olarak ilaçları böyle veriyorlar. Bizde sorun eşimde azosperm. Bende bi sorun yok her şeyin iyi olduğunu söyleyip duruyorlar ancak olmuyor son 3 denemede

Benim de cumartesi kontrolw gidecegim o gün transfer tarihini belirleyecekler… transferden önce akupunktur iyimis diye okudum istanbulda tavsiye edebileceginiz bir yer var mi avrupa yakasi olursa iyi olur

Benim de cumartesi kontrolw gidecegim o gün transfer tarihini belirleyecekler… transferden önce akupunktur iyimis diye okudum istanbulda tavsiye edebileceginiz bir yer var mi avrupa yakasi olursa iyi olur
akupunktur ne için yapıyorlar? rahim kalışması vb. bişi mi? hiç duymamıştım

X