- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
30 +5 de 1600 Dü. Şuan tam 32 yim kaç kilo oldu bilmiyorum 33 veya 34 de kontrolüm erken gitmezsem
Benim doktorum erken dogum riskim olmama ragmen halen ayda bir kere çagırıyoruz. belki bundan sonra 2 hafta da bire düşürür bilmiyorumBeni artık 2 haftada 1 çağırıyorlar.
Sabah acile gittik, ben de ilk nst deneyimini yaşamış oldum canım. Bebiş çok rahatsız oldu cihazdan… Çok detaylı bir muayene yaptı sağolsun acildeki doktor hanım. İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yaparmış, idrar örneği verdim. Fakat herhangi bir şey çıkmadı çok şükürGünaydın canım, Braxton Hicks kasılmaları olabilir. Vücudun doğuma hazırlık yaptığı yalancı kasılmalar . Ya da karnının büyüme ağrısı olabilir. Artık çok hızlı büyüyorlar
bana da oluyor canım. hatta bazen bıcak saplanır gibi oluyor. salı günü doktor randevum var soracağım doktoraYaa kızlar benimde özellikle 2-3 gündür akşam bu saatlerde kasık ve alt karın ağrım oluyor. Halsiz düşürüyor beni… Yaşayan var mı böyle bir durumu?
en son 32 de gitmiştim o ana kadar ayda bir çağırdı. 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi. 35ten sonra nasıl cağırır bilmiyorum. henüz nst de yapmadı. 35 kontrolünde yapıcaktır sanırım.Benim doktorum erken dogum riskim olmama ragmen halen ayda bir kere çagırıyoruz. belki bundan sonra 2 hafta da bire düşürür bilmiyorum
Her doktor farklı o zamanen son 32 de gitmiştim o ana kadar ayda bir çağırdı. 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi. 35ten sonra nasıl cağırır bilmiyorum. henüz nst de yapmadı. 35 kontrolünde yapıcaktır sanırım.
Sagolasin canim sukur sancilar durduruldu rahim agzimda da kisalma olmamiş 31mmde kaldi artik kontroller haftada 1Allah yardimcin olsun canim vakti zamaninda gelir insallah.Bizi haberdar et lutfen.kendine dikkat et korkma stres yapma sakinligini koru her zaman . Dualarim seninle canim❤
Ne guzel haber maşallahhh bian once kavuşun inşallahhhpastelmom C Cide2019 merhaba arkadaslar kusura bakmayin giremedim bi sure haftada iki kere bebegin yanina gidiyoruz bide surekli 3 saatte bi sut sagiyorum sut saginca uykum geliyo falan telefonla cok ilgilenemiyorum.Bebek iyi cok sukur kendi kendine nefes aliyo cisini kakasini yapiyo anne sutuyle besleniyo sadece dogum kilosuna ulasti 1800. 2 kg olunca anneyle adaptasyon sureci baslicakmis memeyi tutunca verirler heralde bu haftayi bi gorelim dediler.cok sukur bi saglik sorunu yok kilo almasini bekliyoruz.ben de iyiyim cabuk toparlandim sukur.28 inde kontrolum var.umarim sizler de iyisinizdir.Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin bi avazda kurtarsin insallah.Bebeklerinize de saglik sihhat versin insallah ❤
Cok sukur canim en kisa zamanda saglikla kavusacaksiniz insallahpastelmom C Cide2019 merhaba arkadaslar kusura bakmayin giremedim bi sure haftada iki kere bebegin yanina gidiyoruz bide surekli 3 saatte bi sut sagiyorum sut saginca uykum geliyo falan telefonla cok ilgilenemiyorum.Bebek iyi cok sukur kendi kendine nefes aliyo cisini kakasini yapiyo anne sutuyle besleniyo sadece dogum kilosuna ulasti 1800. 2 kg olunca anneyle adaptasyon sureci baslicakmis memeyi tutunca verirler heralde bu haftayi bi gorelim dediler.cok sukur bi saglik sorunu yok kilo almasini bekliyoruz.ben de iyiyim cabuk toparlandim sukur.28 inde kontrolum var.umarim sizler de iyisinizdir.Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin bi avazda kurtarsin insallah.Bebeklerinize de saglik sihhat versin insallah ❤
Canim benim cok sukur insallah saglikla zamaninda gelecek miniklerSagolasin canim sukur sancilar durduruldu rahim agzimda da kisalma olmamiş 31mmde kaldi artik kontroller haftada 1
Benimki ayda bir diyo ama ben gelirim bundan sonra daha sik dedim bebisim 1086 gr olmus bugun gittim 28+2 yim biraz zayif sanrm:)bundan sonra hizlanir ins 10 gun sonra gidecegmmBeni artık 2 haftada 1 çağırıyorlar.
Amiin amiin inşallahh caniimCanim benim cok sukur insallah saglikla zamaninda gelecek minikler
Benimki ayda bir diyo ama ben gelirim bundan sonra daha sik dedim bebisim 1086 gr olmus bugun gittim 28+2 yim biraz zayif sanrm:)bundan sonra hizlanir ins 10 gun sonra gidecegmm
Masallah canim haklisin yediklerimize dikkat etcez ins28+0 benimkide 1 kg çıkmıştı. 1 hafta çok iyi beslendim 29+0da 1.300 çıktı. Bence dikkat et hemen toparlanıyor minikler
Maden suyu icmek gerekir dimi hic icmiyorum :)Bugün kontrole gittim. Geçen hafta 28+0 da göbek çevresi 10 günden fazla gerideydi. Kilosunda 1 kg. Ben 1 hafta boyunca hergün ,
Yarım litre süt
1 avuç kuruyemiş
Ayran yada yoğurt
3 porsiyon meyve ( 1 muz kesin)
1 maden suyu
Bol peynir, kaşar
2 ana öğün 4 -5 ara öğün şeklinde beslendim.
29+0 yani bugün 1300 gram geldi. 1 haftada 300 gram almış. Açığı baya kapatmış bir iki gün kalmış. Zaten hareketleri bile kuvvetlendi hissediyorum. Sizin en son kaç kg çıktı
Maden suyu icmek gerekir dimi hic icmiyorum :)
Kaşıntı fenaymış bol bol nemlendir orayı canımMaşallah canım darısı bana inş hiç ellemedim dahabenim sıkıntımda aynı tuvalete gece kalkmaktan uyku yok bir de her gün 1.30 gibi gece bir afakanlar basıyor nefes alamıyom gibi üzerime ağırlık geliyor Buna şükür bugünlerimize son ay sıkıntılı geçecek derlerdi hakketen ağırlaştım.bir de karnım kaşınıyor bakıyorum yırtık yok yağı kullanıyorum ama nasıl bir kaşıntı tatlı tatlı
Eveet kesinlikle grip salgını varGünaydın kızlar, dün başlayan ve bugün artış gösteren ağır bir grip geçiriyorum.eşimden bulaştı ,kendisi test yaptırdı ve negatif çıktı.ben henüz test yaptırmadım ama yaptırsam da hayatımda ne değişecek bilemedim.evdeyim yalnızım bir bakıma karantinadayım.ilaç zaten kullanamayacağımbiontech ilk dozumu 11.09 da olmuştum aşırı bir grip salgını da başladı dikkat edelim