TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sabah acile gittik, ben de ilk nst deneyimini yaşamış oldum canım. Bebiş çok rahatsız oldu cihazdan… Çok detaylı bir muayene yaptı sağolsun acildeki doktor hanım. İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yaparmış, idrar örneği verdim. Fakat herhangi bir şey çıkmadı çok şükür Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş velhasılkelam Doktorumuz da 32 haftadan sonra artık istediği zaman gelebilir hiç endişe etmeyin dedi. Umarım zamanında gelir bizim küçük civciv, yerinde iyi olsunda

Benim doktorum erken dogum riskim olmama ragmen halen ayda bir kere çagırıyoruz. belki bundan sonra 2 hafta da bire düşürür bilmiyorum
en son 32 de gitmiştim o ana kadar ayda bir çağırdı. 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi. 35ten sonra nasıl cağırır bilmiyorum. henüz nst de yapmadı. 35 kontrolünde yapıcaktır sanırım.

32+3 de ( geçen salı günü yani ) ilk nst me bağlandım , çok şükür iyiydi nst sonucu . Hafif bir sancı çıktı ama doktorum fırsat buldukça dinlen ve bol su iç dedi. Zaten hergün 3-3.5 litre su içiyorum aslında . 2 haftada bir de çağırıyor artık , her seferinde nst ye bağlanacağım . Kilosu düşük biraz baştan beri aynı şekilde gidiyor biraz yapısal birazda kordan bende plesantanın yanındns çıkıyor normalde ortasından çıkarmış , yandan çıkınca da kilo alımı biraz az olabilirmiş , çok şükür önemli birsey yok dedi doktorum hersey yolunda dedi . Son zamanlara girdik hepimiz artık , hayırlısı ile bitireceğiz inşallah

Ne guzel haber maşallahhh bian once kavuşun inşallahhh

Cok sukur canim en kisa zamanda saglikla kavusacaksiniz insallah

Benimki ayda bir diyo ama ben gelirim bundan sonra daha sik dedim bebisim 1086 gr olmus bugun gittim 28+2 yim biraz zayif sanrm:)bundan sonra hizlanir ins 10 gun sonra gidecegmm

28+0 benimkide 1 kg çıkmıştı. 1 hafta çok iyi beslendim 29+0da 1.300 çıktı. Bence dikkat et hemen toparlanıyor minikler

Maden suyu icmek gerekir dimi hic icmiyorum :)

Kaşıntı fenaymış bol bol nemlendir orayı canım

Günaydın kızlar, dün başlayan ve bugün artış gösteren ağır bir grip geçiriyorum.eşimden bulaştı ,kendisi test yaptırdı ve negatif çıktı.ben henüz test yaptırmadım ama yaptırsam da hayatımda ne değişecek bilemedim.evdeyim yalnızım bir bakıma karantinadayım.ilaç zaten kullanamayacağım biontech ilk dozumu 11.09 da olmuştum aşırı bir grip salgını da başladı dikkat edelim

Eveet kesinlikle grip salgını var eşim de bugün ses gitmiş klimanın karşısında uyuyup kalmış gece nöbette o da üzerine tuzu biberiCanım taze zencefil rende yap ister bala ister pekmeze her gün bir kaşık şıp diye keserBen her sabah sabah elma sirkesi bir yudum içiyorum çok iğrenç ama inan ki boğaz ağrım vardı kalmadı üzerine zencefil çok şükür şuan tutulmadım iyiyim.Allahım yardımcımız olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…