Tüp bebeğe ilk randevu

Kızlar bugün rahim filmimi cekildim çok şükür bir sorun çıkmadı Haziran adetiyle başlıyoruz insallah tedaviye

Kızlar bugün rahim filmimi cekildim çok şükür bir sorun çıkmadı Haziran adetiyle başlıyoruz insallah tedaviye☺
Hayirli ugurluu olsun canimm..sulu ultrasonada bakmadilarmii peki..onuda yaptirmislardi bana..ama hayirlisi beklemekte zor..

Hayirli ugurluu olsun canimm..sulu ultrasonada bakmadilarmii peki..onuda yaptirmislardi bana..ama hayirlisi beklemekte zor..
Sulu ultrason ne oluyor canım bilmiyorum onu rahim filmi çekildi daha önce normal muayeneler falan yapıldı sadece

Sulu ultrason ne oluyor canım bilmiyorum onu rahim filmi çekildi daha önce normal muayeneler falan yapıldı sadece
Rahim filmi kadar acili felan bisey degil 5 dakikalik bir olayy..bana onuda yaptirmislardi..doktorunuz gerekli gormedi demekki..rahim filmi en kotulerinden..onu atlattiysanizz..gecmis olsun.geriye yumurta toplama kismi var..bide.onun disinda sikinti yok

24.03.2020/
Kızlar tek tek okudum yazılarınızı yeni başlayanlar için de hayırlısı olsun inşallh. Benim bugün 3. Gün olmuş bile iğnelere başlayalı. Ben sanırım hala durumun farkında değilim ne ara başladık bilmiyorm 1.4 olan amh 1.26 çıktı laboratuvar farkı oluyomuş demekki. Morfoloji sorunu da düzelmiş gayet güzeller yumurta da sıkıntı yok diğer testler de normal . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Masallah canim..amh degerin guzel..kac yumurtayla basladin..tedaviye..benim 2 tane..gorundu..ama genellikle 1 tanesi gelisiyo bende hep ole oldu..

Sağda 3 solda 4 demişti ( az buldu ) ama salı günü kontrol var bakalım neler oldu

Kızlar nasıl durumlar ben kontrolden geldim, taze transfer yapıcam dedi

Merhabalar amh değerine baktırmak için adet günleri gibi özel bir gün olması gerekiyor mu? Ben kan tahlilini sabah gidip vermiştim dikkat etmeden.

Konunun takipçisiyim bende tüp bebek serüvenime başlayacağım Diyarbakır Bahçeci Zeki beyi seçtik elazığdan gidip gelicez . Genel olarak kaç defa gidiş geliş oluyor yumurta kontrolü sırasında Çok merak ediyorum sık sık gidilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…