EvetAynı doktorlami yaptırdınız 2sinide.
Hayırlısı olsun sizin güzel gelişmeleri burdan yazim okuyalım
Hayır ilk 2si fsrklı5 inide ayni hastanedemi yaptirdiniz.
Hayirli ugurluu olsun canimm..sulu ultrasonada bakmadilarmii peki..onuda yaptirmislardi bana..ama hayirlisi beklemekte zor..Kızlar bugün rahim filmimi cekildim çok şükür bir sorun çıkmadıHaziran adetiyle başlıyoruz insallah tedaviye☺
Sulu ultrason ne oluyor canım bilmiyorum onu rahim filmi çekildi daha önce normal muayeneler falan yapıldı sadeceHayirli ugurluu olsun canimm..sulu ultrasonada bakmadilarmii peki..onuda yaptirmislardi bana..ama hayirlisi beklemekte zor..
Rahim filmi kadar acili felan bisey degil 5 dakikalik bir olayy..bana onuda yaptirmislardi..doktorunuz gerekli gormedi demekki..rahim filmi en kotulerinden..onu atlattiysanizz..gecmis olsun.geriye yumurta toplama kismi var..bide.onun disinda sikinti yokSulu ultrason ne oluyor canım bilmiyorum onu rahim filmi çekildi daha önce normal muayeneler falan yapıldı sadece
Insallahhhhhh canim..Hayırlısı olsun sizin güzel gelişmeleri burdan yazim okuyalım
Basladinizmi tedaviyeHayır ilk 2si fsrklı
Sonraki 3ü fsrklı merkezlerde oldu
Hayır canım 2 haziran randevum vaar. Sadece görüşeceğimBasladinizmi tedaviye
Hayır ilk ikisi farklı5 inide ayni hastanedemi yaptirdiniz.
Tabi haklisiniz..Hayır canım 2 haziran randevum vaar. Sadece görüşeceğim
Doktor aklıma yatarsa tedavi baslayacagım.
Masallah canim..amh degerin guzel..kac yumurtayla basladin..tedaviye..benim 2 tane..gorundu..ama genellikle 1 tanesi gelisiyo bende hep ole oldu..24.03.2020/
Kızlar tek tek okudum yazılarınızı yeni başlayanlar için de hayırlısı olsun inşallh. Benim bugün 3. Gün olmuş bile iğnelere başlayalı. Ben sanırım hala durumun farkında değilim ne ara başladık bilmiyorm1.4 olan amh 1.26 çıktı laboratuvar farkı oluyomuş demekki. Morfoloji sorunu da düzelmiş gayet güzeller yumurta da sıkıntı yok diğer testler de normal . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hayır gerekmiyor .Merhabalar amh değerine baktırmak için adet günleri gibi özel bir gün olması gerekiyor mu? Ben kan tahlilini sabah gidip vermiştim dikkat etmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?