Kontrol 1, 5gün sonra bi kontrol daha 2, 3 gün sonra bir kontrol daha 3, 2 gün yumurta toplama günü 4, 3 veya 5 gün sonra da transfer 5Konunun takipçisiyim bende tüp bebek serüvenime başlayacağımDiyarbakır Bahçeci Zeki beyi seçtik elazığdan gidip gelicez . Genel olarak kaç defa gidiş geliş oluyor yumurta kontrolü sırasında Çok merak ediyorum sık sık gidilir heralde
Canım morfolojiniz kaç bide pko var mıydıKontrol 1, 5gün sonra bi kontrol daha 2, 3 gün sonra bir kontrol daha 3, 2 gün yumurta toplama günü 4, 3 veya 5 gün sonra da transfer 5yani en az 5 Allah yardımcımız olsun benim pzartesi toplanacak yumoşlar
Morfoloji 2 , yok canım pkoCanım morfolojiniz kaç bide pko var mıydı
Canım sizin de erkek faktörü mü:)Morfoloji 2 , yok canım pko
Sebepsiz interfilite deniyor benim yumurta rezervim yaşıma göre azalmış ama bunu sadece tüp bebek doktoru dedi diğer doktorlar hiç öyle söylememişti.Canım sizin de erkek faktörü mü:)
Anladım canım morfoloji sorunca sizin de bizim gibi erkek faktörü zannettim:)Sebepsiz interfilite deniyor benim yumurta rezervim yaşıma göre azalmış ama bunu sadece tüp bebek doktoru dedi diğer doktorlar hiç öyle söylememişti.
Allahım yüzümüzü güldürsün insallah her şey çok güzel gelişir sizin icinSebepsiz interfilite deniyor benim yumurta rezervim yaşıma göre azalmış ama bunu sadece tüp bebek doktoru dedi diğer doktorlar hiç öyle söylememişti.
Amin inşalahhhhh cümlemizinAllahım yüzümüzü güldürsün insallah her şey çok güzel gelişir sizin icin
Tedavin hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırızBizde Pazartesi günü Emre Bakırcıoğluna gideceğiz ilk defa çok heyecanlıyız inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Merhaba, bende Erzurumdayım. Yeni geldim buraya 5 ay oluyor. Ve ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yakup bey ile ilgili bilginiz var mı? Bünyamin börekçi yi çok duydum, eşimin iş yerindeki arkadaşı d onda tedavi görmüş çok övmüştü ama özel hastanede olması benim için kötü olduKızlar bizde 12 aydır istiyoruz ama olmuyor , sebebi eşimin degerleri düşük morfolojisi ve ileri harekette sorun var . 1 aşılama olduk ama tutmadı doktor tutar diye kesin konuşmuştu şimdi aynı tüp bebek merkezine başvuru yapmayı düşünüyoruz ama bizim burada sadcee burası var Erzurum buhara prof bünyamin börekçi ye. Ki aşılama da benim değerlerim herşeyim yumurta sayım olsun ml leri olsun cok iyi idi ve ikiz olur vs derken fisss çıktı . Şimdide bayramdan sonra başvuru yapmayı planlıyoruz eşimle . Rabbim hepimizin yavrularına kavuşmayı nasip etsin ama çok araştırdım İstanbul'da olsa idim kesinlikle Bülent tıraş a başvuru yapardımözel sektör de çalışıyoruz izin mizin yok . Ne bileyim yumurta takip süreci filan bizi çok sıkıntıya sokar İstanbul yahut başka bir ilde dua edelim lütfen birbirimize
Hsg cok acılı oluyor diyorlar en çok ondan korkuyorum. Anestezi yapıyorlar mı araştırma hastanelerinde de acaba siz nerde yaptırdınız erkek faktörlü müydü ? Yumurta toplama da neden baygın olunuyor onu bilmiyordum izleyenler varmış hatta. Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin tutunsun sana canımHsg acısız yumurta toplama zaten baygın oluyosun uyandıktan sonrada sersemlik oluyo ardından kasık ağrısı çok şu an bende . 12 yumurta toplndı 3 tanesi olgun çıkmış 2 si döllenmiş . Bekliyoruz bakalım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?