• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe ilk randevu

Konunun takipçisiyim bende tüp bebek serüvenime başlayacağım 🙂 Diyarbakır Bahçeci Zeki beyi seçtik elazığdan gidip gelicez . Genel olarak kaç defa gidiş geliş oluyor yumurta kontrolü sırasında Çok merak ediyorum sık sık gidilir heralde
Kontrol 1, 5gün sonra bi kontrol daha 2, 3 gün sonra bir kontrol daha 3, 2 gün yumurta toplama günü 4, 3 veya 5 gün sonra da transfer 5 😇 yani en az 5 Allah yardımcımız olsun benim pzartesi toplanacak yumoşlar

Kontrol 1, 5gün sonra bi kontrol daha 2, 3 gün sonra bir kontrol daha 3, 2 gün yumurta toplama günü 4, 3 veya 5 gün sonra da transfer 5 😇 yani en az 5 Allah yardımcımız olsun benim pzartesi toplanacak yumoşlar
Canım morfolojiniz kaç bide pko var mıydı

Kızlar benim amh1.2 , 8 olgun yumurta gözüküyor doktor bu değere göre beklediğim sayı buydu zaten kaliteli olmaları önemli dedi ama okuduğum yorumlarda 15-20 arası toplanmış genelde . Bide rahim duvarı 11mm nasıl sizce

Sebepsiz interfilite deniyor benim yumurta rezervim yaşıma göre azalmış ama bunu sadece tüp bebek doktoru dedi diğer doktorlar hiç öyle söylememişti.
Anladım canım morfoloji sorunca sizin de bizim gibi erkek faktörü zannettim:)

Sebepsiz interfilite deniyor benim yumurta rezervim yaşıma göre azalmış ama bunu sadece tüp bebek doktoru dedi diğer doktorlar hiç öyle söylememişti.
Allahım yüzümüzü güldürsün insallah her şey çok güzel gelişir sizin icin🙏🏽

Bizde Pazartesi günü Emre Bakırcıoğluna gideceğiz ilk defa çok heyecanlıyız inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Kızlar bizde 12 aydır istiyoruz ama olmuyor , sebebi eşimin degerleri düşük morfolojisi ve ileri harekette sorun var . 1 aşılama olduk ama tutmadı doktor tutar diye kesin konuşmuştu şimdi aynı tüp bebek merkezine başvuru yapmayı düşünüyoruz ama bizim burada sadcee burası var Erzurum buhara prof bünyamin börekçi ye. Ki aşılama da benim değerlerim herşeyim yumurta sayım olsun ml leri olsun cok iyi idi ve ikiz olur vs derken fisss çıktı . Şimdide bayramdan sonra başvuru yapmayı planlıyoruz eşimle . Rabbim hepimizin yavrularına kavuşmayı nasip etsin ama çok araştırdım İstanbul'da olsa idim kesinlikle Bülent tıraş a başvuru yapardım :( özel sektör de çalışıyoruz izin mizin yok . Ne bileyim yumurta takip süreci filan bizi çok sıkıntıya sokar İstanbul yahut başka bir ilde dua edelim lütfen birbirimize
Merhaba, bende Erzurumdayım. Yeni geldim buraya 5 ay oluyor. Ve ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yakup bey ile ilgili bilginiz var mı? Bünyamin börekçi yi çok duydum, eşimin iş yerindeki arkadaşı d onda tedavi görmüş çok övmüştü ama özel hastanede olması benim için kötü oldu

Merhabalar tedavilerimiz hayırla sonuçlanır inşallah.. Bende haziran sonu başlıyorum inşallah. Gaziantep novafertil ruşen atmaca 'ya 😊

Merhaba bende Erzurumda yakup beye tüp bebek için başlamayı düşünüyorum giden ve tüp bebek yaptıran hanımlar lütfen yardımcı olabilir mi ? Zaten tüp bebek sürecinden korkuyorum birde yakup bey sinirliymiş ondan daha cok korkmaya başladım hani nasıl ilerliyor süreç en başından en sonuna kadar biri anlatabilir mi lütfen ? Hsg mesela kendisi mi cekiyor anestezi veriyorlar mı ? Ayrıca yumurta kontrol asamasında vs su korkunç bacakları ayıran koltuğa mı oturtuyorlar ? Hangi süreçlerinde neler yasadınız anlatır mısınız rica etsem eminim benim gibi tedirgin cok kişiye yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkür ederim

Hsg acısız yumurta toplama zaten baygın oluyosun uyandıktan sonrada sersemlik oluyo ardından kasık ağrısı çok şu an bende . 12 yumurta toplndı 3 tanesi olgun çıkmış 2 si döllenmiş . Bekliyoruz bakalım nasipse

Hsg acısız yumurta toplama zaten baygın oluyosun uyandıktan sonrada sersemlik oluyo ardından kasık ağrısı çok şu an bende . 12 yumurta toplndı 3 tanesi olgun çıkmış 2 si döllenmiş . Bekliyoruz bakalım nasipse
Hsg cok acılı oluyor diyorlar en çok ondan korkuyorum. Anestezi yapıyorlar mı araştırma hastanelerinde de acaba siz nerde yaptırdınız erkek faktörlü müydü ? Yumurta toplama da neden baygın olunuyor onu bilmiyordum izleyenler varmış hatta. Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğin tutunsun sana canım

Hag de ben hiç acı hissetmedim korkma. Yumurta toplanırken genel anestezi veriliyor herkes için böyle diye biliyorm ondan da korkma . Sadece bebeğine kavuşmaya odaklan . Bizimki sebepsiz kısırlık. Bahçecide yaptırdım ben ilk denemem olacak.

Erzurumda tedavi görüyorum bayanlar sorularınız için mesaj atabilirsiniz

Back