• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe ilk randevu

Aynen canim..benim ilkinde yumurtam erken catladi tedaviye baslayamadik..2.sinde catlamadi dollendide..transferde oldu ama tutunmadi..2 sindede 2 yumurtyla basladim ignelere..ama sadece 1 tanesi olhunlasti..simdi dun yine kontrole gittim yine 2 yumurta gorundu..ama igneleri arttirdi doktorum.dun basladim ignelere..buhun 2. Gunum olucak.bilmiyorum bu sefer yumurta sayim artarmii
hadi yaa :( ben 3 defa kendiliğimden gebelik geçirdim..ama 4 aydır olmuyor adetlerim de bozuldu ilaçsız gelmiyor :( inşallah bu tedavinde güzel sonuç alırsın:dua:
Canim uzulme birde..benim amh 0.38 idi..ilk denememde olmadi..keske dusuk yasamasaydin..ama herserde bi hair vardir.her hayirdada bir ser.kismet degilmis..insallah simdii cok guzel alicazz hep birlikte..
senin de düşükmüş ama normal de olabilir benden iyi yine :( elbette vardır bi hayır...dr dedi zaten başka yumurtan çıkmaz dedi bu da boş çıkablir dedi sağolsun çok olumlu çok :olamaz:

hadi yaa :KK43: ben 3 defa kendiliğimden gebelik geçirdim..ama 4 aydır olmuyor adetlerim de bozuldu ilaçsız gelmiyor :KK43: inşallah bu tedavinde güzel sonuç alırsın:dua:

senin de düşükmüş ama normal de olabilir benden iyi yine :KK43: elbette vardır bi hayır...dr dedi zaten başka yumurtan çıkmaz dedi bu da boş çıkablir dedi sağolsun çok olumlu çok :olamaz:
Ne guzel dogal yolla kalabiliyo olmaniz..hic korkmayin o yuzden..ben hic dogal yolla kalamadim malesef..

Altına kaçıracak gibi mi oluyor insan ya birde anesteziden uyanınca hemen gidesin geliyor mu wcye😂
Yoo hemsireler cok sikismaniza gerek yok dedi bana..bana anestezi vermediler..o yuzden biraz acili oldu.1 emriyo oldugu icin vermemisler...1 den fazla embriyosu olnlara veriliyomus..anestezi..bitane arkadasa verdiler..5-10 dakka icinde uyanip normale donmustu

hadi yaa :KK43: ben 3 defa kendiliğimden gebelik geçirdim..ama 4 aydır olmuyor adetlerim de bozuldu ilaçsız gelmiyor :KK43: inşallah bu tedavinde güzel sonuç alırsın:dua:

senin de düşükmüş ama normal de olabilir benden iyi yine :KK43: elbette vardır bi hayır...dr dedi zaten başka yumurtan çıkmaz dedi bu da boş çıkablir dedi sağolsun çok olumlu çok :olamaz:
Benim anlamadigim siz 3 kere gebelik yasadiginiz donemlerde amh inizi hatirliyormusunuz....amh degerlerimiz keske dusuk cikmasaydi..ama benim bir tanidigim 0.01 amhla hamile kaldi..bebsini kucagina aldi...umutsuzluga kapilmayin..

Benim anlamadigim siz 3 kere gebelik yasadiginiz donemlerde amh inizi hatirliyormusunuz....amh degerlerimiz keske dusuk cikmasaydi..ama benim bir tanidigim 0.01 amhla hamile kaldi..bebsini kucagina aldi...umutsuzluga kapilmayin..
Yok canım hiç o hormonlar dan falan da haberim yoktu yumurtlama yı bile bilmiyordum🥴2 ay arayla gebe kaldım zaten ilk ikisine. Dr lar olur olur normal ilk düşükler dedi hep. Sonra genetik yaptırdık 6 ay da salak gibi öyle korunduk. En son Ekim de adetim 15 gün gecikti. O zaman ailevi büyük sıkıntılar yaşamıştık aşırı üzülüp ağlamıştım kaç gün. Ondan gecikti zaten. Sonra Dr gittik işte tarlusal verdi hormonlara amh ya o zaman bakıldı. Aşılama başlamıştı yine gebe kaldım. Pıhtılaşma iğnesi ilaç falan hepsini kullandık kalp atışını duyduk ancak 8+5 de kalbi gelişimi durdu

Yok canım hiç o hormonlar dan falan da haberim yoktu yumurtlama yı bile bilmiyordum🥴2 ay arayla gebe kaldım zaten ilk ikisine. Dr lar olur olur normal ilk düşükler dedi hep. Sonra genetik yaptırdık 6 ay da salak gibi öyle korunduk. En son Ekim de adetim 15 gün gecikti. O zaman ailevi büyük sıkıntılar yaşamıştık aşırı üzülüp ağlamıştım kaç gün. Ondan gecikti zaten. Sonra Dr gittik işte tarlusal verdi hormonlara amh ya o zaman bakıldı. Aşılama başlamıştı yine gebe kaldım. Pıhtılaşma iğnesi ilaç falan hepsini kullandık kalp atışını duyduk ancak 8+5 de kalbi gelişimi durdu
Cok uzuldumm..maleseff agir travmalar..sterslerde yumurta gelisimini etkilwyen faktorler oldugunu duymuatum..stres maleseff hayatin getirdikleri..ama bizim yumurtalarimizi inanilmaz etkiliyo..bu tedavinin kendisi zaten basli basina insani strese sokan bir durum..hele hele olumsuz sonuclari insani inanilmaz sarsiyo..allah bizlere sabir versinn...enerji versin canim..🤗🤗

Cok uzuldumm..maleseff agir travmalar..sterslerde yumurta gelisimini etkilwyen faktorler oldugunu duymuatum..stres maleseff hayatin getirdikleri..ama bizim yumurtalarimizi inanilmaz etkiliyo..bu tedavinin kendisi zaten basli basina insani strese sokan bir durum..hele hele olumsuz sonuclari insani inanilmaz sarsiyo..allah bizlere sabir versinn...enerji versin canim..🤗🤗
Rabbim Bi daha ne başkasına ne bana yaşatmasın öylesin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu versin inşallah 🤗

Yoo hemsireler cok sikismaniza gerek yok dedi bana..bana anestezi vermediler..o yuzden biraz acili oldu.1 emriyo oldugu icin vermemisler...1 den fazla embriyosu olnlara veriliyomus..anestezi..bitane arkadasa verdiler..5-10 dakka icinde uyanip normale donmustu
Ya gerçekten mi anestesiziz dayanirmiyım dayanamam banada tek koyarlar heralde isteğe bağlı mi koyuluyor embriyo

Sanirim belli bir yasin ustunde olanlara..birden fazla koyuluyor..benim zaten 1 tane vardi..2 tane olsa 2 sinide koydururdum ...yasim 39 cunki..
Benim yaş 24 bana 1 tane koyarlar heralde gerçi isteyen koyduruyormus ama nasıl koyuluyor bilemedim yaş önemli ozmn

Benim yaş 24 bana 1 tane koyarlar heralde gerçi isteyen koyduruyormus ama nasıl koyuluyor bilemedim yaş önemli ozmn
Yani soyle biliyorum hem yas onemli..hemde durumunuz onemli eger erken menopoz vs gibi durumunuz varsada butun bunlara bakararkta birden fazla koyabiliyorlarr

Yani soyle biliyorum hem yas onemli..hemde durumunuz onemli eger erken menopoz vs gibi durumunuz varsada butun bunlara bakararkta birden fazla koyabiliyorlarr
InsaAllah hepimiz istediğinize kavusuruz rabbimin izniyle burdan gelişmeleri yazalım siz başlamış miydiniz suan da

Rabbim gönlünüzden geçeni size versin ilk deneme mi birde hangi şehirde yaptiriyorsunuz tüp bebegi
Amin.cumlemize insallah.2.deneme sayilir.bi negatif deneme oldu..bi denemenin birinde yumurtam erken catladi..bundada dun basladim..bakalim..kontrol carsamba..

Kızlar bizde 12 aydır istiyoruz ama olmuyor , sebebi eşimin degerleri düşük morfolojisi ve ileri harekette sorun var . 1 aşılama olduk ama tutmadı doktor tutar diye kesin konuşmuştu şimdi aynı tüp bebek merkezine başvuru yapmayı düşünüyoruz ama bizim burada sadcee burası var Erzurum buhara prof bünyamin börekçi ye. Ki aşılama da benim değerlerim herşeyim yumurta sayım olsun ml leri olsun cok iyi idi ve ikiz olur vs derken fisss çıktı . Şimdide bayramdan sonra başvuru yapmayı planlıyoruz eşimle . Rabbim hepimizin yavrularına kavuşmayı nasip etsin ama çok araştırdım İstanbul'da olsa idim kesinlikle Bülent tıraş a başvuru yapardım :( özel sektör de çalışıyoruz izin mizin yok . Ne bileyim yumurta takip süreci filan bizi çok sıkıntıya sokar İstanbul yahut başka bir ilde dua edelim lütfen birbirimize

Back