• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe ilk randevu

Erzurumda tedavi görüyorum bayanlar sorularınız için mesaj atabilirsiniz

lütfen süreç hakkında tecrübelerini anlatır mısın canım inan ben cok korkuyorum tüp bebeğin özellikle hsg aşamasından. Micro tese konusunda da Erzurum ne kadar başarılı kestiremiyoruz. Başlamak için hastaneyi arıyoruz ama ulaşılmıyor bu süreçte de araştırma yapmak istiyoruz. Siz Erzurum’da kime tedavi oluyorsunuz yardımcı olur musunuz

Hag de ben hiç acı hissetmedim korkma. Yumurta toplanırken genel anestezi veriliyor herkes için böyle diye biliyorm ondan da korkma . Sadece bebeğine kavuşmaya odaklan . Bizimki sebepsiz kısırlık. Bahçecide yaptırdım ben ilk denemem olacak.
İnşallah hayırla kavusursun bebeğine canım benim bizde şehir dışı daha masraflı olacak diye Erzurumda yapalım diyoruz ama korku ve soru işaretleri var tabi bahçeci ve memorial araştırdık ama biraz fazla geldi 30 bin civarı oluyordu tese dondurma vs ilaçlar da vae zaten oyüzden umarım burayla da halledebiliriz. Bende öyle düşünüyorum bebeğimi düşüneyim diye ama normalde alttan muayene olamazken şimdi bu asamalardan nasıl gecicem hiç bilmiyorum bu da benim sınavım heralde diyorum

lütfen süreç hakkında tecrübelerini anlatır mısın canım inan ben cok korkuyorum tüp bebeğin özellikle hsg aşamasından. Micro tese konusunda da Erzurum ne kadar başarılı kestiremiyoruz. Başlamak için hastaneyi arıyoruz ama ulaşılmıyor bu süreçte de araştırma yapmak istiyoruz. Siz Erzurum’da kime tedavi oluyorsunuz yardımcı olur musunuz
Merhaba

Merhaba sizi korkutmak istemem ama ben 1,5 yıl önce özel bir hastanede hsg çektirdim. Doktorum anesteziye gerek yok acı okuyor ama anlık geçiyor dedi. Ama çok zorlandım çok yoğun bir adet sancısı gibi tarif edebilirim.Hatta sakinleştirici iğne vurdular. Çekilmeden önce yine forumdan bir sürü mesaj okumuştum. Sanırım beklentim bu kadar yoğun bir acı olmadığı için çok zorlandım. Bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gidicem. Doktor tekrar hsg isterse kesinlikle anestezili yaptırırım

Yakup hocaya tedavi oluyorum hiç bir sıkıntım yok çok memnum hag istanbulda çektirdim sanırım buharada acısız cekiuolarmis benim şuan dondurulmusum var transfer için hastanenin açılmasını bekliyorum hemşirelerde bana göre çok iyi olumsuz konuşanlara var ama iyi bakarsan iyi görürsün süreç anlatım biraz adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun orda sıraya gidiyosun hemşireler neden geldiğini duruyo yaşın adetin kaçıncı günündesin sonra kan aliyo tekrar muayene odasının önünde sıraya sokuyo ilk önce alttan muayene ediyo sonra doktorla görüşüyorum ilaç yaziyo sekterlikten isletiyorsun rapor çıkarıyorum aşılamasa hemen cikiyo tüp bebekte şartları var evrak getiriyorum oda genelde aynı gün çıkıyor sana takip kağıdı veriyosun ne zaman geleceğine dair ilaç kullanımını hemşireler gösteriyor herkesle iyi geçinmeye bak onlara ihtiyacın var unutma ilaç kullanırken tüp bebekte hergun kan veriyosun öğleden sonra kan çıkıyor alttan muayeneyle ilacın dozu ayarlanıyor ilaçlar ilk önce korkabilirsin iğne olduğu için zamanla alışıyorsun saatleri çok önemli unutma daha sonra sana gün veriyorlar ipi için sedye bezi alıyosun 20 tl gibi bişeydi herhalde yanına yiyecek alıyosun eşin sperm örneği veriyo 812 tl sanırım ödeme yapiyo içeri alıyorlar 2 kişilik ve 4 kişilik oda var öncesinde damar yolunu açıyorlar sıra gelince çatala çıkarıyorlar bi kaç soru soruyorlar bayiliyosun bayılmadan önce rahmine biseyler yapıyolar altın çıplak oluyo üstün kapalı zaten bi elbise veriyolar komple ciplakken onu giyiyosun bi kalkıyorum hiç bişey olmamış adet ağrısı kadar en fazla agrım olabilir hiç olmayadabilir benim olmadı kaç yumurta toplandı kaç tanesi kalite onu soyluyolar evine gidiyosun bi kaç gün sonra arıyolar kaçı döllenmiş diye hastaneye gidiyosun kaç tane dollenirse dillensin toplamda 215 tl para yatırıyorum dondurmak için bu ücret eşinle imza atıyorum bitkiyo doktor en az 2 ay sonra tekrar gel diyo adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun transferi bilmiyorum nasıl oluyo çok detaylı anlattım 150 kusur 1 kere muayene ücreti ödeyip makbuz getiriyorum bunlar raporlu ücretler başka sorun varsa sorabilirsin

Yakup hocaya tedavi oluyorum hiç bir sıkıntım yok çok memnum hag istanbulda çektirdim sanırım buharada acısız cekiuolarmis benim şuan dondurulmusum var transfer için hastanenin açılmasını bekliyorum hemşirelerde bana göre çok iyi olumsuz konuşanlara var ama iyi bakarsan iyi görürsün süreç anlatım biraz adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun orda sıraya gidiyosun hemşireler neden geldiğini duruyo yaşın adetin kaçıncı günündesin sonra kan aliyo tekrar muayene odasının önünde sıraya sokuyo ilk önce alttan muayene ediyo sonra doktorla görüşüyorum ilaç yaziyo sekterlikten isletiyorsun rapor çıkarıyorum aşılamasa hemen cikiyo tüp bebekte şartları var evrak getiriyorum oda genelde aynı gün çıkıyor sana takip kağıdı veriyosun ne zaman geleceğine dair ilaç kullanımını hemşireler gösteriyor herkesle iyi geçinmeye bak onlara ihtiyacın var unutma ilaç kullanırken tüp bebekte hergun kan veriyosun öğleden sonra kan çıkıyor alttan muayeneyle ilacın dozu ayarlanıyor ilaçlar ilk önce korkabilirsin iğne olduğu için zamanla alışıyorsun saatleri çok önemli unutma daha sonra sana gün veriyorlar ipi için sedye bezi alıyosun 20 tl gibi bişeydi herhalde yanına yiyecek alıyosun eşin sperm örneği veriyo 812 tl sanırım ödeme yapiyo içeri alıyorlar 2 kişilik ve 4 kişilik oda var öncesinde damar yolunu açıyorlar sıra gelince çatala çıkarıyorlar bi kaç soru soruyorlar bayiliyosun bayılmadan önce rahmine biseyler yapıyolar altın çıplak oluyo üstün kapalı zaten bi elbise veriyolar komple ciplakken onu giyiyosun bi kalkıyorum hiç bişey olmamış adet ağrısı kadar en fazla agrım olabilir hiç olmayadabilir benim olmadı kaç yumurta toplandı kaç tanesi kalite onu soyluyolar evine gidiyosun bi kaç gün sonra arıyolar kaçı döllenmiş diye hastaneye gidiyosun kaç tane dollenirse dillensin toplamda 215 tl para yatırıyorum dondurmak için bu ücret eşinle imza atıyorum bitkiyo doktor en az 2 ay sonra tekrar gel diyo adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun transferi bilmiyorum nasıl oluyo çok detaylı anlattım 150 kusur 1 kere muayene ücreti ödeyip makbuz getiriyorum bunlar raporlu ücretler başka sorun varsa sorabilirsin
Teşekkür ederim çok güzel detaylı anlatmışsınız dilerim sizin transferiniz de başarılı olur ve bebeğinize kavuşursunuz. Ben çok korkuyorum çikolata kistim de var bunun için daha önce Yakup beye gittiğimde alttan muayene etmişti ilk ve son o oldu çok korkuyorum şimdi alttan muayeneden bu kadar korkarken nasıl bu işlemlerden geçicem onu bilemiyorum işte bizim bide benim yumurta toplama günümde TESEmiz olacak buyüzden biraz değişkenlik olur tabi Allah yardımcımız olsun bide işte Yakup bey hsg işlemini anestezisiz derse ondan çok korkuyorum çünkü aksini isteyemiyorsun ben hsg günü sakinleştirici bile almayı düşünüyorum ekstradan

Merhaba bende Erzurumda yakup beye tüp bebek için başlamayı düşünüyorum giden ve tüp bebek yaptıran hanımlar lütfen yardımcı olabilir mi ? Zaten tüp bebek sürecinden korkuyorum birde yakup bey sinirliymiş ondan daha cok korkmaya başladım hani nasıl ilerliyor süreç en başından en sonuna kadar biri anlatabilir mi lütfen ? Hsg mesela kendisi mi cekiyor anestezi veriyorlar mı ? Ayrıca yumurta kontrol asamasında vs su korkunç bacakları ayıran koltuğa mı oturtuyorlar ? Hangi süreçlerinde neler yasadınız anlatır mısınız rica etsem eminim benim gibi tedirgin cok kişiye yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkür ederim
Kesinlikle bünyamin beye gitmelisin.Yakup bey adam yerine koyup yüzüne bakmıyor bile.Bünyamin hoca sohbet ediyor rahatlatıyor.

h
Evet ama Bünyamin bey Buhara’ya geçmiş bu sebeple Yakup beye tedavi olacağım sanırım
hayır canım geri geldi araştırmaya.daha pazartesi gittim kendisine aşılamaya başladık.Cuma günü tekrar kontrolum var.Bence bünyamin beye gitmelisin

Bu hsg olayı sanırım kişiden kişiye değişiyor ben de anestezisiz çektirdim hatta burda okudum korka korka gittim evet yoğun bir adet sancısı cekiyorsun ama 10 saniye çok kısa bir süre ben gittiğinde iyi ki anestezi almamışım dedim

h
hayır canım geri geldi araştırmaya.daha pazartesi gittim kendisine aşılamaya başladık.Cuma günü tekrar kontrolum var.Bence bünyamin beye gitmelisin
Gerçekten mi canım suan bana en güzel haberi verdin diyebilirim sana kesin mi peki okadar mutlu oldum ki rabbimde seni mutlu etsin 🤗 peki tüp bebek merkezini arıyorum acan yok başladılar mı çalışmaya

Bu hsg olayı sanırım kişiden kişiye değişiyor ben de anestezisiz çektirdim hatta burda okudum korka korka gittim evet yoğun bir adet sancısı cekiyorsun ama 10 saniye çok kısa bir süre ben gittiğinde iyi ki anestezi almamışım dedim
Bilmiyorum ki canım yaa inşallah bende rahatça atlatırım benim çikolata kistim var her ay adetimin ilk günü zaten dayanılmaz bir ağrım oluyor muhtemelen öyle bir ağrıdır ozaman ama işte o spektrum denilen sey beni acayip rahatsız ediyor

Bilmiyorum ki canım yaa inşallah bende rahatça atlatırım benim çikolata kistim var her ay adetimin ilk günü zaten dayanılmaz bir ağrım oluyor muhtemelen öyle bir ağrıdır ozaman ama işte o spektrum denilen sey beni acayip rahatsız ediyor
Bana önce metal taktılar rahatsız oldum söyledim plastikle değiştirdi rahat ettim

Hmm nerde yaptırdın ki canım öyle isteğe bağlı değiştireceklerini hiç sanmıyorum araştırma hastanesinde
Memorialde yaptırdım ben canım tedavimi de orda oluyorum doktorum kendisi cekti araştırmada nasıl olur bilmiyorum tabi

Memorialde yaptırdım ben canım tedavimi de orda oluyorum doktorum kendisi cekti araştırmada nasıl olur bilmiyorum tabi
Araştırmada cok secenek olduğunu sanmıyorum canım ya. Allah hayırla evlatlarımıza kavustursun inşallah. Memorial araştırmıştım bulunduğumuz ilde yok buyüzden gidemedik ama İyi şeyler okudum hep umarım senin içinde olumlu olur

Araştırmada cok secenek olduğunu sanmıyorum canım ya. Allah hayırla evlatlarımıza kavustursun inşallah. Memorial araştırmıştım bulunduğumuz ilde yok buyüzden gidemedik ama İyi şeyler okudum hep umarım senin içinde olumlu olur
İnsallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun hayırlısıyla insallah🥰

Back