Yakup hocaya tedavi oluyorum hiç bir sıkıntım yok çok memnum hag istanbulda çektirdim sanırım buharada acısız cekiuolarmis benim şuan dondurulmusum var transfer için hastanenin açılmasını bekliyorum hemşirelerde bana göre çok iyi olumsuz konuşanlara var ama iyi bakarsan iyi görürsün süreç anlatım biraz adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun orda sıraya gidiyosun hemşireler neden geldiğini duruyo yaşın adetin kaçıncı günündesin sonra kan aliyo tekrar muayene odasının önünde sıraya sokuyo ilk önce alttan muayene ediyo sonra doktorla görüşüyorum ilaç yaziyo sekterlikten isletiyorsun rapor çıkarıyorum aşılamasa hemen cikiyo tüp bebekte şartları var evrak getiriyorum oda genelde aynı gün çıkıyor sana takip kağıdı veriyosun ne zaman geleceğine dair ilaç kullanımını hemşireler gösteriyor herkesle iyi geçinmeye bak onlara ihtiyacın var unutma ilaç kullanırken tüp bebekte hergun kan veriyosun öğleden sonra kan çıkıyor alttan muayeneyle ilacın dozu ayarlanıyor ilaçlar ilk önce korkabilirsin iğne olduğu için zamanla alışıyorsun saatleri çok önemli unutma daha sonra sana gün veriyorlar ipi için sedye bezi alıyosun 20 tl gibi bişeydi herhalde yanına yiyecek alıyosun eşin sperm örneği veriyo 812 tl sanırım ödeme yapiyo içeri alıyorlar 2 kişilik ve 4 kişilik oda var öncesinde damar yolunu açıyorlar sıra gelince çatala çıkarıyorlar bi kaç soru soruyorlar bayiliyosun bayılmadan önce rahmine biseyler yapıyolar altın çıplak oluyo üstün kapalı zaten bi elbise veriyolar komple ciplakken onu giyiyosun bi kalkıyorum hiç bişey olmamış adet ağrısı kadar en fazla agrım olabilir hiç olmayadabilir benim olmadı kaç yumurta toplandı kaç tanesi kalite onu soyluyolar evine gidiyosun bi kaç gün sonra arıyolar kaçı döllenmiş diye hastaneye gidiyosun kaç tane dollenirse dillensin toplamda 215 tl para yatırıyorum dondurmak için bu ücret eşinle imza atıyorum bitkiyo doktor en az 2 ay sonra tekrar gel diyo adetin 2 yada 3 günü gidiyorsun transferi bilmiyorum nasıl oluyo çok detaylı anlattım 150 kusur 1 kere muayene ücreti ödeyip makbuz getiriyorum bunlar raporlu ücretler başka sorun varsa sorabilirsin