- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
düşük kasımda 0,21 di şimdi dibi mi gördü bilmiyorum adet de olamaz oldum ilaçsız çünküÜzülme canım daha başındasın hiç belli olmaz o bir yumurtan bebeğini getirir umudunu yitirme amh düşük mü senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşük kasımda 0,21 di şimdi dibi mi gördü bilmiyorum adet de olamaz oldum ilaçsız çünküÜzülme canım daha başındasın hiç belli olmaz o bir yumurtan bebeğini getirir umudunu yitirme amh düşük mü senin ?
Hayirlisi olsun canim..bende dun basladim..tedaviyee..mumkun oldugunca stres ve endise yasamamamya calisin olurmu..Arkadaşlar merhaba yarın ilk tüp bebek merkezine muayeneme başlıyorum bu süreci birlikte yaşamak ve paylaşmak isteyenler burda toplanalım . Çok heyacanlı stresli ve endişeliyim şimdiden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Buhafta itibariyle acildi..tedaviler yeni basladi diye biliyorumKizlar tüp bebek merkezleri açıldımı
Pardon raporlu fiyatlar mi bunlar..İnsallah canım Kuzum bizim ilaçlar hariç 7.790 lira merkez istedi 300 lira ilk muayeneye verdik 650 de rahim filmine vericez
Çok iyi bi haber oldu sonunda başlayacağımBuhafta itibariyle acildi..tedaviler yeni basladi diye biliyorum
Rabbim vereceğini bilir canım sen hiç endişe etme bol bol dua et ve inanmaktan vazgeçmedüşük kasımda 0,21 di şimdi dibi mi gördü bilmiyorum adet de olamaz oldum ilaçsız çünkü
Yok canım raporumuz yok bizimPardon raporlu fiyatlar mi bunlar..
Canim oncelikle hayirli olsun insallah tedavin..bende dun basladim igenelere carsambaya kadar kullanicam..kontrol gunum carsamba..banada gonalf merional genotropin verildi..ilk 5 gun son 2 gunde cetrotide kullanicam..150mg verilmesinin sebebi sanirim cok hizli buyumesin diye..cunki benim daha once basima gelmisti..300 luk yapmistim yumurtam 17mm yken catladi tedavi yarim kalmisti..hemen arkasindan denemedede 150mg verildi..catlamadi..akabininde transeferimde oldu..ama yumurtam 2. Kalite cikti..olmadi..suan tekrar basladik ilkinde sadece gonalf kullanmistim..birde cetrotide..bu denemede igne sayimi artirdilar..yukardaki igneler verildi..doktorumun dedigine gore rahmimde problem yok..sorun yumurtam 1 tane yani az olusmasi..ve kalitesiz olmasi..Kızlar merhaba bugün ilk muayeneme gittim (adetin 2.günü) benim amh 1.4 tü doktorum bu değere göre yumurta sayını az gördüm testi bide burda tekrarlayalım bir yanlışlık olabilir dedi kafamı karıştırdı biraz ama genel durum iyi, rahim güzel yumurtalar var , gonal f ve merional +femara başlattı . 5 gün sonra kontrole gel dedi . Gonal f 150mg başlattı yüksek mi düşük mü sizce bu doz ? Şimdilik böyle bakalım zamanla neler olacak (Bismillahirrahmanirrahim)
Benimde haftaya carsamba sanirim..bayram tatili ve yasak etken olmustur..Ne güzel canım bakarsın sen benden önce güzel haberler alırsın
2 güne yada 4 güne 1 gitmiyor musun kontrole canım
Sizindemi 1 yumurta..benimde 1 yumurta vardi..fakat kalitesiz cikti subat sonundaki tup bebek transferinde tutunmadi..saglik olsun..allah sabir versin ..insanin psikolojisi inanilmaz etkileniyor..bu sureclerde..düşük kasımda 0,21 di şimdi dibi mi gördü bilmiyorum adet de olamaz oldum ilaçsız çünkü
Insallahhh..hayirlii olur..suaralar yogunluk olmadigini gordum en azindan kendi merkezimde..eger dusunuyosaniz hemen randevu alin derim..cunki doluluk oldugunda daha zor oluyoÇok iyi bi haber oldu sonunda başlayacağım
seninde mi bi tane yumurtan varCanim oncelikle hayirli olsun insallah tedavin..bende dun basladim igenelere carsambaya kadar kullanicam..kontrol gunum carsamba..banada gonalf merional genotropin verildi..ilk 5 gun son 2 gunde cetrotide kullanicam..150mg verilmesinin sebebi sanirim cok hizli buyumesin diye..cunki benim daha once basima gelmisti..300 luk yapmistim yumurtam 17mm yken catladi tedavi yarim kalmisti..hemen arkasindan denemedede 150mg verildi..catlamadi..akabininde transeferimde oldu..ama yumurtam 2. Kalite cikti..olmadi..suan tekrar basladik ilkinde sadece gonalf kullanmistim..birde cetrotide..bu denemede igne sayimi artirdilar..yukardaki igneler verildi..doktorumun dedigine gore rahmimde problem yok..sorun yumurtam 1 tane yani az olusmasi..ve kalitesiz olmasi..
benden önce davrandınSizindemi 1 yumurta..benimde 1 yumurta vardi..fakat kalitesiz cikti subat sonundaki tup bebek transferinde tutunmadi..saglik olsun..allah sabir versin ..insanin psikolojisi inanilmaz etkileniyor..bu sureclerde..
Aynen canim..benim ilkinde yumurtam erken catladi tedaviye baslayamadik..2.sinde catlamadi dollendide..transferde oldu ama tutunmadi..2 sindede 2 yumurtyla basladim ignelere..ama sadece 1 tanesi olhunlasti..simdi dun yine kontrole gittim yine 2 yumurta gorundu..ama igneleri arttirdi doktorum.dun basladim ignelere..buhun 2. Gunum olucak.bilmiyorum bu sefer yumurta sayim artarmiiseninde mi bi tane yumurtan var
benden önce davrandın
Bu pazartesi başlamış ve haftaya gel demiş bu hafta hafta ici yasak yok en azından yumurtanın durumu icin 2 güne bir bakmasi lazım ne durumda büyüyor diye her doktorun farklı olabilir benim doktorum 2 güne bir veya 4 güne bir çağırıyordu o yüzden sordum arkdasa .Benimde haftaya carsamba sanirim..bayram tatili ve yasak etken olmustur..
Canim uzulme birde..benim amh 0.38 idi..ilk denememde olmadi..keske dusuk yasamasaydin..ama herserde bi hair vardir.her hayirdada bir ser.kismet degilmis..insallah simdii cok guzel alicazz hep birlikte..düşük kasımda 0,21 di şimdi dibi mi gördü bilmiyorum adet de olamaz oldum ilaçsız çünkü
Malesef canım benim raporlu olacağı icin hazırlamam gereken evraklar var ve kardiyoloji randevum nisanın 13undeydi koranadan dolayı hazirana ertelendi bekliyorum o yüzden sonrası insaAllah temmuz gibi başlarım bendeInsallahhh..hayirlii olur..suaralar yogunluk olmadigini gordum en azindan kendi merkezimde..eger dusunuyosaniz hemen randevu alin derim..cunki doluluk oldugunda daha zor oluyo
Cok gecmis olsun..temmuz size hayirli olur insallahh..hayirli guzel haberlerinizi alirsinizs..Malesef canım benim raporlu olacağı icin hazırlamam gereken evraklar var ve kardiyoloji randevum nisanın 13undeydi koranadan dolayı hazirana ertelendi bekliyorum o yüzden sonrası insaAllah temmuz gibi başlarım bende
InsaAllah insaAllah o yüzden heyecanliyim tüp bebek merkezinde bir cok kişiyi görürdüm merak ederdim hatta bir abla vardı bol bol su içiyordu sıkışık giriliyormus opu ya nasıl gittiğini hep merak ediyordumCok gecmis olsun..temmuz size hayirli olur insallahh..hayirli guzel haberlerinizi alirsinizs..