Tüp bebeğe başlayanlar

Ben 31 yaşındayım o zaman tek koyarlar mı acaba ?
Evet tek koyuyorlar canım 3 yumurtanın kaçı döllendi bu arada benim de amh 1 ama 1.5 olup 5 yumurta bile zar zor toplayan insanlar denk geldim 3 yumurta iyi yine inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Evet tek koyuyorlar canım 3 yumurtanın kaçı döllendi bu arada benim de amh 1 ama 1.5 olup 5 yumurta bile zar zor toplayan insanlar denk geldim 3 yumurta iyi yine inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Benim 3 tanesi de döllenmiş canım amh 0,14 o yüzden tedirgin oldum ama kalan ikisini dondurmak istiyorum 1 tane istiyorum maddi manevi 2 tane zorlanırım çünkü

Benim 3 tanesi de döllenmiş canım amh 0,14 o yüzden tedirgin oldum ama kalan ikisini dondurmak istiyorum 1 tane istiyorum maddi manevi 2 tane zorlanırım çünkü
Masallah 2 tane transfer etmezler zaten anne içinde zor oluyor taşıması şimdiden güzel haberler alırsınız inşallah bebeğinize kavuşursunuz

Merhaba benim amh ilk 1.0 on gün sonra 1.22 20 gün sonra 1.56 çıktı 23 yaşındayım yeni evliyim hangisi gerçek değerim bilmiyorum ama tüp bebek önerdiler sizce biraz daha beklemelimiyim üç aydır deniyoruz

Belki transfer sonrası için söylüyorlardır öyle düşününce mantıklı tabi

Merhaba benim amh ilk 1.0 on gün sonra 1.22 20 gün sonra 1.56 çıktı 23 yaşındayım yeni evliyim hangisi gerçek değerim bilmiyorum ama tüp bebek önerdiler sizce biraz daha beklemelimiyim üç aydır deniyoruz
Erken bence ama sen daha iyi bilirsin zaten 1 sene normal diyorlar ayrıca 1 in altı olunca tüp bebek diyorlar normalde

Amh değerin çok düşük değil ki ve yaşında 23 nasıl tüp bebek önerdiler anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…