- 23 Mart 2008
- 974
- 6
ARKADAŞLARIM MERHABA... a.s.:1hug:
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum… Dün doktorumla görüştümm... İyi geldi doğrusu... tedavi sürecini değerlendirdik beraber.... Hemen 2.deneme için hazırlıklara başlamamız gerektiğini söyledi... Benim durumum için çok fazla ara vermemenin daha iyi olacağını ve 2.denemenin daha başarılı olacağını düşünüyor...Başaracağız, sonuç alacağız senden hiç endişelenme diyor.... Kısmet olursa Salı günü rapor için işlemlere başlayacağım… 3-4 Temmuz gibide ultrasona gireceğim ve ona göre 2.deneme için tedaviye başlayacağız… Aslında canım hiçbir şey yapmak istemiyor… Acaba ara versek daha mı iyi olur du bilemiyorummm… :sm_confused: biraz korkuyorum galiba...
Önce Allaha, sonra dr güveniyorum bu nedenle üzerime düşeni yapmaya karar verdim...
Allah yolumuzu açık etsin....
canım benim Allah öncelikle yolunu açık etsin...Uğur ve şans getirsin yeni tedavin sana..sonrada bebiş ya da bebişler..Bizimkiler seninkilerin ablası ya da abisi olacaklar..1 ay arkadan geleceksin o kadar.. Dilerim bu tedavin yaşayacağın emeklerin karşılığını hayırlısıyla verir sana..