Tüp bebeğe başlamadan gerildim

Örgü oyuncak yapıyorum zaten bana en iyi o geliyor rahatlatıyor eşimle konuştum şimdi burda konuştuktan sonra herkese duyurmakla çok yanlış yaptığıma karar verdim ve vazgeçtik diyelim onlara kafamız rahat olsun rabbim nasip ederde olursa herşey yoluna girdiğinde sadece hamile olduğumu söyleriz dedim

Ahh bu insanlar varya benim teyzem beş olumsuz denemeden sonra kendiliğinden hamile kaldı ve teyzeme dediler ki bu çocuk başkasının
Neeeyyyy umarım teyzeniz de o kişilerle görüşmeyi kesmiştir bu nasıl bir hadsizlik terbiyesizlik yahu

Tüp bebek yorucu bir süreç. Kendinizi negatifliklerden soyutlayin, içinizden geldiği gibi hareket edin. Kimsenin gönlünü yapmak için uğraşmayın hatta şu andan itibaren bunları düşünmeyi bırakın.
Yerinizde olsam, tedavi süreci bitene kadar, çevreme, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum derdim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnsanlar ne kadar da gereksiz şeyleri kafasına takıyor.

Teklif etmiş ne güzel
İster kalın ister kalmayın. Sanki zorluyorlar sizi

Caniniz nasil istiyorsa öyle davranin ama sonucu aldiktan sonra pozitif olursa 3 ay olmasada biraz kalmanizda yarar var ben 1-2 ay hiç iş yapmadım mesela. bebek yerleşsin iyice yerine. Bu arada ben tedavi esnasinda herkese soylememistim sürecim çok uzun sürdü ama sonucu aldıktan herkese tüp bebek ile hamile kaldığımı söyledim bu ayip yada utanılacak bişey değil aksine mücadele edilen bir süreçten geçiyorsunuz hem maddi hem manevi k.validenizin bu söylemine kulak tıkayın. Ben anlamiyorum tüp bebek olunca diğer bebeklerden bi eksigi falan mi oluyor

Eşimde istemiyor eğer olursa sizin yeriniz evimiz diyor ona güveniyorum bana yardımcı olacağı konusunda o yüzden istemiyorum aslında ama bakamaz diyorlar moral bozukluğu oluyor.. eksiği değilde sanki başkasının çocuğunu veriyorlar diye düşünüyorlar bence

Valla ne kadar bakarim deselerde beceremiyorlar eve gidince ister istemez iş,güç, yemek yapmak gerekiyor erkek beceremiyor gözüne batıyor mecbur kalkıyorsun. Ben ilk zamanlar eve gelmiştim baktim .kv den hayir yok eşim bisey yapamiyor ufak tefek yaptim lekelenmem başladı geri gittim anneme ayrica beslenmene falan da dikkat etmen gerekiyor bunlarin hepsinin üstesinden gelebilecekseniz gidin gelemeyeceksiniz teyzeniz hakli en azindan 1 ay kalın keseyi görün, kalp atışını duyun derim ben .

Başkasının çocuğunu vermek ne demekmiş yahu transefere giriyorsun 10 kere isim soyisim teyid ediyorlar kimsenin embriyosu kimseye falan verilmez cahil kafalar bunlar

Hayır kesinlikle kendi evinde esinle beraber ol gidip kalma hiç bir yerde hem mutlu huzurlu geçirmen lazim bu dönemi kesinlikle kimseyi dinleme

Bu ayrıntıyı düşünüyorum inanın ama eşim öyle bi insan değil aşılamada bebekler gibi bakmıştı bana ve o zamanlar market işletiyorduk.. yine öyle bakacağına inanıyorum ki işler ters gitti yapamadık diyelim annemi ararım o gelir yanıma Diye düşündüm en ufak ayrıntıları düşünüyorum zaten bu yüzden kafam karıştı

Ayy burdan aldığım güzel düşünceler ile silkelendim ve eşime dedim kimse bilmese daha iyi olacak en iyisi vazgeçtik erteledik sansınlar dedim

Çok fazla kendini strese sokacak seyler dusunme bu süreçte. madem annen destek olabilecek dr la konuşur yola çıkarsınız uygun zamanda .inşallah pozitif sonuç alırsın şimdiden hayirli olsun ve kolay gelsin diyorum lütfen boş söylemleri ve gereksiz şeyleri kafana takma birazda akışına bırak fiziksel durumun müsait olursa ona göre ayarlama yaparsin

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…