Evet sürekli yatmak kan dolaşımına engel oluyor bende yürüyüş yapıyordum kendimi yormadan işlerimi hallediyordum ilk iki gün ayaklarımı uzatıp bol bol dinlemiştim..Kan dolaşımı olsun dedi doktorum sürekli yatma dedi ağır iş değil tabiki ama yürü evin içinde ufak tefek bişeyler le uğraş dedi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebeğe başlamadan gerildim
- Konu Sahibi Gsesra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birderdimvar bunaldım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Hayır canım Temmuz başında adet olucam o zaman tedaviye başlıyoruz daha ilk defaDevamlı kalma zaten rahat hareket edemezsin transfer sonrası kendini yormadan evinde kafan rahat beklersin süreci.. Dondurulmuş embriyo transferi mi yapılacak..
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Bende öyle yaparım diye düşündüm ilk iki üç gün dinlenirim sonra hafif hafif uğraşırım evdeEvet sürekli yatmak kan dolaşımına engel oluyor bende yürüyüş yapıyordum kendimi yormadan işlerimi hallediyordum ilk iki gün ayaklarımı uzatıp bol bol dinlemiştim..
Tedavi sürecinde sonrasida bol pozitifli geçsin inşallah canım dualarim seninle..Hayır canım Temmuz başında adet olucam o zaman tedaviye başlıyoruz daha ilk defa
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Ayy çok teşekkür ederim inşallah rabbim bu yolda kim varsa yolunu kolaylaştırsınTedavi sürecinde sonrasida bol pozitifli geçsin inşallah canım dualarim seninle..
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
İnsanlar orda ne yapildigini saniyor acaba cok merak ediyorum.
Simdi bir sey diyecegim olmayacak.
Ben her yerde soyluyorum aşılama olduğunu isteyen istedigini düşünebilir.
Kendi zihniyetlerinin pisliğidir o.
Utanilcak bisey degil de, söylemek niye? Yani millette gidip "misyonerden sonra popoyu yukardi tuttum hamile kaldim" da demiyor. Kusura bakma ama saçma buldum. Her ortamda bebeğin nasil oluştuğun anlami yok.
Konuya gelirsek, niye herkes senin tüp bebek olayini biliyor konu sahibi? Gerekirse 2-3 gün otelde kalip gidebilirdin. Sonuçta 1.5 saatlik yolda o kadar uzun degil. Hele kayin aileye anlatmaya hiç gerek yoktu.
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Ay herkes bir sey diyor gerçekten oturup nasıl sinirlendirebilirim diye düşünüyorlar galiba doğal yolla olur laf ederler, tüp bebek olur laf ederler, doğum yaklaşır söylerler, doğurursun ona da karışırlar. Bebek bakımını söylemiyorum bile.
Ben tedaviye başladığımda kimseye söylemedim o yüzden kendi annem dahil. Gizli gizli gittim transferimi oldum geldim hala doğal gebe kaldım sanıyor. Şimdi de sezaryen tarihim belli yine söylemiyorum. Biliyorum söylesem tarihi beğenmeyecek, erken diyecek, sezaryene ne gerek var normal doğursaydın diyecek hiç kendimi strese sokamam.
Siz de düşünmeyin boşverin. Hayırlı bir iş yapıyorsunuz inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız bunları kafaya takıp stres olmaya gerek yok. Teyzenize de o zamanki duruma göre karar veririz deyip geciştirebilirsiniz. O da kötü niyetle söylememiş belli ki ama bazen iyilik yapalım derken karşımızdakini zor durumda bırakabiliyoruz bunu da düşünmemiş.
Inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
Ben tedaviye başladığımda kimseye söylemedim o yüzden kendi annem dahil. Gizli gizli gittim transferimi oldum geldim hala doğal gebe kaldım sanıyor. Şimdi de sezaryen tarihim belli yine söylemiyorum. Biliyorum söylesem tarihi beğenmeyecek, erken diyecek, sezaryene ne gerek var normal doğursaydın diyecek hiç kendimi strese sokamam.
Siz de düşünmeyin boşverin. Hayırlı bir iş yapıyorsunuz inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız bunları kafaya takıp stres olmaya gerek yok. Teyzenize de o zamanki duruma göre karar veririz deyip geciştirebilirsiniz. O da kötü niyetle söylememiş belli ki ama bazen iyilik yapalım derken karşımızdakini zor durumda bırakabiliyoruz bunu da düşünmemiş.
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Ay eşim söylemiş bana kalsa hiç söylemezdim zaten kızdım ama bu süreç içerisinde eşimle fazla gerilmek istemedimUtanilcak bisey degil de, söylemek niye? Yani millette gidip "misyonerden sonra popoyu yukardi tuttum hamile kaldim" da demiyor. Kusura bakma ama saçma buldum. Her ortamda bebeğin nasil oluştuğun anlami yok.
Konuya gelirsek, niye herkes senin tüp bebek olayini biliyor konu sahibi? Gerekirse 2-3 gün otelde kalip gidebilirdin. Sonuçta 1.5 saatlik yolda o kadar uzun degil. Hele kayin aileye anlatmaya hiç gerek yoktu.
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
İnşallah.. evet insanlar sürekli bir müdehale halinde ahh bilsem kimseye demezdim bazen vazgeçtik diyesim geliyor ama işte düşünüyorum bakalım bişeylerAy herkes bir sey diyor gerçekten oturup nasıl sinirlendirebilirim diye düşünüyorlar galiba doğal yolla olur laf ederler, tüp bebek olur laf ederler, doğum yaklaşır söylerler, doğurursun ona da karışırlar. Bebek bakımını söylemiyorum bile.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
2 3 sene torun torun torun diye dolasan insanlara bir yerden sonra biz tedavi goruyoruz demeniz gerekiyor çunku.Utanilcak bisey degil de, söylemek niye? Yani millette gidip "misyonerden sonra popoyu yukardi tuttum hamile kaldim" da demiyor. Kusura bakma ama saçma buldum. Her ortamda bebeğin nasil oluştuğun anlami yok.
İstemiyoruz dediginizde çeneler hic kapanmiyor.
Mesela şuan da disariya kizi cikardigimda komsular bile bu buyumus maasallah hemen ikinciyi dusunmuyonmu demeye basliyor, yoo dusunmuyorum diyince anam olurmu tek diyorlar virt zirt.
Sacma olan bizim bazi seyleri soylemek zorunda kalmamiz degil, insanlarin kac cocuk yapacagina karar vermeye calisan toplum, utanmadan cocugu olmayan evlerde yasayan insanlara yatak odasi muhabbeti yapip cocuk yapin diyen insanlar.
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Aynen insanlar bi durup bi silkelense kimseye bu konuları açmasa keşke ama anlamıyorlar istemiyorum yada düşünüyorum u cevap olarak almıyorlar bunda bi sorun var bu yüzden böyle diyor diyorlar ahh diyorlarda diyorlar2 3 sene torun torun torun diye dolasan insanlara bir yerden sonra biz tedavi goruyoruz demeniz gerekiyor çunku.
İstemiyoruz dediginizde çeneler hic kapanmiyor.
Mesela şuan da disariya kizi cikardigimda komsular bile bu buyumus maasallah hemen ikinciyi dusunmuyonmu demeye basliyor, yoo dusunmuyorum diyince anam olurmu tek diyorlar virt zirt.
Sacma olan bizim bazi seyleri soylemek zorunda kalmamiz degil, insanlarin kac cocuk yapacagina karar vermeye calisan toplum, utanmadan cocugu olmayan evlerde yasayan insanlara yatak odasi muhabbeti yapip cocuk yapin diyen insanlar.
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
Aynen oyle evliysen istememek dusunmemek gibi bir luksun yok.Aynen insanlar bi durup bi silkelense kimseye bu konuları açmasa keşke ama anlamıyorlar istemiyorum yada düşünüyorum u cevap olarak almıyorlar bunda bi sorun var bu yüzden böyle diyor diyorlar ahh diyorlarda diyorlar
Tek cocukluysam tek cocukla kalmak isteme luksun yok.
2 cocukluysan aman yeter daha yapmayin ucuncuyu isteme luksun yok vs. Vs.
Artik insan milletin agzi sussun diye anladiklari dilden konusup kısırım ben kısir olmuyo diyosun
Şimdi tüp bebek annesi olarak yazıyoru. Öncelikle hayırlı olsun. Bu tedavi biraz yıpratıcı bir süreç. O yüzden teyzenize gerildiğinizi ve eşinizle başbaşa olmak istediğinizi ısrar etmemesi gerektiğini söyleyin. Kayınvalidenize gelince tüp bebek yaptırdığınız için çekinmediğinizi, ve bu süreçte bunları takmak istemediğinizi söyleyin. Bırakın alınan alınsın. Bu süreç de önemli olan sizziniz. Transferden sonra eğer imkanınız varsa bir otel de kalın. Hemen yolculuk yapmayın. Hem size de moral olur. Mümkün olduğunca kendinizi oyalayın. Kitap, dizi, el işi gibi şeyler yapın. Ara ara duygu değişimleriniz, sinir bozukluklarınız olabilir. Bunların nedeni ilaçlar bazen yan etki yapabiliyor. Yani paniklemeyin normal. Belki de sizi hiç etkilemez.
- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
Benim de merkezim 2 saat uzakta şehirdeydi ki orda iki tane teyzem bir sürü de akraba var.Hiç kimseye bahsetmedim.Söylememek en iyisi ama söylemişsiniz madem bundan sonra karıştırmayın.Çünkü soruları hiç bitmez.Esas transfer sonrası önemli.Millete dert anlatmaktan kendinizle kalamazsınız.
Ben otelde kaldım.Zaten teyzemler bilse de onlarda kalmak istemezdim.Onlar iyi niyetli olabilir ama başımda sürekli pervane halleri rahatsız ederdi.Ve bitmeyen sorular yine..Net bir şekilde reddedin ve bundan sonra her şeyi anlatmayın.
Ben otelde kaldım.Zaten teyzemler bilse de onlarda kalmak istemezdim.Onlar iyi niyetli olabilir ama başımda sürekli pervane halleri rahatsız ederdi.Ve bitmeyen sorular yine..Net bir şekilde reddedin ve bundan sonra her şeyi anlatmayın.
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Ben çok istememize rağmen ilk kez deniyecez eğer olmazsa nasip deyip tamamen akışına bırakmaya odaklıyorum kendimi bi tane hayatımız var yıpratmak istemiyorum kendimizi eşim çok üzülüyor sperm kaynaklı çünkü sorunumuzAynen oyle evliysen istememek dusunmemek gibi bir luksun yok.
Tek cocukluysam tek cocukla kalmak isteme luksun yok.
2 cocukluysan aman yeter daha yapmayin ucuncuyu isteme luksun yok vs. Vs.
Artik insan milletin agzi sussun diye anladiklari dilden konusup kısırım ben kısir olmuyo diyosun
- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 34
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Eşimle şimdi konuştuk burda konuşunca biraz rahatladım ve tedaviyi erteleyeceğimizi söyleyelim onlara dedimBenim de merkezim 2 saat uzakta şehirdeydi ki orda iki tane teyzem bir sürü de akraba var.Hiç kimseye bahsetmedim.Söylememek en iyisi ama söylemişsiniz madem bundan sonra karıştırmayın.Çünkü soruları hiç bitmez.Esas transfer sonrası önemli.Millete dert anlatmaktan kendinizle kalamazsınız.
Tüp bebek olunca ne oluyor yahu ne kadar cahil insanlar. Diğer konu için gerilecek bişey yok hayır kalmayacağız diyeceksiniz olup bitecekTemmuz ayında tüp bebeğe başlayacaz başka ile gidip geliyorum tedavi olduğumuz ilde teyzem anneannem filan yaşıyor. Teyzem burda kal gidip gelme diyor tedavi başlayınca ama ben bunu istemiyorum transfer den sonrada sonuç belli olana kadar kal pozitif olursa 3ay burdasın diyor ama istemiyorum ve bunu söylüyorum biz eşimle sonuç ne olursa olsun pozitif de negatif de birbirimizin yanında olmak istiyoruz zaten 1 buçuk saatlik yol anneannem yaşlı kadına kendime hizmet ettirmek istemiyorum teyzem zaten hamile ve yaş dolayısı ile ağır geçiriyor zaten eşimin ailesi ayrı strese soktu beni kimseye söylemeyin biz yaptık deyin diyip duruyor sanki başkası yapıp bize verecek bu çocuğu Umarım anlatabildim derdimi..bunaldımmm kafamı boşaltmak istedim
- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Teyzem 5 defa tüp bebek denedi bize yol gösterir diye düşünmüştüm ama işte pişmanımmKeske bu kadar etrafa siz söylemeseydiniz eşinizle aranızda halletseydiniz evinizde kalın rahat edin mümkün mertebe de kimseyle gorusmeyin stres olmayin